avrupada amerikada uzak doğuda nasıl yasalsa bizde de olur? dünyanın en saf ülkesi biz miyiz? göz göre göre paranın ydışına kaçmasına razı oluyoruz? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 2 Kasım 2020; 13:53:32 > |
bak hele hele 10 bin liraya camaro alacak gariban anadolu fakirleri anlayın oğlum artık |
la olm dolar 8.50 tl euro 10 tl olmak üzere bunlar hala sorunun şark kurnazı satıcılarda olduğunu sanıyorlar, yerli üretim megane 300.000 tl barajına gelmiş hala laf salatası yapıyorlar. insanlar elindeki aracı yok pahasına satınca yerine yenisini nasıl koyacak bundan haberi olan var mı? sarı sitedeki 3-5 ilana bakarak fiyatlandırma yapılmaz zaten, pahalıysa almazsın satanın elinde patlar, piyasa fiyatı kendi belirler. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Gençler özellikle sizin için iyi olacak bu olay. Araba yoksa güzel kadın YOK, güzel hayat yok, güzel çevre yok. Özgürlük yok. Refah yok. Araba en iyi güç, statü göstergesidir. Güzel bir araba bütün yolları açar size. Avrupadan 17-23 bin Euroya muhteşem D sınıfı araçlar getirtiririz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
alınan uçakları kısma, alınan makam mercedeslerini kısma ama tüketicinin 3 kuruşluk arabasına göz dik yok öyle yağma. madem ekonomi zor durumda herkes elini taşın altına sokacak. |
Benim kimse ile işim yok. Ben legal olsun, x ülkesinin y dilinde ikinci el sitesinden arabayı bulur, kendim alır gelirim. Kimse ile işim olmaz yani. Buradaki al satçı ile muhatap olmam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akepe kadrolu elemanlarına tiyatroya başlayın talimatı vermiş |
İşte orada bir yapılaşma olursa mesela Almanya diyelim millet ikinci el toplayıp Türkiye'ye iteleyecek. Bunun gibi bir mevzu start alırsa kesin Türk insanı yeteneklerini konuşturacaktır. |
şahsen ülke rezervleri eksiye düşmüşken ve ülke yurt dışına dolar çıkmasın diye bin takla atarken olabileceğine pek inanmıyorum. Olursa da 1 lira araca, 5 lira devlete verirsin. Çünkü Avrupa'da 2. el araçlar çöp parasına gidiyor. 2013 model E200 için istenen rakamlara burada arabanın komple dış boyasını yaptıramazsın. |