Şimdi Ara

Amazfit Band 5 vs Mİ Band 6 vs Huawei Band 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Babam için akıllı saat/bileklik almayı düşünüyorum. Samsung A3 (2017) telefonu var. Çok fazla bir bütçem yok uygun fiyatıyla ve spo2 ölçümüyle Amazfit Band 5 ilgimi çekti. Bu ürünü almalı mıyım yoksa biraz daha bütçeyi artırıp Mİ Band 6 veya Huawei Band 6 mı almalıyım? Ya da falanca saati mi al dersiniz?

    Daha önce hiç akıllı saat/bileklik kullanmadık yardımcı olursanız sevinirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bohem75 -- 3 Mayıs 2021; 1:32:32 >



  • Amazfit Band 5 mi demek istediniz? 6 modeli henüz duyurulmadı diye biliyorum.

  • evvelzamman E kullanıcısına yanıt
    Evet yanlış yazmışım Amazfit Band 5 demek istemiştim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Almanı tavsiye ederim bende var gayet güzel ölçümler yapıyor sensörleri gayet iyi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mi band tavsiye ederim. mi band 4 kullandım, sonra özenip huawei konuşam yapılan saatler vs aldım, değiştirdim, sonra tekrar mi band 5 aldım. Bağlantısı çok güçlü,

    kopma olmuyor (diğer saatlere göre, halen huawei watch GT2E var, çin meşeili saat var, az uzaklaşınca kopuyorlar, ama band 5 diğer odaya, salona mutfağa vs geçince dahi bağlantı gücünü koruyor, elbet iyice uzakaşınca kopuyor). Tekrar teelfon yakınına geli,nce hemen bağlanıyor hiç sıkıntı çıkarmıyor, ötekilerde bir bakıyorsun saat bağlanmamış..

    ölçümleri oldukça doğru, kullanımı , şarjı kolay...saat kadranı playstore dan uygulamalar yükleyip yüzlerce örnek arasında çok kolayca yükleyebiliyorsun.

    hemen bütün çin firmaları teknoloji aralarında trasfer yapıyor, az daha kaliteli yapan fark yaratıyor. emin değilim ama amazfit zaten xiaomi nin alt markasıydı sanki.

    mi band tavsiye ederim.

  • Bu üç bilekliğin spo2 karşılaştırmalarını yapan bir tane youtuber bulamadım. Hatta yorumlara yazarak rica ettim yapmadılar. Başka zaman olsa kırk takla atarlar saçma sapan içerikler üretmek için. Al sana içerik konusu ama yapmıyorlar.


    Ben şunu merak ediyorum. 95% üzeri oksijen satürasyonunu büyük oranda doğru ölçüyorlar ama düşük satürasyon ölçümünde çoğu cihaz tutarsız sonuç veriyor. (parmak oximetreler bile)


    Kolunuzu tampon yaparak kan akışını azaltarak veya çift maske takarak oksijen satürasyonunu 90% altına düşürerek ölçüm yapmak lazım. Asıl doğru sonucu o zaman verir.


    Hangisi daha doğru spo2 ölçümü yapıyorsa onu satın almayı düşünüyorum bende.

  • Karar verip alan oldu mu ? Huawei de şuan indirim var hem band6 hemde 3i kulaklıkla 950 TL gibi bir fiyat almayı düşünüyorum ama emin olamadım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.