Tesekkürler Uygulama süper Keske bütün televizyon kanallarinin uygulamasi böyle olsa ne iyi olurdu menüde giris yeri ne ise yariyor onu anlamadim giris yapmadan kodsuz email ve sifresiz zaten calisiyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irem10 -- 17 Ocak 2021; 20:39:58 > |
Amazon Fire TV 4K UHD| FireFox Web Browser+ Kodi + ipTV + Netflix + beIN CONNECT + Spotify (114. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Konstantine52
Şans hocam 😀anlamadım bende. Birde sticke atmayi beceremedim linki bir türlü. Siz nasıl yapıyorsunuz? Xplore ile görüyorum açmaya çalışıyorum direk uygulamalar hata veriyor. Örneğin gse iptv gibi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 17 Ocak 2021; 21:18:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
(ARI) EXXEN TV APK
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.exxen.android
Acun ilicalinin yeni film izleme programi EXXEN TV apk amazon fire stick icin lazim
bunu google den indirdim fakat amazonda düzgün calismiyor
elinde olan varsa burda sunabilirmi
simdiden tesekkürler
-
Arkadaşlar sonunda ben de fire tv 4k aldım. Dün denedim gayet güzel ve çok hızlı. Sizden ricam karasal yayın yapan kanalları izleyebileceğim bir uygulama var mı? Bir de prize takarak çalıştırdım ama TV'nin usbsine takarak çalıştırsam bir sorun olur mu acaba? -
Bir de Vodafone TV üyeliğim var ancak uygulamasını indirdiğimde TV'nin Mobil uyumlu değil diyor ve görüntü yatay yönde bozuk oluyor. Bunu nasıl çözebiliriz. -
Yukarıda arkadaşımız fire tv uyumlu bazı uygulamaları paylaşmış;
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/147285554
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeacoN -- 19 Ocak 2021; 13:54:12 > -
Çok teşekkürler. Bunları bilgisayara indirip sonra fire tv ye aktarıyoruz değil mi? -
:ok fazla aktarma yöntemi var, en pratiği bilgisayara adblink kurmak, fire tv'den downloader uygulamasını indirip uygulamaları direkt olarak indirmek, android telefonum olmadıüı için bilmiyorum ama telefondan da uygulama gönderilebiliyor. Downloader uygulaması işini görür.
-
Teşekkürler hocam dediklerinizi deneyeceğim. Peki enerji kaynağı olarak TV'nin usbsine bağlasak bir zararı olur mu? Denedim TV bin usb sinden de çalışıyor. -
Önemli olan tvnin usb'sinin verdiği akım gücü. Bazı eski tvler çalıştırmıyor sizinki çalıştırıyorsa problem yok. Tabii 4k tvniz varsa ve 4k içerik izlemek istiyorsanız örneğin netflixten 4k dizi/film izlemek istiyorsanız tvnin usbsinden çalıştıramazsınız, prize takmak gerekir. -
Send files to TV uygulaması ile kolay bir şekilde hallettim hocam. Bir zorluğu yokmuş öğrendim çok şükür 😁 -
quote:
Orijinalden alıntı: Konstantine52
Şans hocam 😀anlamadım bende. Birde sticke atmayi beceremedim linki bir türlü. Siz nasıl yapıyorsunuz? Xplore ile görüyorum açmaya çalışıyorum direk uygulamalar hata veriyor. Örneğin gse iptv gibi..Web WhatsAppı açıyorum veya telegram kuruyorum :) ama linke gerek yok xtream codes ile giriş yapmak daha basit. Server , kullanıcı adı ve şifre yazıyorsunuz. Size verilen linkte username ve Password yazıyor zaten , server da en başta yazan adres www.****.eu:80 bu kısım da server oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar fire tv stick 4k'yı telefondan kontrol etmeye imkan sağlayan bir uygulama var mı?
-
-
Evet var ama kurulumu beceremedim 😁 hem telefona hem de fire sticke mi yüklemek gerek acaba sadece tele yüklemek yetiyor mu yoksa -
Tamamdır hocam sadece telefona yükledim ve başardım. Telefondan kontrol sağlanıyor şu anda süper ☺️ -
Arkadaşlar firefox puffin ve chrome indirdim ama görüntünün bir kısmı görünmüyor. Sağdan soldan kırpılmış oluyor. Bunu nasıl halledebilirim acaba?
-
Xciptv kullanan var mı? Aptoide den indiriyorum ama donuyor sürekli. Güzel bir iptv programı önerebilecek var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varvara61 -- 23 Ocak 2021; 20:9:57 > -
Seyretmek icin biriptv yillik almak zorundasiniz,Tesekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: varvara61
Xciptv kullanan var mı? Aptoide den indiriyorum ama donuyor sürekli. Güzel bir iptv programı önerebilecek var mı?Tivimate deneyin. Üstte link paylaşmıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X