Şimdi Ara

Amatör ligde bir futbolcu ne kadar kazanır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
146.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar amatör ligde yada 3. Ligde oynayan bir futbolcunun geliri nekadardir. Ortalama kaç yasına kadar bu işi yapabilir.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Amatör Ligde Futbolcu Maaşları

Amatör futbol liglerinde oynayan futbolcuların maaşları, oynadıkları lige, takıma ve bireysel performanslarına göre değişmektedir. Genelde amatör futbolcular, maç başına belirli bir ücret alırlar.

Maaşlar, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından belirlenen amatör lig statüsüne göre belirlenir. Bal liginde oynayan futbolcular, maç başına yaklaşık 300-500 TL arasında bir ücret alırlar. Bölgesel amatör liglerde (BAL) ise maç başına alınan para 500-1000 TL arasında değişebilir.

Amatör futbolcuların maaşlarında, takımlarının finansal durumu da önemli bir rol oynar. Finansal olarak güçlü kulüpler, oyuncularına daha yüksek maaşlar ödeyebilirler. Ayrıca, başarılı bir performans sergileyen ve takımın başarısına katkı sağlayan oyuncular da daha yüksek maaşlar alabilirler.

Genç futbolcular, genellikle amatör liglerde daha düşük maaşlarla oynamaya başlarlar. Ancak, yeteneklerini kanıtladıkça ve daha üst seviyelere yükseldikçe maaşları da artar.

Sonuç olarak, amatör liglerde oynayan futbolcuların maaşları, oynadıkları lige, takıma, bireysel performanslarına ve takımlarının finansal durumuna göre değişmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Takımına ve o takımdaki önemine bağlı. 3.Ligde aylık 5.000 Lira civarında alırsın genellikle.

Orijinalden alıntı: Cris..

Takımına ve o takımdaki önemine bağlı. 3.Ligde aylık 5.000 Lira civarında alırsın genellikle.

ortalama o kadar.
    çok çok iyi isen 10bin tl gibi bir şey olur.

Kocaman Umutlarımızın Sahibisin!
  • Baya iyiymiş ben ortalama 1000 lira olabilir diye tahmin etmiştim. 3. lig takımları ne kazanıyor da bu kadar verebiliyor ilginç.
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı’na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Baya iyiymiş ben ortalama 1000 lira olabilir diye tahmin etmiştim. 3. lig takımları ne kazanıyor da bu kadar verebiliyor ilginç.

Doğru tahmin ettin.
    Maksadımız İngilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek.
  • bencede 1000 2000 arası birşeydir. Süper ligde oynayıp 5000 civarında alan bir sürü futbolcu var .
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris..
    Takımına ve o takımdaki önemine bağlı. 3.Ligde aylık 5.000 Lira civarında alırsın genellikle.

sanmıyorum
  • bir yarım salçalı ekmek maç başına

Drogbasın sen Drogba
    Kırarsın rakibin belini anında
  • Gençlerbirliği'nde futbol okulunu çat pat bitiren 16 yaş çocuklarına 500 lira maaş bağlıyorlar haberiniz var mı Ortalama 5-6 bin tldir
    Dünyaya Geldik Bir Kere Görmek İsteriz Şampiyonluklar İçinde ...
    Просто знать, что где-то там на этой земле есть ты, станет для меня, в моем аду, уголком рая …
    Я не знаю где ты,что ты делаешь сейчас но я в каждом месте скучаю по тебе …
    Счастье - это когда в небе звезда падает, а тебе и загадать нечего …
  • Bizim Burda Maç Başı 1 paket Sigara veriyorlar
  • Değişiyor takımına göre.Örneğin yıllık 5000e 2500 liralık taksitle anlaşılıyor oyuncu ile ancak başarı gelmedi mi son taksiti yani 2500 vermiyorlar.Sözleşme imzalaması yok o yüzen hak idda edemiyorsun.Ve bence 5000 bin lira kazanan azdır.

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

bursa merinosa transfer olacak bir kardeşim var, resmi imzayı atarsa daha 18 yaşına aylık 8,000 lira alacakmış. ki prim falan yıllık ortalama ay başına 10 bini geçebilir demişler.

8000 tl aylık mı ben bank asyada oynuyorum aylığım 2 bin lira + prim + anlaşmaya göre verilen ek ücret 10 bin lirayı bulmuyor nasıl 3. lig takımı bu parayı verebiliyor? ilginç.

BAL ligi dediğimiz liglerde şampiyonluğa oynayan bi takımdan alabileceğin para 50 bin lirayı bulur yıllık hatta geçebilir bile 25bin peşin kalan 25 bin 5 taksit 5er bin liralık çeklerle + maç primi ve aylık ücret 1000 lirayla anlaşabilirsin bu normal bi durum.
    Süper amatör liglerde 5 bin peşin ayda asgari ücret maaş + primle oynayabilirsin buda normal bi durum
    3. lig BAL liginden biraz daha cömert olabilir çok bi fark yok

• quote:

Orijinalden alıntı: €rché.19o3

quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

bursa merinosa transfer olacak bir kardeşim var, resmi imzayı atarsa daha 18 yaşına aylık 8,000 lira alacakmış. ki prim falan yıllık ortalama ay başına 10 bini geçebilir demişler.

8000 tl aylık mı ben bank asyada oynuyorum aylığım 2 bin lira + prim + anlaşmaya göre verilen ek ücret 10 bin lirayı bulmuyor nasıl 3. lig takımı bu parayı verebiliyor? ilginç.

BAL ligi dediğimiz liglerde şampiyonluğa oynayan bi takımdan alabileceğin para 50 bin lirayı bulur yıllık hatta geçebilir bile 25bin peşin kalan 25 bin 5 taksit 5er bin liralık çeklerle + maç primi ve aylık ücret 1000 lirayla anlaşabilirsin bu normal bi durum.
    Süper amatör liglerde 5 bin peşin ayda asgari ücret maaş + primle oynayabilirsin buda normal bi durum
    3. lig BAL liginden biraz daha cömert olabilir çok bi fark yok

Bank Asyada mı oynuyorsun? Hangi takım?

• Amatörde Ort 600-800 . Süpersen 2.500(Süpersen Amatorde Ne İsin Var )
    3.Ligde 1000-4000 Arasıdır Kardesim Ancak 10.000 Alan Vardır (Forvet,Kaleci,10 Numara)
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.