Şimdi Ara

AMAN sen kimseyi alma hamza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yahu adamlar rvp yi aldı Fernandoa yı aldı bide şimdi Javier hernandez i alacak

Bjk gomez i ts n doye yi aldı ama bizim korkak hamza FT nin ve Trabzon çetesinin oyuncağı olmuş hamza 32 yaşındaki umut bulut U kazanmaya çalışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burak var yavvv ona ayıp olur , sağ bekte Sabri var sonra bunlara yassıkkk ... taş gibi oynayan Yasin in kanada Podolski yi alırken Yasin e ayıp olmuyo nedense ama
  • javier hernandez nerden çıktı la, bizim transferleri bizden iyi takip ediyonuz valla
  • biz nasıl emre selçuk bekir gibi çete liderlerini kovduysak sizin de burak selçuk olcan tarık vs yerli çetesinden kurtulmanız gerekiyor,size bi de terraneo gibi eli kolu uzun bir sportif direktör lazım,bu sene gördük ki sportif direktör çok önemliymiş öyle hatır,gönül işleriyle cüneyt tanman gibi vasıfsızları sportif direktörlüğe getirmemen gerekiyor,yoksa böyle sabri ve maxi nin farkı yok diyip rezil eder elaleme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne gerek var transfere 33lük delikanlı umut var

• zaten hamza hamzaoğlu istemiyor transferi evet yönetim alacak ibrahiomvici ama hamza istemiyor evet. Şöyle efendi bi adamı buldunuz yakıştıramıyonuz tabi kulübe.
  • Ne sabırsız taraftarsınız 3 sene biz transfer yaptık onlar izledi şimdi onlar transfer yapıyor biz izliyoruz, bu seneyi böyle atlatırsak seneye yıldız transferler alınır siz her sene Sneijder, Drogba, Muslera gibi oyuncular istiyorsunuz buda biraz aşırıya kaçıyor. Bu sene şampiyon olamasak bile en kötü 2. olur seribaşı olarak ŞL ön elemesine katılırız gerçi seneye biz yıldız transferler yaparsak yabancı kuralı çıkarırlar gene ama olsun.
  • Adam dün öyle bir demeç verdi ki bir an önümüzde ki 10 sene takviyesiz bu kadro ile devam edecek sandım.
  • Herşeyi anladım da fatih terimle ne alakası var fatih terim iyi futbol iyi oyuncularla oynanır mantığıydaydı her.zaman.

Eboue,elmander,melo sniejder, drogba, muslera, bruma , amrabat aklıma gelmeyen diğerleri bunların hepsi belki takıma yarar sağlamadı ama hepsi iyi oyuncuydu

• hamza her şeyn farkında

3 5 taraftarı sevindirmek için dengeleri bozmaz
  • Hamza'da FT'nin zekasinin bile yarisi yok. Bakin bile diyorum.

Hamza tam bir koylu baska bir sey degil. Ne dunya futbolundan ne baska bir seyden gram anlamiyor. Acayip nefret ediyorum bu adamdan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.