< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 26 Mayıs 2017; 7:21:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 26 Mayıs 2017; 7:21:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
win10 varken win 7 ısrarı niye? win da dx12 desteğiyle oyunlarda daha yüksek fps alınıyor bundan neden ısrarla mahrum kalmak istiyorsunuz onu anlamıyorum.
|
Söze nerden başlasam bilemiyorum? Ancak kısaca şöyle özetliyim ;
Diyelim ki ryzen vs w7 çözüm bulunamadı..! Şu an fx 6100 kullanıyorum, bu sistem hiçbir sebep yokken çalışmaktan vazgeçip, abi kurban olayım nolur w10 a geçelim diyene kadar w7de kalıcam. Bu da takriben 2040 yılına tekabül ediyor. ![]() Sebebine gelince ; W8 in O arayüzü yok mu, beni benden aldı. İğrendim resmen. Driver sorunları, disk kullanımı falan derken, az bi heves vardı o da gitti. Bu hal bende, W10 çıkınca daha da pekişti. Sadece şu forumu araştırın, w7nin çıktığından beri aldığı şikayet sayısını, w10 şu kısacık zamanda geride bıraktı. Beni en iten şey ise, gözümüze gözümüze sokmalarıydı. Daha düne kadar ultimate lisans için 700 tl isteyen Windows, şimdi korsandan yükseltme yapanlara lisans veriyor. Bu herkesi olduğu gibi beni de işkillendirdi. İyice nefret ettim. Bu yüzden w7de karar kıldım. ets 2 hevesim geçsin,direk Pardus'a geçicem diye bi aklıma geliyor.. Hatta Şu crypto virüslerini bile, Microsoft'un yazdığını düşünmeye başladım artık. Pardus'a geçerim, pc kullanmam, elektrik aboneliğini sonlandırırım, hafızamı tamamen silip herşeyden bihaber yaşarım da yine de geçmem w10 a. ![]() Yani iş inada bindi. Gayrı geri dönüş yok artık. Anlatabildim mi reis? ![]() |
Eski bir konu ama aklıma gelmişken bilgilendirmek istedim. Geçen hafta bir müşterime ryzen li bir sistem verdim ve sistemi zorunluluktan ötürü Windows 7 ile vermek zorunda kaldım.
Windows 10 varken 7 sevdasi nedir diye soranlara cevaben. Adamin zamaninda lisansını satin aldığı programın sürümü Windows 10 da çalışmıyor. Windows 10 da çalışan sürüm için 12000$ para istiyor firma. Ve su an kullandığı sürüm adamın işini görüyor. Neden 12000$ parayi vermek zorunda kalsin? 2. Olarak son güncellemelerden sonra artik iyicene zivanadan çıkmaya başlayan bir güncelleme sorunumuz var Windows 10 ile birlikte. Windows7 kullanan musterilerimin bilgisayarları daha az yazılımsal sıkıntı çıkarıyor bunu bizzat gözlemlerime dayanarak söylüyorum. Aradaki fark çok ciddi bir fark. Demek ki güncelleme sistemi oturmamış. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.C.B -- 26 Mayıs 2017; 14:56:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 26 Mayıs 2017; 15:15:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|