|
Amazon Fire TV 4K UHD| FireFox Web Browser+ Kodi + ipTV + Netflix + beIN CONNECT + Spotify (112. sayfa)

-
-
Hem telefona hem sticke send files to tv uygulamasını kurup atabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: Konstantine52
Hocam merhaba. Bu uygulamaları telefona yüklemeden apk olarak nasıl atıyoruz sticke ? Yüklü olanları apps2fire ile alıyorum ama bunu beceremedim
Ben xplore dosya yöneticisinin ilaçlı sürümünü kullanıyorum. Hem telefonda hem de cihazlarımda kurulu. Telefona kurulu olan xplore uygulamasından wifi server ayarını açıyorum.
Cihazdaki xplore uygulamasına geçiyorum. Oradan da wifi dosya paylaşımı/cihaz ekle/tara yapıp telefonumu seçiyorum. Oradan telefonun içindeki klasörlere ulaşıyorum. Karışık gibi gelebilir ama pratiktir. Telefonum android bu arada ios kullanıyorsanız o konuda bilgim yok maalesef :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
maalesef onu çekemedim. Belki yardımcı olacak biri çıkar :)quote:
Orijinalden alıntı: irem10Hoca tesekkürler ama bu degil bu parasiz olan
bu olmasi lazim
Tv Rehberi Epg Guide
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Calisiyor hocam sorun yok, hepsi calisiyor, eline saglik!
-
Arkadaşlar blutv yi çözebilen var mı acaba? netten son versiyonunu yükledim ama mobil için olan versiyomuş, simcard yok diye açılmadı bile. Destek sayfalarına baktım Android TV ya da Box için 2.1.16 sürüm numaralı farklı bir versiyonları varmış. Bunu yüklersem çalışır diye düşünüyorum. Tabi bu versiyonu da nette bulamadım. Bunu çalşıtırabilen var mı?
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/147285554
Burada birisi paylaşmış sanırım, hemen deneyeyim. Uğraşanın ellerine sağlık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chameleon35 -- 4 Ocak 2021; 14:57:33 > -
İlk kurulumu yapiyorum amazon fire tv stick 4k . İptv netflix vb. İcin kullanacagim. Ulke secimi onemliymis sanirim. Siz nereyi secmemi onerirsiniz ? Bir de xceiptv programini oneriyorlar. Bunu mu onerirsiniz baska bir oynaticimi ? Google play gibi bir magaza var ordan mi indirebilirim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim amazon hesabında hem amerika hem de türkiye adresi bulunuyordu direk kurmuştum bir sorun yaşamadım. Youtube’ta veya konunun ilk mesajında kurulum ile ilgili bilgileri görebilirsiniz. Google play tarzı market için bilgiler yine orada var. Markete de gerek yok aslında kpfiretv.com yetiyor. Kabaca Netflix, smart youtube tv, xciptv, stremio, amazon silk browser ile bana herşey için yetiyor.
merhaba 3 adet sorum var:
- bu konunun 1. sayfası neden açılmıyor?
- bu alete usb (klavye, mouse, controller) baglamak istiyorum. coklayıcı icin aparat tavsiye eder misiniz?
- bu alete bluetooth üzerinden ps3 controller tanımlanabilir mi acaba?
-
Değerli arkadaşlar. mi stick veya mi box almayı planlarken kendimi amazon fire tv'de buldum. Mi'nin ürünlerinde pek çok kişi stabilite konusunda şikayet etmiş. Ben televizyonda vodafone tv, turkcel tv, youtube, netflix gibi platformları izlemek istiyorum. Amazon fire tv alırsam bu tarz platformlarda sıkıntı yaşar mıyım? Bir yolu var mı? Malum google play olmuyor bu cihazda sanırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: no-educationDeğerli arkadaşlar. mi stick veya mi box almayı planlarken kendimi amazon fire tv'de buldum. Mi'nin ürünlerinde pek çok kişi stabilite konusunda şikayet etmiş. Ben televizyonda vodafone tv, turkcel tv, youtube, netflix gibi platformları izlemek istiyorum. Amazon fire tv alırsam bu tarz platformlarda sıkıntı yaşar mıyım? Bir yolu var mı? Malum google play olmuyor bu cihazda sanırım.
aynı sorunun cevabını bende merak ediyorum. şu cihazı amazon resmi olarak türkiye'ye bir getirse gözüm kapalı xiaomi yerine bunu tercih ederim ama şuan resmi olarak bu cihazın türkiye desteklememesi korkutuyor beni. blutv, bein connect, disney, netflix gibi uygulamalar stabil ,altyazıları türkçe vesaire her şeyi sorunsuz çalışıyor mu acaba?
-
Bu konuda kullanan arkadaşlar bi el atarsa ve aklımızdaki soru işaretlerini giderirse hemen bir tane almayı düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no-education -- 9 Ocak 2021; 0:48:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: no-educationDeğerli arkadaşlar. mi stick veya mi box almayı planlarken kendimi amazon fire tv'de buldum. Mi'nin ürünlerinde pek çok kişi stabilite konusunda şikayet etmiş. Ben televizyonda vodafone tv, turkcel tv, youtube, netflix gibi platformları izlemek istiyorum. Amazon fire tv alırsam bu tarz platformlarda sıkıntı yaşar mıyım? Bir yolu var mı? Malum google play olmuyor bu cihazda sanırım.
Yaşarsın. En başta o uygulamalar fire stick in marketinde bile yok.. Kısıtlı market var. Aslında fire stick de youtube ve netflix dışında bir şey yok. Hep Amerika da kullanılacak uygulamalar var. Vodafone tv, blu tv, turkcell tv, puhu, s sport plus vs yi Senin dışarıdan yüklemen gerek. O uygulamaya güncelleme gelirse yeniden apksini bulup yüklemen gerek. Ki uygulama hata vermezse kullanırsın. Onun da garantisi yok. Türkiye şartlarında mi box s kendi Google marketi ile en mantıklı seçim olur. Garantili faturalı kullanırsın. Fire stick yurtdışından getiriliyor ve aşırı pahalı satılıyor. Ne garanti var ne başka bir şey.
Aptoide kurarsan ordan güncelleme yaparsın sürekli apk bulmana gerek yok -
Youtube ve netflix için sorun yaşamazsınız fakat netflix için amazon hesabında amerikan adresi de olması gerekiyor ama bir şekilde hallediliyor. Türkiye odaklı bein, dsmart go vb uygulamaları firestick ile kullanan arkadaşlar güncelleme sorunları yaşayabiliyor. Xiaomi’in routerdan süpürgesine telefonundan herşeyine kadar yazılım beklenenin altında. Fire stick inanılmaz akıcı mi’nin bu seviyeye gelmesi imkansız gibi. Zaten fire tv kopyası olarak piyasaya çıktılar, ambalaj bile kopya. Bein, dsmart go, vodafone tv gibi uygulamalara ihtiyacım olmadığı için ben direk firestick almıştım.
Xciptv indirdim fakat nasıl tv izleyeceğimi bulamadım. En azından yerel kanalları yardımcı olabilecek var mı acaba?
Yotube'da bir videoda arkadaş bütün detayları paylaşmış. Anladığım kadarıyla ufak tefek dokunuşlarla istediğimiz uygulamaları fire tv de çalıştırma olanağımız var. Ben fire tv almaya gidiyorum :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: poseidon_TR
Xciptv indirdim fakat nasıl tv izleyeceğimi bulamadım. En azından yerel kanallarıyardımcı olabilecek var mı acaba?
IPTV satın almanız lazım , IPTV olmadan bir işe yaramaz IPTV programları
quote:
Orijinalden alıntı: poseidon_TR
Xciptv indirdim fakat nasıl tv izleyeceğimi bulamadım. En azından yerel kanallarıyardımcı olabilecek var mı acaba?
Google a Seyirtürk yazıp ilk siteden download kısmından indirin. Uygulamayı fire stick e atın. İçinde tv kanalları var. Ulusal kanallar vs var. Filmler diziler var. Güzel uygulamadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 9 Ocak 2021; 15:47:41 >
Peki arkadaşlar hangi fire tv versiyonunu önerirsiniz? Fire tv 4k al geç mi dersiniz yoksa fire tv stick lite modeli işimizi görür mü? -
ikisini de uzun süre kullandım. bütçen varsa tartışmasız 4K. çok hızlı ve stabil normaline göre
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X