merhaba, amerika adresiniz ve türkiye adresiniz aynı email hesabınızda ise, fire tv de ikisini de kullanabilirsiniz. ben de ilk önce (amazon türkiye daha gelmemişken) amerika adresi ile fire tv kullanmaya başlamıştım. şu an amazon türkiyede de prime üyesiyim ve ikisini de kullanabiliyorum fire tv de. aynı mail adresini birleştirdiyseniz, fire tv nizi amerika adresiniz ile kurup, mail adresinizden de prime a devam edebilirsiniz. |
Amazon Fire TV 4K UHD| FireFox Web Browser+ Kodi + ipTV + Netflix + beIN CONNECT + Spotify (121. sayfa)

-
-
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Mailler farklı Amazon fire TV için ayrı hesap açmıştım peki kendi prime hesabımın olduğu Amazon hesabıma Amerikan adresi eklesem olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün güncelleme gelmiş uygulamaya. Ekledim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhteşemsiniz.
teşekkürler
-
-
amazon firestick te blu tv kullanabilen oldu mu ? ne yaptıysam başaramadım.
-
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim.
Yukarıda arkadaşın paylaştığı linkteki Blutv benim cihazda çalışmıştı.
https://filetransfer.io/data-package/JlUXfEBf#link
Fakat yenilenmesi gerek sanırım linkin. Şu anda indirilemiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 18 Mayıs 2021; 20:46:54 > -
İndirme kotası dolmuş, yeniledim linki.
Blutv ile TV+ güncelleme gelmiş, güncel dosyaları yükledim
Dosya sizde varsa yeniden upload etme imkanınız var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederiz hocam. 🙏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Önceki mesajda linki eklemeyi unuttum sanırım.
Silk browser için reklam engelleyici bilen var mı? Blokada 4 sürümü işe yaramıyor.
-
Cihazda 3 aydir amazon prime tr aboneligini kullaniyorum dune kadar hic sorun yasamadim fakat dun 9912 hatasi veriyor ve videolar acilmiyor sorun ne olabilir acaba ?
Merhaba. Amazon fire stick 4k almistim 2 sene once. Suan tarih 25 nisanda kaldi ve naail degistirecegimi bilmiyorum. Yardimci olur musunuz
Elimde temiz kullanılmış Fire tv 4 k stick var. Satın almak veya Mecol km2 ile takas isteyen arkadaş mesaj atabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aslanuque
Önceki mesajda linki eklemeyi unuttum sanırım.
https://filetransfer.io/data-package/fw50yWfZ#linkMerhaba linkleri yenilemeniz mumkun mu?
Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: mrprofMerhaba linkleri yenilemeniz mumkun mu?
Teşekkürler
Alıntıları GösterAndroid cihaz yok elimde şu an. Apple alma niyetim var. Başka bir arkadaş yardımcı olabilir umarım.
Almak isteyen olursa 2.tv de 2.ci cihaz olarak kullandığım satlık sıfır gibi temiz fire tv 4 k var.
Forumun bu bölümüne oldukça emeğiniz geçti,cihaz değiştirdiğinizi belirtmişiniz. Beınconnect dışında yerli platformları iyi kötü bulabiliyoruz,beınconnect apk sını aldığınız yerin linkini verebilirmisiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X