MediaMarkt 50 lira indirimli 799 liraya geliyor en yakın fiyat 1600 lira neredeyse iki katı. Tercihlere göre değişir. https://www.akakce.com/akilli-saat/en-ucuz-amazfit-gts-2-mini-40mm-pembe-fiyati,1038572776.html < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankara8812 -- 31 Ocak 2022; 21:2:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazfit GTS 2 Mini - pembe
-
-
www.teknosa.comAmazfit Gts 2 Mini Flamingo Akıllı Saat Pembe Fiyatı ve Özelliklerihttps://www.teknosa.com/amazfit-gts-2-mini-flamingo-akilli-saat-pembe-p-145058793?ref=go&utm_source=go&utm_medium=affiliate&utm_campaign=21
-
pembe?
-
Başlığı düzelttim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel bir sevgililer günü hediyesi oldu teşekkürler paylaşım için
Bende aldım. Güzele benziyor. Hb da bunun düz olanını aldım sonra araştırdım mini daha iyi iptal edip bunu aldim
50 tl ındırımı nasıl alıyoru hocam?
pil omru 21 gün diyor o kadar gidiyor mu:
kupon gondermiyor maalesef. elinde fazla olan paylasmak isterse guzel olur indirim kuponu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 31 Ocak 2022; 16:34:2 > -
böyle pahalı şeyleri asla sevgiliye hediye etmeyin. yarın birgün çekip gittiğinde ona hediye ettiğin pahalı şeylerden dolayı kafanı duvarlara çok vurursun
-
herşey açık 4-5 gün gidiyor diyor yorumlarda.
-
50 lira indirimi nasıl alabiliriz?
gts 2 günlerdir 1500 liradan satılıyor. bu ürün 1600 filan değil. 1000 lira altına düşüyor sıkça.
-
Hocam 50 TL indirimi nasıl yapiyorsunuz, fiyatlar biraz artmış kullanabilirsek süper olur
Şu an çok yüksek düşmesini bekliyorum. Yurt dışı alınır mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Saati merak edenler için yazıyorum.
Görüşmesi ve hafızası yok.
Geri kalanı 10 numara. Alacaklara tavsiye edilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
böyle pahalı şeyleri asla sevgiliye hediye etmeyin. yarın birgün çekip gittiğinde ona hediye ettiğin pahalı şeylerden dolayı kafanı duvarlara çok vurursun |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X