< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon Fire TV 4K UHD| FireFox Web Browser+ Kodi + ipTV + Netflix + beIN CONNECT + Spotify (111. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mu5tafa
Mi box s den alınmış S sport plus uygulaması. Fire stick uyumlu
https://drive.google.com/file/d/18kD8n95w112XoeTLCfQsHD9nGyMkRHXL/view?usp=drivesdkHocam bunu nasıl yükleriz cihaza? Web browser ile indirmeyi denedim ama o şekilde olmuyor sanırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aslanuque
Hocam bende android tv var oradan çekip atıyorum buraya. Aptoide veya apkpure tarzı yerlerde yayınlanıyor mu takip etmek lazım. Elimden geldikçe buraya atmaya çalışacağım.
Size ve tüm forum üyelerine iyi yıllar diliyorum.
Alıntıları GösterHocam Vodafone TV de paketleyip atarsaniz son surum seviniriz. Aptoide dekiler TV uyumlu degil, fireTV de calismiyor. Eline saglik.
-
quote:
Orijinalden alıntı: htlrHocam bunu nasıl yükleriz cihaza? Web browser ile indirmeyi denedim ama o şekilde olmuyor sanırım.
Alıntıları GösterBen de fire stick yok ama send files uygulaması ile yollamayı deneyin. YouTube da bir çok videosu var. Uygulamayı hem fire stick e hem telefona yükleyin. Fire stick markette olması lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buyurun Hocamquote:
Orijinalden alıntı: mhmtylmz842Hocam Vodafone TV de paketleyip atarsaniz son surum seviniriz. Aptoide dekiler TV uyumlu degil, fireTV de calismiyor. Eline saglik.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Send files bu ara bende hata veriyor. Hem telefonda hem de cihazda xplore dosya yöneticisi kurulu. Wifi dosya paylaşımı ile aktarıyorum. Cihazdan telefon içindeki klasöre girip yüklüyorum. Send anywhere uygulaması da var ama henüz denemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yapalım gelip küfür mü edelim kanalında. Yoksa burada mı edelim. Hangisini tercih edersin ? -
quote:
Orijinalden alıntı: mu5tafaBen de fire stick yok ama send files uygulaması ile yollamayı deneyin. YouTube da bir çok videosu var. Uygulamayı hem fire stick e hem telefona yükleyin. Fire stick markette olması lazım.
Alıntıları GösterEyvallah hocam halledebildim sayende :)
-
Bi bitmediniz yaa. Girdiğim her konuda telegram iptv kanalı. Lazım olan bulur zaten. Neden her yere post atıyorsunuz? -
Cok tesekkurler!
-
Exxen tv apk var mı acaba -
Hocam acaba BluTV ve Beinconnect in de son android tv versiyonlarini alabilir miyiz? Zagmete soktuk seni ama buyuk hizmet yapiyorsun. Keske TV icin baska kaynak olsa da yormasak seni.
-
Önemli değil hocam ne demek. TV+, Bein Connect, Vodafone TV, Blu TV ve S Sportu tek linke attım. Hepsi bir arada.quote:
Orijinalden alıntı: mhmtylmz842Hocam acaba BluTV ve Beinconnect in de son android tv versiyonlarini alabilir miyiz? Zagmete soktuk seni ama buyuk hizmet yapiyorsun. Keske TV icin baska kaynak olsa da yormasak seni.
quote:
Önemli değil hocam ne demek. TV+, Bein Connect, Vodafone TV, Blu TV ve S Sportu tek linke attım. Hepsi bir arada.
https://filetransfer.io/data-package/X3HSN5sj#link
Alıntıları GösterTesekkürler hoca bu programida sunma imkanin varmi
program parali
Tv Rehberi Epg Guide
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irem10 -- 3 Ocak 2021; 20:44:49 > -
Türk Netflix aboneliğinde UK ,USA gibi içerikleri seyretmeyi amaçlıyorsan sağlam vpn veya SmarterDNS le yapabilirsin sorunsuz.Veya Türkiye’de açılan Netflix yurt dışında sorunsuz izlersiniz.Fakat içerik değiştiği için bazı dizleri Türkçe dublaj veya tr alt yazılı bulamama sorunu yaşayabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 3 Ocak 2021; 17:2:54 > -
Link çalışmıyor. Yeniden yükleyebilir misiniz? -
Başka yerden indirdim ama aynı mı bilmiyorum. Bi deneyin bakalım.
Başka sorun yaşayan oldu mu acaba? Link açılıyor bende.quote:
Orijinalden alıntı: mstfrslan
Link çalışmıyor. Yeniden yükleyebilir misiniz?
quote:
Başka yerden indirdim ama aynı mı bilmiyorum. Bi deneyin bakalım.
https://filetransfer.io/data-package/YCMobkqw#linkHoca tesekkürler ama bu degil bu parasiz olan
bu olmasi lazim
Tv Rehberi Epg Guide
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X