Şimdi Ara

Alüminyum jant çok mu gerekli? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Estağfurullah. Zevkler tartışılmaz tabi de gereksiz masraf olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Clio II faz 1 kasada en üst donanım rxt hocam haklısınız. Rxt hblerde sanrufta mevcut. 1.6 16v versiyonları çok keyifli araçtır. Mükemmel gidiyor ama durması ve yolda tutması biraz sıkıntı.

Aslında fena durmamış düşünebilirim. Ağırlık karşılaştırması yapıp kararı veririm.

İlginiz için çok teşekkür ederim hocam 👍🏻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • samimiyetimle söyliyeyim bu üzerinde ki jantlar daha uyumlu duruyor çünkü symbol'ün sportif durmayan sade bir görünüşü var, modifiye uygulamazsam çok şey kaçırırım detirtecek bir araba değil, hatta daha çok sırıtır, olduğu gibi güzel : )
  • En fazla 400 bilemedin 500TL eder,daha fazla vermezdim.

• Alasim jantin ufak tefek faydalari var,

Sac janta göre darbelere daha dayanikli, ayrica frenleme esnasinda olusacak sicakligi sac janta gire daha geniş hava bosluklari oldugu icin daha hizli ortamdan uzaklastirabiliyor.

Bu iki ufak fayda disinda tamamen sus.

Suse ayiracak paraniz varsa alin, yoksa o parayi yakita veya daha kaliteli lastige harcayin derim.

Hayirli gunler

• Bu sınıf ve güçte araçta görüntüden başka işe yaramaz. Hatta yeri gelir saç jant daha ekonomik bile olur.
  • Ben olsam almazdım param cebimde dursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırılan jantların aynısından al kafan rahat etsin.Yukarıda bi arkadaşın dediği gibi biraz sırıtabilir sizin cliolar sade arabalar çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 12 Şubat 2019; 7:51:19 >
  • Geçen ankara karinada bir corsa gördüm, eski püskü, nuh nebinin corsası..

Sahibi irice ama zevkli jant takmış, araca bakakaldık..

Zevkli jant seçimi havayı değiştirir, zevksiz seçim aracı batırır bence..

Gergedan fil olayı değil yani..
  • hocam üzerindeki kötü durmuyor bence boşuna masraf etmeyin.
    o paraya 3-5 kuruş ekler sıfır lastik alırsınız.
  • Aracın şekline önem veriyorsanız takılır, zevk işidir. Zevk işi olduğundan üst paketin orjinalini almak veya farklı bir model almakta yine kullanıcının görsel zevkine kalmıştır.

Gereklilik derseniz hiç bir gerekliliği yok, aksine yazlık-kışlık değişimi yapılıyorsa alaşım jant kenarlarından çizilirken sac jantta bu çizikler kapağın altında kalıyor.
  • Ben kapak değiştirmekten ve ses yapmasından bıktığım için değiştirmiştim.Memnunum.
    Yakışan bir jant güzel olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşa masraf gibi gözüküyor aslında ama alınca insan mutlu oluyor.
    Kışlık lastiklerim ayrı olarak jantlı benim kapaklı jant, bütün kış mutsuz geziyorum arabayla
    Maddi olarak zorlamayacaksa alınabilir bence.
  • 900 lira az para değil.
    Ben yapmayın derim.
  • freemangroovy kullanıcısına yanıt
    Ben neden olduğunu kendimde bilmediğim bi sevgi duyuyorum Clio hb ye. Ama sedanı zorla sedan yapılmış ve böyle olduğu aşırı belli. Kötü sonuçlanmış bi biyolojik denyin sonu gibi duruyor. Anlatmak istediğim bu yoksa arabaya bişey demiyorum.
    Yapmak isteyince herşey yapılır . Hacı Murat'a uzaktan kumandalı merkezi kilit yapan da gördüm. Gayet de hoş bi hava katmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: etusch

Ben neden olduğunu kendimde bilmediğim bi sevgi duyuyorum Clio hb ye. Ama sedanı zorla sedan yapılmış ve böyle olduğu aşırı belli. Kötü sonuçlanmış bi biyolojik denyin sonu gibi duruyor. Anlatmak istediğim bu yoksa arabaya bişey demiyorum.
    Yapmak isteyince herşey yapılır . Hacı Murat'a uzaktan kumandalı merkezi kilit yapan da gördüm. Gayet de hoş bi hava katmıştı
    Bence zevk meselesi hocam, onu anlatmaya çalıştım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: etusch

Bence zevk meselesi hocam, onu anlatmaya çalıştım..
  • Hocam şöyle düşün bu arabanın orjinali bu ve orijinalliğini koruyor. Başka bir aracın jantlarını takınca ( Clio da olsa) araban ellenmiş olacak. Ben böyle avutuyorum kendimi aynı dert bende de var:)

• Lokey L kullanıcısına yanıt
    Hocam bende böyle avutayım kendimi iyimiş

• Aracın markası ve modeli ne olursa olsun, tasarıma uygun 1 set jant arabayı her zaman 2 tık daha güzel gösterir.

Eğer arabanı seviyorsan ve uzunca bir süre daha bineceksen, neden olmasın?

Dünya malı dünyada kalır, bir çılgınlık yap, al gitsin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.