< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon Fire TV 4K UHD| FireFox Web Browser+ Kodi + ipTV + Netflix + beIN CONNECT + Spotify (120. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: SenceruArkadaşlar selamlar ,
Fire tv stick 4k sahibiyim. Kodiyi kurdum. Sadece ulusal kanalları falan izleyebileceğim birşey arıyorum ücretsiz ama bulamadım. Daha doğrusu buldum ama kanallar gelmiyor. Turkvod kurulumu yapıyorum , lokal liste bulunamadı diyor. Kendi sitelerinde de XML yüklemen lazım falan diyorlar. XML'i nasıl atacağız fire tv ye :)
Öneriniz var mıdır ip tv istiyorum sadece ama maçlar falan olmasada olur yani legal :)
Linkte inat box uygulaması, deneyin işinizi görür belki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler arkadaşlar deneyeceğim ikisinide.
-
Nordica kumanda satmak isteyen arkadaş varsa almak istiyorum mesaj atabilir.
-
Keşke bir hayırsever yeni bir konu açıp fire stick için diğer uygulamaların TV versiyonlarının apk larını paylaşsa. Burası karman çorman olmuş maalesef.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aslanuque
Vodafone TV linki yeniledim. Diğerinin süresi dolmuş.
https://filetransfer.io/data-package/z3c7zQvI#linkSüresi dolmuş. Acaba yeniler misiniz linki? Ayrıca yeni konu açıp TV için uyumlu apk'ları paylaşırsanız harika olurdu. Teşekkür ederim.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aslanuqueTeşekkürler fakat hata verdi.
Parse Error
There was a problem parsing the package.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1ht1baronTeşekkürler fakat hata verdi.
Parse Error
There was a problem parsing the package.
Alıntıları GösterFiresticki sattığım için deneme imkanım olmadı. Mi boxa kurdum aynı apkyı sorun çıkmadı. Başkaları da denerse. Belki apk firestickle uyumsuzdur.
quote:
Orijinalden alıntı: aslanuqueFiresticki sattığım için deneme imkanım olmadı. Mi boxa kurdum aynı apkyı sorun çıkmadı. Başkaları da denerse. Belki apk firestickle uyumsuzdur.
Alıntıları GösterZahmet verdiğiniz için teşekkürler. Uyumlu değil sanırım. Acaba o listeye müsait olduğunuz zaman BluTv'yi de ekleyebilir misiniz? Güzel bir liste olmuş.
-
Ekledim onu da
Beinconnecti nasıl kurabileceğimize dair bir video ya da rehber var mı benim sticke kurayım da diyorum bizimkiler dizilere falan baksınlar netflixi bitirdiler artık :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: mustiuaBeinconnecti nasıl kurabileceğimize dair bir video ya da rehber var mı benim sticke kurayım da diyorum bizimkiler dizilere falan baksınlar netflixi bitirdiler artık :)
Firestick app storedan downloader uygulamasını kurun. Verdiğim linki downloadere girip uygulamaları indirebilirsiniz.
Veya android telefon kullanıyorsanız (iosta var mı bilmiyorum) hem telefona hem de sticke send files to tv uygulamasını kurun. (Stick için appstoredan indirebilirsiniz) Telefona indirdiğiniz dosyaları bluetoothla gönderir gibi sticke gönderebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanuque -- 10 Mayıs 2021; 1:26:4 >
Tamamdır teşekkür ediyorum. Deneyeceğim en kısa zamanda. Bir sorum daha var belki fikriniz vardır. Ben bir tane amazon hesabı açıp Amerikan adresi girdim o şekilde kullanıyorum kendi Türkiye'den aldığım amazon prime hesabımı bu fire tv'de kullanma şansım var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: mustiuaTamamdır teşekkür ediyorum. Deneyeceğim en kısa zamanda. Bir sorum daha var belki fikriniz vardır. Ben bir tane amazon hesabı açıp Amerikan adresi girdim o şekilde kullanıyorum kendi Türkiye'den aldığım amazon prime hesabımı bu fire tv'de kullanma şansım var mı?
Maalesef bilgim yok, deneyen varsa bilgilendirebilir.
Eyvallah teşekkür ederim. Bein connect çalıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: aslanuquehocam verdiğiniz apk'lardaki expiration date siteye yüklenme tarihi için mi yoksa o tarihe kadar üyeliksiz ve ücretsiz kullanım için mi
-
Sitenin ücretsiz kullanımında 50 kişi ile sınırlı ve belirtilen tarihe kadar indirme yapılabiliyor. Daha sonra uygulamaları tekrar upload edip yeni link oluşturmak gerekiyor.quote:
Orijinalden alıntı: gewahocam verdiğiniz apk'lardaki expiration date siteye yüklenme tarihi için mi yoksa o tarihe kadar üyeliksiz ve ücretsiz kullanım için mi
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Sitenin ücretsiz kullanımında 50 kişi ile sınırlı ve belirtilen tarihe kadar indirme yapılabiliyor. Daha sonra uygulamaları tekrar upload edip yeni link oluşturmak gerekiyor.
Alıntıları Gösterteşekkürler,bende programları ücretsiz kullanabileceğimiz tarih zannettim:))
-
quote:
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X