sony 50w815b duvara montaj sorunu
Merhaba ,
12 yıl önce bu tv yi amıştım mükemmel bir tv hala sorunsuz kullanıyoruz bu zamana kadar ayaklı olarak kullandık fakat tv sehpasını değiştirdiğimiz için duvara monte ettirmek istedik bir iki usta getirdim bi türlü uygun askı aparatını bulamadık internetten de baktığımda uygun olan askı aparatları bizim ustaların elindeki askı aparatlarının aynısı tv de askı aparatları için 4 vida yeri olması gerekirken bunda 2 vida yeri var ve tv arkası üst kesim ince alt kısım daha geniş bu tv yi nasıl duvara monte edeceğiz daha önce bu tv yi duvara monte eden oldu mu ? az önce sony kendi sayfasına baktım vesa uyumlu ( ek adaptör gerekir demiş )

google tv görüntü ayarları
Merhaba,
Yeni bir next 58 qled tv aldım gerek android tarafında gerek uydu tarafında dizi ve film izlerken görüntü sanki amatör kamera ile çekilmiş gibi ( daha önce sony tv kullanmıştım ilk aldığımda motionflow özelliği açıkken bu şekilde görüntü veriyordu kapatınca normale dönüyordu)
Tv nin resim ve gelişmiş ayarlarında birçok özellik var nerdeyse hepsini kapattım ama bu durum yine devam ediyor bu sorunu nasıl çözebilirim google tv de görüntü ayarlarında hangi seçenek ile bu durumu düzeltebilirim?
Teşekkürler.
22" wifili uydu alicili smart tv li tv tavsiye
puhu tv / hk 1 pro sorunu
|
KII pro icin 540p netflix apk
|
netflix 4k oynatan android cihaz
|
Turknete geçememe sorunu
|
Turknete geçememe sorunu
|
mini pc
|
petekler açıkken sıcak su gelmiyor...
|
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 743
İkinci El Bölümü Mesajları: 40
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 496)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği, İklimlendirme ve Enerji Sistemleri, Akıllı Çözümler

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0