< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon Fire TV 4K UHD| FireFox Web Browser+ Kodi + ipTV + Netflix + beIN CONNECT + Spotify (122. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mryalinayForumun bu bölümüne oldukça emeğiniz geçti,cihaz değiştirdiğinizi belirtmişiniz. Beınconnect dışında yerli platformları iyi kötü bulabiliyoruz,beınconnect apk sını aldığınız yerin linkini verebilirmisiniz.
Uygulamaları indirdiğim site yok maalesef, ben de arkadaş gibi kullandığım cihazdan çekip paylaşıyordum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar bende fire stick lite aldım ve kurulumunu yaptım ve tv de izlemeye başladım.Görüntü ve ses kalitesi çok güzel fakat projeksiyona takıp izlediğimde ses alamıyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim
-
Fiyat nedir acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cengiz_k
Fiyat nedir acaba?pm attım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 24 Haziran 2021; 17:35:14 > -
Vodafone TV, BluTV ve MUBI'nin son versiyonlari'ni Android TV'den cekip verebilirse bir arkadas, cok makbule gecer. Tesekkurler.
-
Kumandasız bir cihazı almak istiyorum da ilk kurulum yaparken aynı ağdaki telefondan uygulama ile direk çalışıyor mu acaba yoksa kurulumdan sonra mı çalışır uygulama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Alexa yakın zamanda Türk app Store‘un da yayınlandı. Sanırım çok kısa bir süre içerisinde Türkçe olarak kullanıma açılacak. Aynı şeyi Fire TV İçinde bekliyorum. Maksimum bu yılın sonuna kadar bu hizmetleri Türkçe olarak kullanmaya başlayabiliriz. Özellikle Alexa’nın gelişi ile beraber Türkiye’de bir çok değişiklik olacak özellikle akıllı ev pazarında. Şu an ben evimde sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum. Kullandığım tüm protokoller ile akıllı ev açısından uyumlu. Çok hızlı bir şekilde tepki verebiliyor. Fire TV İle beraber de harika uyumlu. Mesela otomasyonlar kurup sabahleyin direk olarak televizyonun açılıp Spotify dan favori müziğinizin çalmasını sağlayabiliyorsunuz. Yapılabileceklerin adeta bir sınırı yok.
Pili değişince kumanda düzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 10 Temmuz 2021; 11:39:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cimbom38Pili değişince kumanda düzeldi.
Pili değişince düzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 10 Temmuz 2021; 11:40:10 >
Hocam exxen ve blutv yi nerden buldunuz yardımcı olur musunuz
Hocam nasıl çekiyordunuz yardımcı olursanız sevinirim
Mi boxta dosya yöneticisi olarak xplore uygulamasını kullanıyordum. Xplore ile istenen uygulamayı listeden bulup send files ile telefona atıyordum. Oradan da upload sitesine yükleyip burada paylaşıyordum. Karışık gibi görünüyor ama alışınca kolay geliyor. Daha basit yolunu bilen varsa yardımcı olabilirquote:
Orijinalden alıntı: metldlkl
Hocam nasıl çekiyordunuz yardımcı olursanız sevinirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon fire tv 4k var çok uğraştım blutv kurmak için bugün çözdüm hocam. Aurora Store kurun cihaza ama kumanda ile kontrol edilmiyor ben onun içinde zank remote programını kullandım hem telefonda hem tv de mouse olarak. Tv+ Puhu exxen BluTv filan da var ve play servis hatası vermiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tivales -- 3 Temmuz 2021; 22:20:50 >
Arkadaşlar ilgilenen olursa elimde Google Chromecast 2020, Fire Stick 4K, Tivo 4K ve Onn cihaz var.
-
G20BTS Bluetooth kumandayı notebooğa takınca pil %3 zayıf uyarısı verdi. Sıfır pil takınca air maus imlecin kendiliğinden hareket etmesi düzeldi.2 gündür fire tv 4 k stick de kullanıyorum.
Merhaba,
Bende Fire TV Stick 4K var ancak Turkcell TV+ çalıştıramadım. Nereden indirip çalıştırabilirim, indirdiklerimde kumanda çalışmıyor, sadece açılıyor hiçbir işlem yaptırmıyor.
Teşekkürler.
-
Merhaba amerikdayım buradan fire stick4 K aldım. Kurulumu yaptım. Netflix ye YouTube indirmiyor. Download işareti Yerine sepet sembolü ve unavailable yazıyor, indirmiyor. Ne yapmalıyım?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X