Şimdi Ara

En ucuzu 4 asgari ücret eden iPhone 13 serisi Türkiye'de satışta! İşte fiyatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
11.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
80 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En ucuzu 4 asgari ücret eden iPhone 13 serisi Türkiye'de satışta! İşte fiyatlar

17 Eylül'de ABD, Almanya ve Çin başta olmak üzere 30 farklı ülkede satışa sunulan iPhone 13 serisi, aradan geçen 1 haftanın ardından Türkiye'de de ön siparişe açıldı. 

Ayrıca Bkz.AirPods 3 ve M1X MacBook Pro ne zaman çıkacak? İşte Apple'ın muhtemel yol haritası

Apple Store Türkiye sayfası başta olmak üzere tüm online kanallarda ön satışa çıkan telefonların teslimatına 1 Ekim'de başlanacak. iPhone 13 serisinin Türkiye fiyatları ise şu şekilde:

iPhone 13 mini

• 128 GB: 10.999 TL

• 256 GB: 11.999 TL

• 512 GB: 13.999 TL

iPhone 13

• 128 GB: 11.999 TL

• 256 GB: 12.999 TL

• 512 GB: 14.999 TL

iPhone 13 Pro

• 128 GB: 15.999 TL

• 256 GB: 16.999 TL

• 512 GB: 18.999 TL

• 1 TB: 20.999 TL

iPhone 13 Pro Max

• 128 GB: 17.999 TL

• 256 GB: 18.999 TL

• 512 GB: 20.999 TL

• 1 TB: 22.999 TL

*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir.

• Anlamayana davul zurna az anlayana sivrisinek saz.
    Trollere bir davul zurna çalayım da AKP'den aldıkları parayı bir daha düşünsünler.
    O bizi kıskançlıktan çatlayan ALMANYA'da asgari ücretin saati 9.6 EURO
    Kıskanılan uçan kaçan şahlanan "Yeni" Türkiye'de Asgari Ücretin saati 11.90 TL
    Almanya'da iPhone 13 Pro Max 128GB 1249 Euro
    Türkiye'de aynı telefon 17999 TL
    Şimdi gelelim alım gücüne.
    Alman bir asgari ücretli 1249 / 9.6= 130.1 saat çalışarak iPhone 13 Pro Max 128GB cihazı satın alabiliyor
    Aynı işi yapan AKP seçmeni asgari ücretli Türkiye'de 17999/11.9 = 1512.5 saat çalışarak aynı telefonu alıyor.

Kaynakları da vereyim:https://www.trendpara.net/almanya-asgari-ucret/
    https://www.trthaber.com/haber/guncel/2021-agi-ucreti-ne-kadar-2021-asgari-gecim-indirimi-606778.html#:~:text=2021%20y%C4%B1l%C4%B1nda%20ge%C3%A7erli%20olacak%20asgari,lira%2090%20kuru%C5%9F%20olarak%20a%C3%A7%C4%B1kland%C4%B1.
    https://www.apple.com/de/shop/buy-iphone/iphone-13-pro/6,7%22-display-128gb-graphit
    https://www.apple.com/tr/shop/buy-iphone/iphone-13-pro/6.7-in%C3%A7-ekran-128gb-grafit

Elin gavuru, kafir dediğiniz adamlar sizden daha insaflı. O gavurun vatandaşı 1 maaşıyla en kral telefonu alabiliyor ama sen ve senin gibiler vatandaşını bırak kendi seçmenine bile 1 telefonu fazla görüyor.
    Ben dünyaya sizin fikirlerinizi kabul etmek sizin istediğinizi yapmak, sizin istediğiniz gibi yaşamak için gelmedim.
    Ben geçim derdinden çok, Allah'ı düşünmek isterim. Siz Allah'ı düşünmemize bile engel oldunuz.
    Aklınızı başınıza alın gençler, fanatik parti tutmanın ülkeye faydası yok.
    Vergilerin yükselmesinde emeği geçen herkese yöneticisinden sıradan vatandaşına kadar param haram zıkkım olsun. Verdiler yetkiyi gördüler etkiyi. Bir telefon dahi alamıyoruz 4 yıldır aynı telefon kullanıyorum. Köpek gibi çalışalım bir telefon sahibi olamayalım. Bir de araba, ev alma hayalimiz var daha telefon alamıyoruz. Ne güzel hayat
  • Teşekkürler erdoğan teşekkürler vergiler için bi telefon kadar daha vergi ödediğimiz için .. şu listedeki fiyatların yarısı vergi ..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • galaxyg kullanıcısına yanıt
    Diğer 4 de 3 de doların hali, 2 lirayı geçmez 3 lirayı geçmez diyenleri gördük. Ver yetkiyi gör bak neler oluyor diyenleri gördük.

• En ucuzu 4 asgari ücret eden iPhone 13 serisi Türkiye'de satışta! İşte fiyatlar

• galaxyg kullanıcısına yanıt
    Heykel dikmekle olmuyor demek ki !

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Vergilerin yükselmesinde emeği geçen herkese yöneticisinden sıradan vatandaşına kadar param haram zıkkım olsun. Verdiler yetkiyi gördüler etkiyi. Bir telefon dahi alamıyoruz 4 yıldır aynı telefon kullanıyorum. Köpek gibi çalışalım bir telefon sahibi olamayalım. Bir de araba, ev alma hayalimiz var daha telefon alamıyoruz. Ne güzel hayat

• Kusura bakma reis iPhone 11 alabildim sana. İki Pro alabilmek isterdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • run...rabbt kullanıcısına yanıt

Geçen first ladyimizin 265 bin liralık kol saati haberini gördüm Allah bereket versin çok başarılı bir aile. Allah daha çok versin.

Araba alırken onu da yapacaksınız zaten.

Kıskanılan uçan kaçan şahlanan "Yeni" Türkiye'de Asgari Ücretin saati 11.90 TL
    Almanya'da iPhone 13 Pro Max 128GB 1249 Euro
    Türkiye'de aynı telefon 17999 TL
    Şimdi gelelim alım gücüne.
    Alman bir asgari ücretli 1249 / 9.6= 130.1 saat çalışarak iPhone 13 Pro Max 128GB cihazı satın alabiliyor
    Aynı işi yapan AKP seçmeni asgari ücretli Türkiye'de 17999/11.9 = 1512.5 saat çalışarak aynı telefonu alıyor.

Kaynakları da vereyim:https://www.trendpara.net/almanya-asgari-ucret/

Elin gavuru, kafir dediğiniz adamlar sizden daha insaflı. O gavurun vatandaşı 1 maaşıyla en kral telefonu alabiliyor ama sen ve senin gibiler vatandaşını bırak kendi seçmenine bile 1 telefonu fazla görüyor.
    Ben dünyaya sizin fikirlerinizi kabul etmek sizin istediğinizi yapmak, sizin istediğiniz gibi yaşamak için gelmedim.
    Ben geçim derdinden çok, Allah'ı düşünmek isterim. Siz Allah'ı düşünmemize bile engel oldunuz.
    Aklınızı başınıza alın gençler, fanatik parti tutmanın ülkeye faydası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 24 Eylül 2021; 21:11:39 >

• Telefonun fiyatına bak oha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Insane -- 24 Eylül 2021; 7:24:7 >

• İphone 13 cikti 14 te cikar 15te bunu biliyoruz onda sorun yokta 4 ASGARİ UCRET olusuna niye konu acilmiyor bu konuyu konuscagimiza yeni modelin ucreti konusuluyor.bir nike ayakkabi parasina usa da land rover alindigi guzel bir dunyada yasiyoruz pardon yasiyorlar..

Bence Apple artık Türkiye'den çekilmeli fazla da zorlamaya gerek yok. 699 dolara İphone 13 mini aslında pahalı değil Amerika'da asgari kazanan biri maaşının çeyreği ile rahatlıkla alabiliyor. Sorun onlarda değil bizde. Dolar kuru yetmezmiş gibi hayvani vergiler yordu iyice.

• BekirHan kullanıcısına yanıt
    Fazla paylaşmayın bunu kağıttan üretene bile vergi getirebilirler

• Akp li bir yakınım var, kendisi, eşi ve 3 çocuğuna toplam 5 adet iphone 13 pro max siparişi verdi gözümün önünde, hemde 1terabyte olan modelden, çok para abi ne yaptın dedim, itibar meselesi sen anlamazsın yeğenim dedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.