|
Merhaba arkadaşlar ilk defa amazon tr’den alışveriş yaptım ve monitör aldım 408-3550946-8857903 sipariş numaram bu. Şubatın 21’de sipariş geçtim, sipariş ekranında erken gönderim sağlamak için seçenek vardı tabi ücreti karşılığında. Bende 26 şubat pazartesi elime geçmesin 23 şubatta alayım cuzi bir rakam ödüyerek diye siparişi geçtim! Konu burda para değil konu kandırılmak, müşterisini bir nevi dolandırmak! Neyse sipariş teslim günüm geldi ve amazon tr ekranında hala sipariş hazırlanıyor alamasında! İletişim kurabileceğiniz bir numara yok! Canlı Sohbet ediyorsunuz karşınızdaki canlı ama robot “yapabileceğimiz bişey yok” yada “depoda sıkıntı çıktı” vb cümlelerle geçiştiriyorlar! Para iadesi istiyorum 2 veya 10 gün içinde olur diyorlar tamam kabul diyorum “ürün sipariş aşamasında iade kabuletmiyoruz” diyorlar! Kargo takip numarası verin diyorum takip edicem ürünümü oda şuan yok diyorlar! Dolandırıldıkmı ne? Şimdi bu durumda ben ne gibi yol izlerim ve ne yapmam lazım! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt