Şimdi Ara

AMAZON - ELEKTRONİK ALINIRMI ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amazondan elektronik eşya almak istiyorum. ( Headset klavye mouse ) falan fişman. Acaba güvenilirmi. eBay arada sırada çakma yolluyor çünkü. Üstelik gümrük çok problem cıkartıyormu kargo yüzünden. Yardımcı olursanız sevinirim

• Alınır. Hem de Türkiye'deki firmalardan, garantisi olan ürünler dahi, daha güzel ilgileniyorlar.
  • Amazon ömründe görebilecegin en iyisidir ve en güvenilir olanıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle alınır.

Çok daha ilgililer ve arıza durumunda da aynı titizlikde olacaklarını düşünüyorum.
    Tecrübeli arkadaşlar da aynı şekilde fikir belirtiyorlar genelde...
  • Hepinize çok teşekkürler. İyi forumlar
  • Teşekkürler bende Dremel 3000 alcam 70 dolar tavsiyleriniz için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç günde gelir bi ürün?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normal posta ile alırsan 75 euro üstüne %20 civarı vergi ödersin..
    Hızlı posta ile alırsan (3-4 günde gelir), Amazon gümrük masrafını keser, eğer daha az masraf çıkarsa geri iade yapar 1-2 ay içinde
  • ToprakcaN T kullanıcısına yanıt
    Dremel 3000 25 aksesuarlı 180 Tl civariydı pek bir avantajı olmuyor galiba?
  • klavye, mouse, dremel vs. Türkiye'de zaten rahatça bulunan ürünler ve fiyatları da gayet uygun.
    Çok sıradışı bir ürün almıyorsanız, 20-30 gün beklediğinize değmez.

Türkiye'de bulamadığınız veya fiyatında çok büyük farklar olan ürünleri almanızı tavsiye ederim.
  • Saat almak bazen çok avantajlı oluyor. Üstelik dolar 2.5 TL iken.. Adamlar burada 500- 600 TL olan saati 60-80 dolar arası fiyata satıyor.
  • TR'de 200 liraya satılan ürünü 150 lira diye yurt dışından almaya kalkmayın. saçma olur.. 70 80 liralık ürün 10 lira olursa alınır 350 400 liralık ürün 200 lira olursa alınır ama aksi halde garanti koşullarını hesaba katınca pek sıcak tarafı kalmaz. TR 'de 250 liralık ürün sırf Amazonda 200 lira diye alınmaz ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akjed

Dremel 3000 25 aksesuarlı 180 Tl civariydı pek bir avantajı olmuyor galiba?

Evet bende şimdi vazgeçtim 10$ hediye çeki kullanayım diye almayı düşünüyordum. Neyseki bugün gg'den 25 aksesuarlı + esnek mil 172,50 den sipariş verdim. Hadi hayırlısı.
  • Bu arada free shiping yazmasına rağmen yine de ücret talep ediliyor. Konuyla ilgili bilgisi olan varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToprakcaN

Bu arada free shiping yazmasına rağmen yine de ücret talep ediliyor. Konuyla ilgili bilgisi olan varmıdır?

free shipping sadece amerika kıtası için geçerli buraya gelirken 12-20 dolara arası ürüne göre bi kargo oluyor evinize ya yurtiçi ya ups getiriyor
  • keşke anakart vs yollasalar anakart bile alınır .

Kesinlikle Alınır . Amazon çok sağlam bir firma bu konuda .

Ebaydan ise uzak duruyorum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.