Amazon.com.tr ve Destek Bilişim Elele Alt Model Dayatması - Kingston A2000 > Kingston NV1

-
-
Geçmiş olsun, saçma sapan bir durum olmuş yine...
Öncelikle aynı ürünü vermeliler, yoksa birebir muadil ile değişim yapılmalı, o da yoksa para iadesi vermeleri gerekir, daha düşük ürün veremez ve teklif edemezler, fiyat farkı ödemek şartı ile size bir üst modeli teklif edebilirler.
-
fiyat farkı isteyemezler aynısını veremiyorlarsa sadece üst segment ürünü verebilirler. siz daha düşük özellik oldugunu kanıtlayacak ssler ile thh gidin
-
@LEON-X , @CriticalWave Teşekkür ederim cevaplar için. Yeni bir SSD alıp Tüketici Hakem Heyetine gideceğim. Opel Astra alıyorsunuz, arızalanıyor. Fabrika yerine Corsa vermek için diretiyor. İnşallah bilirkişi "ikisi de araba, ikisinin de 4 tekeri var" şeklinde genelleyip mağdur etmez.
-
A2000'lerin üretimi durdu, yenisini yollayamazlar. Üst model olarak 512GB KC3000 var, onu da fiyat farkından dolayı yollamak istemezler. Para iadesi alsanız o paraya NV1 bile alamazsınız. Kingston'a bir mail atın bakalım onlar ne diyorlar bu işe.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@-dehşet- Teşekkür ederim. Öğle saatlerinde mail attım Kingston' a. 48 saat içerisinde geri dönüş sağlayacağız diye otomatik mail geldi. Bakalım ne olacak.
-
Forum gerçekten ölmüş, konunun okunma sayısı 127, öne çıkarılma sayısı 1. 2005 yılından beri üyeyim bir çok insana yardımcı oldum burada. Ancak ne zaman içinden çıkamadığım ya da sıkıntı yaşadığım bir durumla ilgili konu açsam ilgisiz kalınıyor. Konu dışı bölümünde "tipim nasıl" başlıkları 100 - 150 oy alıyor, bu taraflar gerçekten bitmiş. Neyse küsmeye gerek yok, bildiklerimizi paylaşmaya devam edeceğiz diğer başlıklarda, sıkıntı yaşayan insanlara yardımcı olacağız yine.
Bu sitemim de burada dursun.
-
Evet 5 gün oldu mail atalı ancak maalesef cevap gelmedi. Normalde markaları kara listeye almayı sevmem ancak bundan sonra etrafıma topladığım bilgisayarlarda sorun yaşatan firmaların ürünlerine öncelik tanımayacağım. Elimden geldiğince boykot etmeye çalışacağım. Tüketici hakem heyetine evraklarımı hazırlıyorum zaten. Değişim almak için elimden geleni yapacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X