Şimdi Ara

Alüminyum jant çok mu gerekli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2003 clio 2 sedan aracımın üstünde orjinal çelik(sac) jant+kapak var.

Bir yanım orjinal orjinal symbol expression paket jantı, yada kor metal veya cms nin hoş bir modelini tak diyor. Bir yanım da ne gerek var bu araba kara jantlada yürür diyor.

900 liraya expression jant buldum ama şu kriz döneminde çok mu gerekli bilemiyorum. Ama görüntü açısından da gönlüm al tak diyor. Kalbim bırak paran cebinde kalsın diyor.

Düldülün hali hazırda ki hali...

Bahsettiğim expression jantları.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Millet hafızalı koltuk vakumlu kapı tartışırken yerinde bir soru olmuş. Yıl 2020’e geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göz aşinalığı mı desem yoksa hakikaten uymuyor mu bilmiyorum ama bi araca başka bi aracın orijinal jantı hiç olmuyor...

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı kasada kullanılıyor bu jant bir kaç defa gördüm araç sahipleriyle konuştuğum orjinal jantı olduğunu söylemişlerdi. Bulursam bir fotoğraf eklerim.

• Taktıktan sonra mutlu edecekse sizi neden olmasın. Keyif alarak biniyorsanız takın. Ama klasik jant yerine değişik bir model daha hoş durur.
    Ayrıca yukarıda gereksiz yorum yapan vatandaş. Sana mı soracak millet konu açarken soru sorarken? Git başke yerlerde hunharca oyna.

• Eğer arabayı bir süre daha kullanacaksanız fiyatı kırabildiğiniz kadar kırıp alabilirsiniz. Yok kısa sürede satarım derseniz pek mantıklı olmaz.
    Aracı satarken de bir + olacak onu da göz önünde bulundurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Material-Engineer

Hocam aynı kasada kullanılıyor bu jant bir kaç defa gördüm araç sahipleriyle konuştuğum orjinal jantı olduğunu söylemişlerdi. Bulursam bir fotoğraf eklerim.
    Sizin aracın sonraki kasasında kullanıldı o jantlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Baktım şimdi haklısınız hocam. Bende kullanıcıların yalancısıyım 2008 model 2 araçta görmüştüm. Benim kasanın makyajlısında

• castinyo kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam bir yanımda klasikte kalma diyor. Kor metalde çok güzel modeller var fiyat olarakta uygunlar 1200tl civarı.

Hocam uğraşmayın. Bitmez burda böyle tipler. Direkt blok.

• Alüminyum jant çok mu gerekli?

Ben bu jantı yakıştırıyorum.
  • Jant yerine arabanın ekisği varsa bakım yaptırsanız daha iyi olur.

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    RXT jantıydı galiba bunlar hocam. Öteki hb clio varken çok baktım temizini bulamamıştım. Hblere çok yakışıyor ama sedanda nasıl durur bilemedim.

• CyberBot kullanıcısına yanıt
    Allaha şükür hiç bir eksiği kalmadı hocam şimdilik.

• kardeşim madem böyle şeylere meraklıydın niye gidip orjinal hb clio almadın. bu arabaya carbon fiber jant da taksan bişeye benzemez. Kusura bakma ama bu arabanın sedanı gergedanla filin çiftleşmesinden doğan gayrimeşru hayvan gibi bişey.
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Hocam bu araç jantlı jantsız çok farketmez. Kapaklıda kötü durmuyor. Ben olsam masraf yapmazdım boş yere

• etusch kullanıcısına yanıt
    Zevkler ve renkler meselesi hocam. Hb RTA'da kullandım zaten...

• CyberBot kullanıcısına yanıt
    Eyvallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: etusch

kardeşim madem böyle şeylere meraklıydın niye gidip orjinal hb clio almadın. bu arabaya carbon fiber jant da taksan bişeye benzemez. Kusura bakma ama bu arabanın sedanı gergedanla filin çiftleşmesinden doğan gayrimeşru hayvan gibi bişey.
    Bu nasıl bi yorum böyle kahkaha attım.
    @Material-Engineer kardeşim ben görünüşe bakmanı değil de yürüyenden ağırlığı azaltmanı öneririm. Takmak istediğin jantın, üzerindeki tenekeden daha hafif olacağını sanmıyorum.

• anaconda41 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah üstadım sen öyle diyorsan konu kapanmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Material-Engineer

RXT jantıydı galiba bunlar hocam. Öteki hb clio varken çok baktım temizini bulamamıştım. Hblere çok yakışıyor ama sedanda nasıl durur bilemedim.
    5 sene önce gördüğüm bir Clio Sedan vardı bu jant, mercekli far vardı. Bir de sanki rüzgarlık vardı diye hatırlıyorum. Rengi de tatlı koyuca bir sarıydı. Muhtemelen en üst donanımdı. Çok da yakışıyordu.

Şunun sarısını düşünün.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.