Şimdi Ara

Naylon staj hakkında(üniversite)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Naylon staj yapmak istiyorum bu sene istanbulda özel şirkette çalışan bir akrabam var. Danışmana gidip orda staj yapacagımı söylecegim yetkili olarakda onun numarasını vercem.Okulum istanbulda degil yani gidip denetleme gibi birşey varsa gitmeleride mümkün degil. Hiç açığı varmı bu işin şurdan yakalanırsın dikkat diyebileceginiz?

• stajın onaylanmaz en fazla. öyle okul staj yerine falan gidecek yok öyle bir şey. en önemli kısmı staj dosyası doldurma işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zargana*

stajın onaylanmaz en fazla. öyle okul staj yerine falan gidecek yok öyle bir şey. en önemli kısmı staj dosyası doldurma işi

Onaylar ya sanmıyorum yani ne olurda onaylanmazki ? defteri doldururuz bir şekilde zaten bölüm ekonomi yani mühendislik vs degil yapacagım iş evrak götur getir fotokopi çek fatura götür getir nereye girsem ?
  • Lise de iyi denetliyorlar şehir dışına bile gidiyorlar..

Üni. de yaparlar bence... Birde bu işin sigarta kısmı var yapmadığın anlaşılırsa o paranın katını senden alırlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BD911

Lise de iyi denetliyorlar şehir dışına bile gidiyorlar..

Üni. de yaparlar bence... Birde bu işin sigarta kısmı var yapmadığın anlaşılırsa o paranın katını senden alırlar...

Universitede imkansız bölümde 1000 tane ögrenci var gitmelerine olanak yok ki okudugum yerde yapanların bile danışman geldi dedigini duymadım daha. Ama bende onu soruyorum nerden anlaşılabilir eşşegi saglam kazıga baglayalım.Okul gidip sigorta yapip yapmadıgma bakarmı ki?
  • Hacım o sayılara çok aldanmamak gerekiyor.... Ben Teknik lise mezunuyum bizim okulda 3000 kişi staj yapıyordu yazın...

Sigortaya bakar tabi.. Sen küçük bir yerde falan ayarlarsan anca olur...Tanıdık falan filan....
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

quote:

stajın onaylanmaz en fazla. öyle okul staj yerine falan gidecek yok öyle bir şey. en önemli kısmı staj dosyası doldurma işi

Onaylar ya sanmıyorum yani ne olurda onaylanmazki ? defteri doldururuz bir şekilde zaten bölüm ekonomi yani mühendislik vs degil yapacagım iş evrak götur getir fotokopi çek fatura götür getir nereye girsem ?

dediğim gibi üniversitenin iş yerine gitme gibi bir durumu yok. istedikleri belgeleri temin et bir de özenerek staj dosyası hazırla yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

quote:

dediğim gibi üniversitenin iş yerine gitme gibi bir durumu yok. istedikleri belgeleri temin et bir de özenerek staj dosyası hazırla yeter

Şu sigorta işi olmadı hocam. sigorta işini halletiremem

• sigortasız bir yerde çalış hocam. staj dosyasına da kayıt dışı ekonominin durumunu, ülke ekonomisine verdiği zararı anlat şaka bir yana sigortasız olmaz
  • Stajyerlerin sigortasını devlet karşılıyor sigortasız kimse stajyer çalıştırmaz cezası var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR ELİMDE 30 GÜNLÜK SİGORTACILIK STAJ DEFTERİ VARDIR. SİGORTA ACENTESİNDE TEK TEK EMEKLE YAZDIM. OKULA VERDİM VE KABUL OLDU. ALMAK İSTEYENLER 0506 872 80 25 İLETİŞİME GEÇEBİLİRLER.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.