Şimdi Ara

Amazfit Band 7 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazfit Band 7 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Amazfit Band 7, haftalardır süren spekülasyonların ardından resmi olarak tanıtıldı. Xiaomi Mi Band 7 Pro ile benzer tasarımda olan yeni Amazfit Band 7 bileklik, her zaman açık moduna sahip 198 x 368 çözünürlükte 1.47 inç AMOLED ekrana sahip.

Ayrıca Bkz.Amazfit GTS 4 Mini tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Tek şarjla 28 güne kadar kullanım

Fitness bilekliği yoğun kullanımda bile 12 güne kadar dayanabilecek şekilde tasarlanmış. Normal kullanımda 18 güne kadar dayanabiliyor. Pil ömrü, tasarruf modu etkinleştirildiğinde ise 28 güne kadar çıkıyor. 

GPS takibi yok

Alexa sesli asistan, sağlık/fitness takibi ve uygulama mağazasına erişim sunan ZeppOS üzerinde çalışan Amazfit 7 akıllı bileklik, 120’den fazla spor modu içeriyor.

Akıllı bileklik, 50’nin üzerinde saat arayüzü sunuyor, 8’i düzenlenebiliyor. Kullanıcılar kendi fotoğraflarını da saat arayüzü olarak kullanabiliyor. 50 metreye kadar suya dayanıklı yapıda olan akıllı bileklik, ilginç olarak GPS takibi özelliğine sahip değil.

Amazfit Band 7 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Amazfit Band 7 fiyatı ne kadar?

Amazfit Band 7, Amazfit’in web sitesinden sipariş edilebiliyor ve 49.99 dolar fiyat etiketiyle satışta.

Amazfit Band 7 özellikleri

• Ekran: 1.47 inç, 198x368 piksel, 282ppi, AMOLED

• Batarya: 232 mAh

• Gövde malzemesi: Polikarbon

• Suya dayanıklılık: 50 metre

• Ağırlık: 28 g

• Uygulama: Zepp App

• Spor modları: 120

• Sağlık: Kalp atışı, kandaki oksijen, stres seviyesi ölçümü, REM dahil uyku takibi

• Desteklenen cihazlar: Android 7.0 ve üzeri, iOS 12.0 ve üzeri

Kaynak:https://www.amazfit.com/us/amazfit-band-7.html

• Bu tür ürünler artık daha fazla gereksinim istiyorlar. Bu cihaz minimum Android 7 istiyor. 4 yıl sonra minimum Android 11 isteyecek belki bu tür cihazlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    It doesn&amp;amp;#8217;t just tell time. It tells history.

Rolex
  • arizaeren A kullanıcısına yanıt
    Çekiklerden uzak durmak için kaç katı fitbite'e para vermek sıkıntı. Günlük kullanımda fiyat performans avantajı bu cihazlarda daha fazla ama nedense şöyle garip yorumlar görünce çoğunluğun bu cihazlardan beklentisinin yanlış olduğunu düşünüyorum. Mesela birisi spor yaptığını ve mi band 7'nin artık tanıtılıp satışa sunulmasını beklediği yazmış ki spor takibi yapabilsin. Bu bilekliklerle spor takibi yapmakla yapmamak arasında fark görmüyorum. Fitbit sırf bu yüzden alınabilir çünkü sensörleri gerçek anlamda iyi ama benim gibi gelen bildirimi görüp yanlışta olsa sapmayla uyku, adım'ı görmek için kullananlar için gayet yeterli. Gerçi herkesin bütçesine uygun da değiller yani tabi ki apple watch, fitbit alamayan kullansın ama sonuçlar doğru değil çoğunlukla yapay. Kandaki oksijenmiş falan hepten fiyasko zaten. Şahsen fitbit'e de o kadar para vereceğime apple watch alırım daha doğru bir yatırım olur ama tercih meselesi tabi, aradaki fiyat farkı değer bulduğum için firbit'i es geçiyorum yoksa kaliteli.

• manesnuc kullanıcısına yanıt
    o kadar doğru söylemişsiniz ki aynen katılıyorum. spor için uzun vadede daha karlı olmak adına bütçe zorlanabilir. hiç alamayanlara değil tabi ki lafım. parası yetip de kar etmek adına yanlış seçim yapanlarda.

It doesn&amp;amp;#8217;t just tell time. It tells history.

Rolex
  • manesnuc kullanıcısına yanıt

Hocam FitBit iyi hoş ama hem şirket battı, Google'a satıldı, hem de neredeyse 1 yıldır eli yüzü düzgün bir saat çıkarmıyorlar.

Saatleri ufacık.

FitBit'in işletim sistemi Spotify açarken bile zorlanıyor.

Uygulaması aylık para istiyor.

Son çıkan saatler iyi notlar alamadı.

• Detaylı hiç incelemedim çünkü o fiyatı ona vereceğime apple watch almak daha mantıklı geliyordu ve bir ara series 6 44mm almıştım ama her gün şarj etmek yorduğu için satıp mi band 7 alıp biraz pişman oldum. Mi band 7 düzgün çalışsa günlük kullanımda harika ama ciddi sıkıntıları var. Fitbit olmasa bile o ayar düzgün bir saat almak spor yapıp takip etmek isteyenler için önemli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.