Şimdi Ara

Alves-Egemen ikilisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son yıllarda gördüğüm en iyi stoper ikilimiz oldu. Alves'i zaten tartışmam dünya standartında bir stoper, oyunu kurması geride liderlik etmesi bambaşka bir adam. Egemen ise geçen sene formayı aldıktan sonra performansını hep bir standartta tuttu. Geçen sene UEFAda yarı final gelirken bana göre baş aktörlerdendi.

Volkan azıcık iyi performans gösterse zaten biz o akşam gol yemiyoruz. Geçen hafta Bursa'dan yediğimiz ilk gol dışında büyük bir defansif zafiyetimizde yok bana göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fenerbahçe'de çok sağlam stoperler gördük.

Lugano,Edu,Luciano vb.

Bruno Alves kalitesinde adam şahsen hatırlamıyorum.Yaşıma mı verirsiniz,neyime verirsiniz bilmiyorum ama bu adam bir stoperde olması gereken tüm özelliklere sahip.
  • alves in pasör ve lider özelliği var. fizik gücü yüksek pivot özellikli stleride iyi karşılıyolar.birlerine iyi kadmede yapıyolar . duran top savunmasında fena değiller . fazla olmasada skor katkılarıda var .ammaa ayakları çabuk forvetler karşısında .ceza sahasına düşen 2. toplarda . birebirde yetenekli oyuncuya yüzü dönük yakalandklarinda bol bol zorlancaklar emin ol
  • Caner zaten nazar değmesin çok iyi. Egemen - Alves ikilisi de muhteşem. Bunlarla birlikte Gökhan maç eksiğini de kapatırsa çok iyi olur. Tek eksik kaleci eksiği. Volkan'ın ara ara dinlenmesi lazım artık. Son 1,5 senedir kendi bedenini çok fazla yıprattı. Mert çok sağlam bir kaleci, hocanın güvenmesi lazım. Yoksa takımda sorun yok. Bursa maçından sonra savunmaya özel olarak çalıştıklarını söyledi Gökhan. Bugün sadece hücumda etkili olup savunmada yokları oynayan bir FB değil, oyunu dengede tutan kompakt bir FB izledik sahada.

Egemen ve Bruno Alves ikilisi hiçbir hücum hattına kafa topu vermez. Hatırlayın geçen sene Egemen'i, Cardozo gibi bir oyuncuya bile kafa topu verdirmedi. Bu sezon yanına Alves gibi hava hakimiyeti olan bir oyuncu gelince oyun karakteri de gelişecek.

Alves, Lugano gibi skor yapan bir oyuncu olmasa da taktiksel ve teknik anlamda kendi tandemine ve önündeki bölgeyi fazlasıyla hakim. Bir futbolcuyu odağına verdiğiniz zaman geçirmez. Tek dezavantajı hızlı, araya kaçabilen bir oyuncu olduğu zaman biraz hantal kalabilir olması. Yoksa Drogba, Cardozo, Ibrahimovic gibi adamlarla çok iyi mücadele eder yeter ki çevik bir forvet olmasın karşısında. Onu da Egemen kapatır zaten.

Allah nazarlardan saklasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: irfan s

alves in pasör ve lider özelliği var. fizik gücü yüksek pivot özellikli stleride iyi karşılıyolar.birlerine iyi kadmede yapıyolar . duran top savunmasında fena değiller . fazla olmasada skor katkılarıda var .ammaa ayakları çabuk forvetler karşısında .ceza sahasına düşen 2. toplarda . birebirde yetenekli oyuncuya yüzü dönük yakalandklarinda bol bol zorlancaklar emin ol

2 sene avrupa da yokuz zaten. o bahsettiğin forvetler ligimizde 1-2 tanedir.

• 2. Yarı drogba'nın adını duyan var mı? Yediler resmen adamı. Ben forvet olsam önümde egemen ve alves dursa böyle gökdelen gibi korkardım ne yalan söyliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfan s

alves in pasör ve lider özelliği var. fizik gücü yüksek pivot özellikli stleride iyi karşılıyolar.birlerine iyi kadmede yapıyolar . duran top savunmasında fena değiller . fazla olmasada skor katkılarıda var .ammaa ayakları çabuk forvetler karşısında .ceza sahasına düşen 2. toplarda . birebirde yetenekli oyuncuya yüzü dönük yakalandklarinda bol bol zorlancaklar emin ol

2 sene avrupa da yokuz zaten. o bahsettiğin forvetler ligimizde 1-2 tanedir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    CENK GÖNEN VE HUGO ALMEIDA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Drogba deviren diyoruz

• drogba çıldırdı bir ara top alamıyor diye
  • Drogba sandviç A.Ş

• Şu alvesi kim getirdiyse allah razı olsun
  • droppaaaa
  • Nasıl tuttular be adamı

• ilk defa gsden bahsedilen bi konuda gsli görmüyorum
  • Biri Dragba mı dedi ?
  • 2 Kişi anca tuttular...
  • Alves'e duvar demek yanlis bildiğin cin seddi.

Egemende masallah cok iyi gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: webmastr_99

Biri Dragba mı dedi ?

[s

• quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

2 Kişi anca tuttular...

/>
  • ulan o degilde yobo vardı bi aralar bizde ne alemde acaba
    ekmek ölden su gölden oynamadan takır takır alıyor paraları.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.