Şimdi Ara

Ama sizin Uefa kupanız var :( (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
2
Favori
10.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük kulüpler mazileri ile büyük olurlar. Sonuçta Türkiye nin Avrupadaki en büyük başarısı UEFA kupası ve süper kupa... henüz aşılamadı.

Mart'ta 39 yasına bastım. 2 oğlum var 11 ve 5 yaslarında.

Onlara o maçları zevkle ve gururla izletiyorum. Dolayısıyla 17 yıl geçmiş farketmiyor... hala ayni heyecanla izliyor o günleri hatırlıyorum.

Umarım siz de bir gün bu zevke ulaşırsınız ve hep beraber seviniriz.

Svg.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

Oğlum siz kardeş takımlar değilmisiniz? Niye bu kavga, ortak noktanız Fenerbahçe düşmanlığı lütfen kendinize gelin

feneri artık rakip olarak görmüyorlarsa
  • İyide hacıabi aldınız bitti gitti. O başarı devam ettimi? Yanına bile yaklaşılamadı.

O günkü kadronuz çok iyiydi. Fetullahın duasında yanınızda tabi başarılı oldunuz.

Yıllar evvel ki başarı ile sidik yarıştırmak tam bize göre.

Şu anki duruma bakmak lazım. Ülkenin en büyük 3 takımıda bok gibi. Alryapılardan türk oyuncu gelmiyor. Gelenler kaçıp gidiyor. Önemli olan bunlar, pas tutan kupa, yada 6 farkla kazanılan derbi değil..

Başarı sürekliyse anlamlıdır. Biz deney yaparken bile grafikte Max mini çıkarıp ortalama alırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: TormentedSoul

b. dortmundun, chelseanın felan tek kupası var

şimdi madem kupasız eşit olunmuyor

gs bu takımlara denk midir

oyuncu karakterisizliği, taraftar profili, maddi imkan vs vs sıralarsak

gs üniformalarındaki desen bile olamaz bu takımların

bu arada gsli arkadaşlar bizle muhatap olmayın

çoğunuz 17yıl önce yürüyemeyen, bezine tuvaletini gideren bebektiniz

sanırım 2050 oluncaya kadar da ben küçükken altıma ediyordum dersiniz

biz demeyiz çok şükür

gerçi

bizim Seba gibi bir değerimiz var, ülkeye gelmiş değerlerdendir

illa ki övünecek birşey lazımsa

kupaya gerek yok

Seba gibi bir kişi daha çıksın yeter...

Biraz sert olmamışmı

• Xreleave kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bir defa alın sürekli olmasın ama bir defa alma başarısı gösterin.

Biz 17 sene önce bu kupayı aldıktan sonra bize niye tekrar alamadınız diyeceğinize bir defa da siz alsaydınız Ülke futbolu bayağı seviye kat ederdi alamadınız işte bir tek G.S aldı.

Bitti gitti nedir aga utanmasan UEFA ve Süper Kupa ya çöp diyecen.

Müzemize gitti Galatasaray Müzesinin en değerli Baş köşesinde.

Hani varya sizdede amatör branşlarda aldığın kupaları bile dizmişsin.Bununla dalga geçmiyorum kulüplerin müzesi bunun için var.

Ne kazandıysan onlar var.

Ali Şen başkanınızın bile;artık G.S ın gerisindeyiz,ne zamanki Şampiyonlar Ligi Kupasını alırız o zaman G.S.yı geçmiş oluruz demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gülüver -- 22 Nisan 2017; 10:58:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsanın biri

İngiltere'de Nottingham Forest diye takım var bilen bilir, adamlar 2 kere uefa kupasını kazandılar ama şu anda 2. ligde mücadele ediyorlar. Bizimkiler gibi ' olsun ama bizim uefa kupamız var yeaa' diyorlar mıdır acaba yoksa 1. lige yükselmenin hesaplarını mı yapıyorlardır? Mesela Chelsea 5 kere Premier Lig şampiyonu olmuş. Ama Nottingham Forest ' uefa kupamız var bizim uefaa!' diyor mudur?

neyi karşılaştırmaya çalıştın merak ediyorum 1 Süper Kupası, 1 Uefa Kupası, 20 şampiyonluğu, 17 Türkiye Kupası olan Galatasaray'la 2 yıldızlı çeyrek finalde elenen takımı mı?

• Şaka gibi. 13 sayfa tartışılan konuya bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok uzamış bu konu. Gerek yok. Bu tablonun üstüne konuşacak bir şey göremiyorum. Herkes rütbesini bilsin.
    Ama sizin Uefa kupanız var :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

quote:

İngiltere'de Nottingham Forest diye takım var bilen bilir, adamlar 2 kere uefa kupasını kazandılar ama şu anda 2. ligde mücadele ediyorlar. Bizimkiler gibi ' olsun ama bizim uefa kupamız var yeaa' diyorlar mıdır acaba yoksa 1. lige yükselmenin hesaplarını mı yapıyorlardır? Mesela Chelsea 5 kere Premier Lig şampiyonu olmuş. Ama Nottingham Forest ' uefa kupamız var bizim uefaa!' diyor mudur?

neyi karşılaştırmaya çalıştın merak ediyorum 1 Süper Kupası, 1 Uefa Kupası, 20 şampiyonluğu, 17 Türkiye Kupası olan Galatasaray'la 2 yıldızlı çeyrek finalde elenen takımı mı?

Gittiniz Başakşehir'den 4 gol yediniz hala ama bizim uefa kupamız var. Real Madrid gitse sizin gibi 4-0 yenilse 'ama bizim uefa kupamız var beyler hfdjsakjf'' diyorlar mıdır acaba? hiç sanmıyorum. Ligde liderden 10 küsür fark yediniz (Gerçi sizin Drogba dedi 9 puandan fazla fark olursa o rekabet bitmiştir diye) bu durumu nasıl düzeltebiliriz diye düşüneceğinize hala 'bizim uefa kupamız var'. Uefa'da çeyrek finalde Olimpik Lyon gibi bir takıma son anlarda penaltılarda yenildik. Bu başarıyı küçük görmek saçmalıktan öte birşey değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

quote:

Gittiniz Başakşehir'den 4 gol yediniz hala ama bizim uefa kupamız var. Real Madrid gitse sizin gibi 4-0 yenilse 'ama bizim uefa kupamız var beyler hfdjsakjf'' diyorlar mıdır acaba? hiç sanmıyorum. Ligde liderden 10 küsür fark yediniz (Gerçi sizin Drogba dedi 9 puandan fazla fark olursa o rekabet bitmiştir diye) bu durumu nasıl düzeltebiliriz diye düşüneceğinize hala 'bizim uefa kupamız var'. Uefa'da çeyrek finalde Olimpik Lyon gibi bir takıma son anlarda penaltılarda yenildik. Bu başarıyı küçük görmek saçmalıktan öte birşey değil.

Düşünecek birşey yok düzeltmenin tek yolu dursun istifa.

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

O UEFA KUPASINDAN SONRA
    bir çok kez Avrupa başarısı yakaladık.
    2 kez şampiyonlar ligi çeyrek final gördük

şampiyonlar liginde değilde aynı kadrolarla 2000 deki gibi uefaya düşseydik o kupa en az 1 kez daha gelebilirdi.
    bizim amacımız en üst düzeyde yarışmak olduğu için öyle her sene UEFA da kupa kazanma ihtimali olmuyor.

Bana en cok koyan mac hamburg ile oynadigimiz yari final , kazansaydik saracoglunda avrupa ligi kupasi finali oynicaktik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

quote:

Orijinalden alıntı: TormentedSoul

b. dortmundun, chelseanın felan tek kupası var

şimdi madem kupasız eşit olunmuyor

gs bu takımlara denk midir

oyuncu karakterisizliği, taraftar profili, maddi imkan vs vs sıralarsak

gs üniformalarındaki desen bile olamaz bu takımların

bu arada gsli arkadaşlar bizle muhatap olmayın

çoğunuz 17yıl önce yürüyemeyen, bezine tuvaletini gideren bebektiniz

sanırım 2050 oluncaya kadar da ben küçükken altıma ediyordum dersiniz

biz demeyiz çok şükür

gerçi

bizim Seba gibi bir değerimiz var, ülkeye gelmiş değerlerdendir

illa ki övünecek birşey lazımsa

kupaya gerek yok

Seba gibi bir kişi daha çıksın yeter...

Biraz sert olmamışmı

Ne serti la hicbisey dememis sadece boklu demis
    Hicbi savunulacak basari olmayinca tabi boyle cocukca hakaret assagilanma normal

• Türkiye de ki takımlardan Fenerbahçeyi tutan bir insan olarak çok net söylüyorum ki , Türkiye'nin en büyük futbol klübü Galatasaray dır . Bunu ben demiyorum benim yabancı bütün arkadaşlarım diyor . Hepsi Galatasarayı biliyor ve saygı duyuyor .

Kusura bakmayın ama adamlar BJK'ı bundan 10 yıl önce Lpool maçı ile tanıdı . Galatasaray ise adını 90 ların başında Şampiyon Kulüpler Kupası , UEFA Kupası başarısı , akabinde gelen Süper Kupa , Dünya Futbol Kulüpleri sıralamasında puan olarak 1. sıraya çıkışı , son olarak da CL de kök söktüren takım imajı ile tanıdı .Galatasaray 30 yıldır Avrupa sektörünün Türkiye de ki babası

Dip Not : Galatasaray'a bir teşekkürü de dünya 3. olan kadronun çekirdiğini kurduğu için etmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Bizim zamanımızda ki Arsenal, şu an ki BJK ye gelse 5 atıp üzerine keyif cigarası tüttürürlerdi.

Yorum gibi yorum :D
  • bizim de himmetimiz olsa biz de alırdık bu sene
  • Klüpten atılmak için;

klüp aidatının, fetöcü vatan hainliğinden daha kötü sayıldığı bir zihniyete sahip olacağımıza varsın asla ama asla UEFA kupamız olmasın.

Ama bizim UEFA kupamız var diyenler şunu da desin.

Ama bizim fetöcü futbolcularımız var ve biz onları atmadık!

Böyle bir lekeyi hangi kupa temizler!

Konu kilit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mako3e -- 22 Nisan 2017; 12:34:53 >
  • Beşiktaş Jimnastik kulübüne gönül veren arkadaşlar neyin kafası bu, daha geçenlerde televizyonda reklamınız dönüyordu bilmem kaç sene önceki Avrupa ligi çeyrek finali başarınız anlatılıyordu geçmişte kaldı o niye reklamını yapmışlar? Birde Avrupa ligi çeyrek final yani birşey olsa anlayacağım . Bakın sizde Birgün o kupayı alın veya ŞAMPİYONLAR LİGİNDE çeyrek final oynayın Avrupa Ligi'nde yarı final veya finale kalın konuşursunuz. Daha ligde 3. Yıldızı yeni takmaya çalışıyorsunuz. Şu ligde 3. büyüksünüz kabullenip.

• quote:

Orijinalden alıntı: Me[S]uT

Ama sizin Uefa kupanız var :(

O maç acayip şanslıydınız yahu Henry gibi adamın kaçırdığı pozisyonların haddi hesabı yoktu o sayede maçı penaltılara götürebildiniz
  • Siz önce bir finale çıkın ondan sonra eleştirin kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    yahu 2 sezon önce bizim iki maçta 1 gol yediğimiz arsenalden gruplarda toplamda 8 tane yediniz ahahahahahahaha

hayallerde yaşıyor bazıları işte :))
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.