Şimdi Ara

Amatör denizci belgesi hakkında .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu belgeyi yakın zamanda alan varsa yeşillendirebilir mi ? Baya karışık gözüküyor . Bir yerde harç yatırılır yazıyor başka yerde yatırılmaz , bir yerde araç ehliyetiniz varsa sağlık raporu almanıza gerek yok deniyor bir yerde amatör denizci olmaya uygun diye rapor alınması gerekiyor yazıyor . Kafam allak pullak oldu .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 30 lira ücreti var yatırıyorsun ehliyetin varsa sağlık raporu almana da gerek yok..
  • Cok yardimci oldunuz tesekkurler . Gidip simitciye 30 lira yatiriyorum

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    simitçiye değil balıkçıya 30tl vereceksiniz simitçi ne anlar bu işlerden
  • arfcmr A kullanıcısına yanıt
    Sinava girip ehliyeti coktan aldim . Ama bilgisi olmayan yukaridaki arkadas yazmis olmak icin yazmis herhalde .

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekatroniks

Sinava girip ehliyeti coktan aldim . Ama bilgisi olmayan yukaridaki arkadas yazmis olmak icin yazmis herhalde .
    Sizin yaptığınız da çok güzel bir durum ben biliyorum anltamak yerine bakalım buna ne diyecekler gibi konu açmak süper forum kirliliği yapıyorsunuz tebrikler.
  • arfcmr A kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu 3 hafta once acmisim . O zamam neyin ne oldugunu bilmiyordum o yuzden yardim istemistim . Su an tum sinavlari gecip ehliyetimi ve sertifkamida aldim . Olay su sekilde

Amator denizcilik belgesi almak icin 2 yol var .

1) 1 milyon amator denizci sloganiyla yola cikilan bir kampanyayla liman baskanligi ya da gemi adamlari merkezine gidiyorsunuz ve sinav icin randevu aliyorsunuz . Yaklasik 2 ay sonrasina veriyor sinav randevusunu ve sinav gunu 2 saat onceden gelip seminere katiliyorsunuz , seminerden hemen sonra basit bir sinavla ehliyet e hak kazaniyorsunuz ve yine yaklasik 1 ay sonra ehliyetinizi teslim aliyorsunuz . Bu yol en kolay ama bekleme suresi cok fazla .

2) kisa ama zor olan yol . Internetten ades e kayit oluyorsunuz . Oradaki 24 konu basliginin tum ders slaytlarini izliyorsunuz , okuyorsunuz ve her konu sonundaki sinavlari yapiyorsunuz . En az %60 dogru yapmaniz gerekiyor . 24 sinavida basariyla gectikten sonra bir sanal serifkaniz oluyor ve bu sertifkanin altinda bir kod bulunuyor . Daha sonra internetten gemi adamlari sinav merkezi sistemine kayit olup bu kodu , 1 adet vesikalik resminizi , arac ehliyetiniz varsa ehliyetinizi yoksa saglik raporu alip bunlari yukluyorsunuz ve 2 gun onaylanmasini bekliyorsunuz . 2 gun sonunda onaylanmazsa telefon acip belgelerimi yukledim sinav tarihi icin onay verirmisiniz diyorsunuz ve onaylaniyor . Onaylandiktan sonra sinav randevu ekrani acilmis oluyor . 1 gun sonraya bile olan sinava girebiliyorsunuz . Ancak bu sinav 1. Maddede acikladigim sinavdan cok daha zor bir sinav . Ama ilk basta olan 24 konuluk calisma slaytlarina iyi calismissaniz rahatlikla gecebiliyorsunuz . Ayrica halkbank a 39 lira yatirmaniz gerekiyor . Sinavi gectikten sonra yatirmaniz biraz sacma oluyor cunku sinavdan 10 dk sonra sonuclar aciklaniyor , gectiyseniz para dekontunu vermeniz gerekiyor . Sinavi gectiniz dekontu verdiniz , yaninizda da 1 adet vesikalik foto ve ehliyet fotokopisi yine bulunsun . Onlarida teslim ediyorsunuz ve 1 hafta sonra ehliyetinizi aliyorsunuz . Ben bu sekilde aldim ehliyeti . Yoksa ilk madde icin en erken randevuyu temmuzun sonuna veriyorlardi istanbuldaki sinav merkezi .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Sana yardımcı olmayan beynime. Başka sözüm yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :):) est . :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.