Şimdi Ara

Amazon Fire TV 4K UHD| FireFox Web Browser+ Kodi + ipTV + Netflix + beIN CONNECT + Spotify (120. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.195
Cevap
168
Favori
148.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet bende yüklü aşağıdaki linkini koyduğum mesajda arkadaş paylaşmıştı. Son dönemde kullanmadım belki güncelleme almıştır siz bir deneyin

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/148253038

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Arkadaşlar selamlar ,

Fire tv stick 4k sahibiyim. Kodiyi kurdum. Sadece ulusal kanalları falan izleyebileceğim birşey arıyorum ücretsiz ama bulamadım. Daha doğrusu buldum ama kanallar gelmiyor. Turkvod kurulumu yapıyorum , lokal liste bulunamadı diyor. Kendi sitelerinde de XML yüklemen lazım falan diyorlar. XML'i nasıl atacağız fire tv ye :)

Öneriniz var mıdır ip tv istiyorum sadece ama maçlar falan olmasada olur yani legal :)

Linkte inat box uygulaması, deneyin işinizi görür belki

• Teşekkürler arkadaşlar deneyeceğim ikisinide.

• Nordica kumanda satmak isteyen arkadaş varsa almak istiyorum mesaj atabilir.

• Keşke bir hayırsever yeni bir konu açıp fire stick için diğer uygulamaların TV versiyonlarının apk larını paylaşsa. Burası karman çorman olmuş maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanuque

Vodafone TV linki yeniledim. Diğerinin süresi dolmuş.

https://filetransfer.io/data-package/z3c7zQvI#link

Süresi dolmuş. Acaba yeniler misiniz linki? Ayrıca yeni konu açıp TV için uyumlu apk'ları paylaşırsanız harika olurdu. Teşekkür ederim.

• 1ht1baron 1 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teşekkürler fakat hata verdi.

Parse Error

There was a problem parsing the package.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

Teşekkürler fakat hata verdi.

Parse Error

There was a problem parsing the package.

Alıntıları Göster

Firesticki sattığım için deneme imkanım olmadı. Mi boxa kurdum aynı apkyı sorun çıkmadı. Başkaları da denerse. Belki apk firestickle uyumsuzdur.

• quote:

Firesticki sattığım için deneme imkanım olmadı. Mi boxa kurdum aynı apkyı sorun çıkmadı. Başkaları da denerse. Belki apk firestickle uyumsuzdur.

Alıntıları Göster

Zahmet verdiğiniz için teşekkürler. Uyumlu değil sanırım. Acaba o listeye müsait olduğunuz zaman BluTv'yi de ekleyebilir misiniz? Güzel bir liste olmuş.

• 1ht1baron 1 kullanıcısına yanıt

Ekledim onu da  

• aslanuque A kullanıcısına yanıt

Beinconnecti nasıl kurabileceğimize dair bir video ya da rehber var mı benim sticke kurayım da diyorum bizimkiler dizilere falan baksınlar netflixi bitirdiler artık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mustiua

Beinconnecti nasıl kurabileceğimize dair bir video ya da rehber var mı benim sticke kurayım da diyorum bizimkiler dizilere falan baksınlar netflixi bitirdiler artık :)

Firestick app storedan downloader uygulamasını kurun. Verdiğim linki downloadere girip uygulamaları indirebilirsiniz.

Veya android telefon kullanıyorsanız (iosta var mı bilmiyorum) hem telefona hem de sticke send files to tv uygulamasını kurun. (Stick için appstoredan indirebilirsiniz) Telefona indirdiğiniz dosyaları bluetoothla gönderir gibi sticke gönderebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanuque -- 10 Mayıs 2021; 1:26:4 >

Tamamdır teşekkür ediyorum. Deneyeceğim en kısa zamanda. Bir sorum daha var belki fikriniz vardır. Ben bir tane amazon hesabı açıp Amerikan adresi girdim o şekilde kullanıyorum kendi Türkiye'den aldığım amazon prime hesabımı bu fire tv'de kullanma şansım var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mustiua

Tamamdır teşekkür ediyorum. Deneyeceğim en kısa zamanda. Bir sorum daha var belki fikriniz vardır. Ben bir tane amazon hesabı açıp Amerikan adresi girdim o şekilde kullanıyorum kendi Türkiye'den aldığım amazon prime hesabımı bu fire tv'de kullanma şansım var mı?

Maalesef bilgim yok, deneyen varsa bilgilendirebilir.

Eyvallah teşekkür ederim. Bein connect çalıştı.

• quote:

hocam verdiğiniz apk'lardaki expiration date siteye yüklenme tarihi için mi yoksa o tarihe kadar üyeliksiz ve ücretsiz kullanım için mi

• quote:

Orijinalden alıntı: gewa

hocam verdiğiniz apk'lardaki expiration date siteye yüklenme tarihi için mi yoksa o tarihe kadar üyeliksiz ve ücretsiz kullanım için mi

Alıntıları Göster
    Sitenin ücretsiz kullanımında 50 kişi ile sınırlı ve belirtilen tarihe kadar indirme yapılabiliyor. Daha sonra uygulamaları tekrar upload edip yeni link oluşturmak gerekiyor.

• quote:

Sitenin ücretsiz kullanımında 50 kişi ile sınırlı ve belirtilen tarihe kadar indirme yapılabiliyor. Daha sonra uygulamaları tekrar upload edip yeni link oluşturmak gerekiyor.

Alıntıları Göster

teşekkürler,bende programları ücretsiz kullanabileceğimiz tarih zannettim:))

• quote:

Merhabalar, blu tv son 2 gündür e-2001 sürüm eski lütfen güncelleyin hatası vermeye başladı blutv ye attığınız linkteki sürümden şu an fire tv üzerinden erişilemiyor acaba bu hatanın giderildiği bir sürüm elinizde mevcut mu ?

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.