Şimdi Ara

Alper-Stoch ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bildiğiniz gibi sezon başında Stoch'un sözleşmesi 4 yıl uzatılmıştı. Büyük bir ihtimalle de yabancı sınırı kalkmışken sezon sonu takıma geri döner. Peki geri döndüğünde hangi bölgede oynayacak? Sol kanat en verimli olduğu bölge ama Alper bu formdayken o bölgede oynatmamak futbola ihanet olur. Acaba yaşlanan Kuyt'ın yerine sağ kanatta mı oynar? Bana kalırsa Stoch'un sözleşmesi fesh edilip sağ kanata başka bir oyuncu alınmalı. Stoch için Alper'den vazgeçmek saçmalık olur ki bana kalırsa Stoch Alper kadar verimli olmaz.

Peki sizce bu problem nasıl çözülür? Stoch sağ kanatta mı oynar yoksa sözleşme mi fesh ederler? Yoksa alternatif mi olur Stoch?

• Alper kanatta başlar, ikinci yarı ortaya geçer, stoch da sola geçer.
    Bir de şu mantığı anlamıyorum neden solak adam sağda, sağak solda oynar. Tamam şut çekecek de, orta açamıyor arkadan bek oyuncusunun gelmesini bekliyor. Bana kalırsa stoch sağ da oynar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sow - Diego - Emenike - Stoch - Mehmet Topal - Alper Potuk - Caner Erkin - B.Alves - Yabancı Stoper - Gökhan Gönül - Volkan Demirel

Seneye yabancı sınırı kaldırıldığında güzel kadro olur.
  • Yav kardeşim seneye 3kulvarda oynayacaksın bi bölgede tek adammı olacak nasıl bir futbol zekanız var

• Olması gereken bence bu .

---------Volkan(mert)----------

Gg transfer transfer Caner

-topal raul(transfer) alper(transfer)-

Transfer(alper)-----------Stoch

----------Transfer------------

Stoch disipline edilerek artık tekrar şans verilmelidir.Zaten sezon sonu yabancı sınırı olmayacak o yüzden kadro sıkıntısı çekmeyeceğiz.

Sağ acık alınmayacaksa Alper orada oynamalı gayet faydalı oluyor.alınacaksa topal alper raul ve raulun yerine yeni emre lazım.

Alves webo emenike sow kuyt kadlec topuz selcuk gönderilmeli.Raul'un yerine adam alınacaksa Raul da gitsin.

Gelecekler ;

1 yedek sağ bek

1 veya 2 as yabancı stoper 1 yerli as 1 yerli yedek stoper

1 yerli yedek 1 as orta saha

1 as 1 yedek yabancı 1 yerli yedek forvet.

Artık taze kan ve köklü değişim şart.
  • Brockman kullanıcısına yanıt
    mümkünse emenike defolsun gitsin lütfen o isteksiz iplemeyen davranışları ve rezil futboluyla bırak 11i yedeğe bile sokmam ben böyle adamı 8m bile veren varsa hemen gönderilsin
  • Kardeşim sence hangisi yedek olmayı kabul eder? Stoch daha önceden sorun çıkartmıştı bu yüzden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hücumcu Sabri!
    9 yıl önce açıldı
    Musleraaaaa
    7 yıl önce açıldı
    Gökhan Töre !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sözleşmesini fesh etmek çok komik olur.Kuyt yerine koy sağ tarafa orta keser içeri kat eder bir şeyler yapar o çocuk.Bakmayın siz karı kıza düşkün olduğuna cefakardır Stoch bir kere tribünlere adını haykırtsın bakın görün ondan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthbashack

Alper kanatta başlar, ikinci yarı ortaya geçer, stoch da sola geçer.
    Bir de şu mantığı anlamıyorum neden solak adam sağda, sağak solda oynar. Tamam şut çekecek de, orta açamıyor arkadan bek oyuncusunun gelmesini bekliyor. Bana kalırsa stoch sağ da oynar.

En güzel örneği Ümit Özat. Muz orta reyiz

• Stoch gibi bir oyuncunun sözleşmesini feshetmek Gram mantık yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sow

Alper - Diego - Stoch

Meireles - Topal

Caner - Egemen - Bruno - Gökhan

Mert

Stoch sağ kanatta da fevkalade oynayabiliyor. Bir maçta sağ kanatta oynamıştı, çok iyi ortalar kesiyordu. Saha görüşü ve ara pasları da çok iyi.
  • Takımda sadece 11 tane mi oyuncu var? Rotasyon falan duymadın mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Olması gereken bence bu .

---------Volkan(mert)----------

Gg transfer transfer Caner

-topal raul(transfer) alper(transfer)-

Transfer(alper)-----------Stoch

----------Transfer------------

Stoch disipline edilerek artık tekrar şans verilmelidir.Zaten sezon sonu yabancı sınırı olmayacak o yüzden kadro sıkıntısı çekmeyeceğiz.

Sağ acık alınmayacaksa Alper orada oynamalı gayet faydalı oluyor.alınacaksa topal alper raul ve raulun yerine yeni emre lazım.

Alves webo emenike sow kuyt kadlec topuz selcuk gönderilmeli.Raul'un yerine adam alınacaksa Raul da gitsin.

Gelecekler ;

1 yedek sağ bek

1 veya 2 as yabancı stoper 1 yerli as 1 yerli yedek stoper

1 yerli yedek 1 as orta saha

1 as 1 yedek yabancı 1 yerli yedek forvet.

Artık taze kan ve köklü değişim şart.

Bu mesajı artılayın da en üstte dursun

• Stoch bu takımda olmalı bence çok istiyorum onu bu takımda görmeyi ve izlemeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brockman

Sow - Diego - Emenike - Stoch - Mehmet Topal - Alper Potuk - Caner Erkin - B.Alves - Yabancı Stoper - Gökhan Gönül - Volkan Demirel

Seneye yabancı sınırı kaldırıldığında güzel kadro olur.

Emenike. Volkan.?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.