Şimdi Ara

Amazon'da indirime giren telefonlar: Yılın en düşük fiyatları!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon'da indirime giren telefonlar: Yılın en düşük fiyatları!
    Küresel çip krizi nedeniyle maliyetlerin artması Türkiye'de 5G teknolojisinin kullanıma sunulmasıyla birlikte telefonların fiyatlarında artış yaşanmıştı. Telefon satın almayı düşünenler için son zamanların en büyük kampanyası başladı. Amazon Prime Day kapsamında indirime giren telefon modellerini sizin için bir araya getirdik. Prime'a üye olarak indirimli fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

👉 Prime Day indirimli ürünler için tıkla: Amazon Prime Day

🔥 Amazon'da İndirimli Telefon Modelleri

İndirimler Prime'a özel

Amazon Prime Day indirimlerinden yalnızca Prime üyeleri yararlanabiliyor. 

Prime üyeliği, aylık 69,90 TL olarak ücretlendiriliyor. İlk kez Prime'a katılacaklar için bir ay ücretsiz deneme fırsatı sunuluyor. Deneme üyeliğinizi başlatarak Prime indirimlerinden yararlanabilir ve tüm ürünlerde ücretsiz kargo imkanından faydalanabilirsiniz. 

👉 Prime'ı 30 gün ücretsiz denemek için tıkla: Amazon Prime

Ayrıca Bkz.Amazon Prime Day başladı: Öne çıkan indirimli ürünler!

En düşük fiyat garantisi

Prime Day kampanyası boyunca Prime üyelerine, Amazon.com.tr satıcılı seçili ürünlerde "En Düşük Fiyat" garantisi veriliyor. Kampanya süresince satın alınan bir ürünün fiyatının düşmesi halinde aradaki fark müşterinin hesabına iade ediliyor. Bu sayede kullanıcılar, "Acaba fiyat daha da düşer mi?" endişesi yaşamadan alışveriş yapabiliyor.

Prime Day indirimleri DH'de

Amazon Prime Day boyunca öne çıkan fırsatları, dip fiyatlı ürünleri, stoklarla sınırlı kampanyaları ve kaçırılmaması gereken indirimleri anlık olarak sizlerle paylaşıyoruz. Avantajlı fiyatları kaçırmamak için bizi takip etmeyi unutmayın.

📢 DH Sıcak Fırsatlar Forumu

📢 Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [Ana Konu]

📢 Amazon Türkiye Sadece İndirimli Ürün ve Fırsat Paylaşımları [Ana Konu]

📢 DH Sıcak Fırsatlar Telegram İndirim Kanalı:

https://t.me/dhsicak_firsatlar

📢 DH Sıcak Fırsatlar WhatsApp İndirim Kanal:

https://whatsapp.com/channel/0029Va8Yr1KDDmFXAqZVvX2V

*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir.

• Biraz daha Prime Day "haberi" yapın lütfen, az kalsın kaçırıyodum indirimleri.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahu Mart başında 23 000 TL ye aldığım redmi note 15 pro 5g 8gb telefon şu anda yine 23 000 TL. Ne indirimi? Diğer satıcılarda da 23 000. Ben indirim filan göremedim gören olursa yazsın.

Intel Core i5-8400 (6-Core up to 4.00 GHz) 8.Gen - Asus TUF B360-Plus Gaming 8.Gen DDR4 Anakart - Sapphire Radeon RX570 PULSE OC 4GB - Kingston HyperX Fury Black 2 x 8GB, DDR4-2400MHz - HX4 Ram - Corsair Carbide Serisi SPEC-01 VS600W - Samsung 860 Evo 250 GB Ssd - LG 27" 27MP59G IPS Full HD HDMI Gaming Monitor - Samsung 1tb hdd - Seagate 1tb hdd - Windows 10 Home Edition 64bit
  • Fiyatlarda bindirim olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • albati kullanıcısına yanıt
    Mart ayında aldığım Xiaomi telefon şu anda aynı fiyattan indirimli diye satılıyor fiyatı gram değişmemiş vaziyette. Ben 23k ya aldım yine 23k. Diğer satıcılarda da 23k.

Intel Core i5-8400 (6-Core up to 4.00 GHz) 8.Gen - Asus TUF B360-Plus Gaming 8.Gen DDR4 Anakart - Sapphire Radeon RX570 PULSE OC 4GB - Kingston HyperX Fury Black 2 x 8GB, DDR4-2400MHz - HX4 Ram - Corsair Carbide Serisi SPEC-01 VS600W - Samsung 860 Evo 250 GB Ssd - LG 27" 27MP59G IPS Full HD HDMI Gaming Monitor - Samsung 1tb hdd - Seagate 1tb hdd - Windows 10 Home Edition 64bit
  • geçen hafta s26 ultra bakmıştım 256GB zam gelmiş

• Hatalı kategori (veya kasıtlı) olarak taksitli telefon satışı yapıyorlar arada sırada, öyle bir şey olsa da alsak keşke

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben ikinci telefon olarak kullanmıyorum bir süre önce güncelleme geldi ben bir sıkıntı yaşamadım. Sizin yaşadığınız tespit ettiğiniz birşey varsa ona bakarak düzelmişmi haberdar edebilirim. Ben memnunum tabiki tüm reklamları kapattıktan sonra. ;) şimdi sıfır reklamla gayet güzel.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.