Teğmen
07 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 40 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Rüyamda fenerde oynuyorum.Ama ne mevkide felan oynuyorum hiç sormuyorum bile. Böyle bir salonda toplanmışız masa başında bütün oyuncular olarak. Haber geliyor Perreira kovulmuş diye, sonra bir bakıyoruz lucescu geliyor. Lucescu geçmiş başa. Transfer olarak da adını hatırlamadığım iki tane kanat oyuncusu ile Srna'yı getirmiş. Kanatlardan birini göstererek "Şu adamın bonservisi 7 milyon" diyor. Srna ile diğer kanat bedavaya gelmiş bize.
Ben de diyorum " Allah allah takımda iki tane sağ bek varken Srna niye geliyor. " Oyuncularla tanışıyor önce. Van persie'yi tanıyor ama Nani'yi tanımıyor. Nani anlatıyor hocam şurda şurda oynadım diye. Lucescu diyor tamam tamam aferin. Yanımda Caner var, kolumla dürtüp diyorum " Caner noluyoz" .
Lucescu diyor beyler bu takıma 4-4-2 gider. Tahtaya çizmeye başlıyor " Top orta sahadaki adama geldi mi sağ açıktaki adam kanada inecek, eğer top ona atılamıyorsa geriye Srna'ya atılacak. Gerisini Srna halleder zaten." Srna yerinde gerim gerim geriliyor.
Söz aldım sonra dedim " Hocam peki aklınızda bir kadro var mı nasıl bir diziliş düşünüyorsunuz." . Onlara daha karar vermedim diyor. Peki dedim "Hocam orta sahadaki 2 adam 2 ön libero mu olacak yoksa ileriye dönük orta saha mı oynatacaksınız." Onu da söylemek istemiyor.
Şu anda yalın internet kullanıyorum. 2 yıllık taahhütüm var ve bozmak istemiyorum. İnternet hattımı telefon hattı bağlı olan yani daha önceden telefonu açık bir eve taşıyabilir miyim? Yardımlar için şimdiden teşekkürler.
Şu an UEFA sıralamasında 12.yiz ki şu şekilde:
09 Hollanda 40,979
10 Belçika 37,200
11 İsviçre 34,375
12 Türkiye 32,600
13 Yunanistan 31,900

Puanlamalar beş yıllık hesaplanıyor, yani önümüzdeki sezon 2010-2011 yılının bir hükmü kalmayacak. O seneyi çıkarırsak

Hollanda 29,813
Belçika 32,600
İsviçre 28,475
Türkiye 28,000
Yunanistan 24,300

Bu sene fenerbahçe'nin de avrupaya gitmesiyle , gs ve bjk ile beraber başarılı olabilirsek 2 ya da 3 basamak üste çıkabiliriz.
Maç: Fenerbahçe Bayburt Grup Özel İdare
Saat: 20:00
Tarih: 3 Şubat Çarşamba
Stad: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu stadyumu
Kanal: ATV
Sık td değişikliğini onaylamıyorum ama Fatih terimle yapabileceklerimiz ortada. Ersun hoca ile bu gruptan güle oynaya çıkarız diye düşünüyorum.
2 gün önce humblebundle adlı siteden moh'un da bulunduğu oyun grubu aldım. Oyunların keylerini hem steam'den hem origin'den girdim. Moh multiplayer oyunu indirdim steam'den. Oyuna girdikten sonra account istedi. Account da aldım bu sefer 5x5lik serial istedi. Origin keyini buraya girerek denedim bu sefer de key in use hatası verdi. Bilgisi olan yardım edebilirse sevinirim
Yine bir fenerbahçe-galatasaray maçı. Yine hüsran.
10 kişi kaldık o yüzden böyle oldu dememiz lazım çünkü Alves bulunduğu zaman zarfı içinde 3 yada 4 tane net pozisyonu engelledi. Oyundan atılmasını haklı kılmaz fakat ilk yarı bizi adeta ipten aldı.
Eksiklerimiz vardı da demememiz lazım. Volkan yerine oynayan Mert kalenin hakkını verdi. Mehmet topuz tam bir fiyaskoydu GG yerine. Yine de büyük bir kulüp olarak bir yada birkaç oyuncu olmayınca bu kadar mı etkisiziz?

Fikirlerinizi bekliyorum.
Hakkında
Forum İmzası:
BECAUSE HE'S THE HERO WE DESERVE, BUT NOT THE ONE WE NEED RIGHT NOW.
Hakkımda:
2beb8b722c31827401afd2b52b0a4afa.jpg
Sistem ve Tercihleri
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 774
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 2.586 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 721 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.