Şimdi Ara

Almeida giderse şampiyonluk gider

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray hazır bu sezon kötü gidiyor Fener de aynı şekil biz de ufak ufak kendimize gelmeye başladık bu sene şansımız cidden fazla gibi geliyor bana ama Almeida giderse takımdan o şans kalmaz arkadaşlar bu adamın takım da kalması şart geçen seneyi hatırlayın biraz ilk 10 maç falan de galiba Almeida varken takım da gayet iyi gidiyorduk adam bir sakatlandı birden düşüş yaşadık bu adam gol atmasa bile oyuna ve skor a en az Ferdi kadar destek veriyor aksini iddaa eden bana gelip çok gol kaçırıyor demesin lütfen

Not:Bu sene biraz isteksiz gibi gözükmesinin nedeni bence sakatlanmakdan korkutuğu için kasmıyor kendini fazla dikkat edin sakatlandığı maçlara hep ani çıkışlar deparlardan sonra oldu Gs maçını bekliyor bakın görün

totem falan değildir şahsi göşümdür ligde sowdan sonra kadroya yazacağın adamdır kendisi

• Ayrıca sakatlandı diyelim arkasından mustafa ve enaroma gibi 2 tane daha adamımız var mustafanın daha çok ekmek yemesi lazım ama olsun
  • Almeida gitsin, Gekas gelsin; 10 kat faydalı olur.
  • Almeida satılırsa F.O istifa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theodise

Almeida satılırsa F.O istifa

O kadar değil ama q7 den daha çok üzülürüm
  • Söve Söve gol attırıyoruz adama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almedia yokken pozisyona giremiyoruz.Almedia oyundayken takım arkadaşlarına yer açıyor ve rakibe tehdit oluşturuyor.

Pozisyona girip kaçırmak>Pozisyona girememek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Söve Söve gol attırıyoruz adama

Hocam boş konuşmam ben dediklerim bir bir çıkar Almeida bu takımın omurgası o olmadan takım eksik oynuyor gibi kaçırdığı goller var biraz kazmalık var ama adam etki ediyor oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Hocam boş konuşmam ben dediklerim bir bir çıkar Almeida bu takımın omurgası o olmadan takım eksik oynuyor gibi kaçırdığı goller var biraz kazmalık var ama adam etki ediyor oyuna

Sende değişim var bro normalde Sivok oynarsa şamp olamayız demen lazımdı. Almeida sevmeme nedenim hırs 0 silah zoruyla oynuyor gibi.

• quote:

quote:

quote:

Sende değişim var bro normalde Sivok oynarsa şamp olamayız demen lazımdı. Almeida sevmeme nedenim hırs 0 silah zoruyla oynuyor gibi.

Almeida da hırs var lakin dediğim gibi sakatlanıcam diye korkuyor iddaa ediyorum sakatlanmasın 5 maç sonra 10 gol atar atmazsa banlarım bir hafta

• Bende şahsi görüşümü paylaşayım. Koşmayan, pres yapmayan, her pozisyonda faul bekleyen adama ben forvet demem. Bu adama golü zorla attırıyolar. Senin yerin forvet ve tek forvet oynuyoruz sürekli neden sol kanata gidiyosun. Maçı canlı izleme fırsatım yok ekranda gördüğüm kadarıyla koşmuyor. Merak ediyorum kaç km koşuyodur bu adam.
  • Halen diyorum bu adamın yerine mustafayı oynat tek verim alamazsınız .Almeidaya odun diyen kalaslar vardı forumda onlara selam olsun .Bu adam giderse forvete kimi alacaksın şu saatten sonra ? Adam gayet iyi gidiyor kafa toplarında felan herşey güzel biraz adamda son vuruşlarda sıkıntı var.

Adam sak olduğu sezonda tam emin değili ama 10 yakın gol atmıştı .Tek sorunu sakatlanması onun dışında hiç bir eksi yanı yok .Sakatsız oynasın en kötü 20 golü var
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SaLiH

Bende şahsi görüşümü paylaşayım. Koşmayan, pres yapmayan, her pozisyonda faul bekleyen adama ben forvet demem. Bu adama golü zorla attırıyolar. Senin yerin forvet ve tek forvet oynuyoruz sürekli neden sol kanata gidiyosun. Maçı canlı izleme fırsatım yok ekranda gördüğüm kadarıyla koşmuyor. Merak ediyorum kaç km koşuyodur bu adam.

Anlatmak istediğim buydu.

• Dediklerine katılıyorum ama çok suratsız oynuyor ya. Bazı hareketlenmesi gereken toplara hareketlenmiyor. Bi de hava toplarına kafasını eğerek çıkıyor bazen en sinir olduğum bu

Yine de oyuna katkı açısından çok iyi gerkeçten. İki forvetli bir sistemde oynayabilsek çok çok daha fayydalı olur diye düşünüyorum

Ayrıca Bursa ve GS maçlarında kaçıcak gollere hazır olun
  • İdda ediyorum Almeida tam bir odun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toraman1903

İdda ediyorum Almeida tam bir odun

Sana hiç bir şey yazmam hocam avatarın toroman olan adamdan anca bunu beklerim ben
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Almeida da hırs var lakin dediğim gibi sakatlanıcam diye korkuyor iddaa ediyorum sakatlanmasın 5 maç sonra 10 gol atar atmazsa banlarım bir hafta

Hep diyorum hırsı 0 az biraz hırslı oynasa ve devamlı oynayabilsen en az 17 18 golü 5 asisti var ama olmuyo işte

• Almeida kalas gibi çok pozisyon kaçırıyor ama geçen sene Olcay ve Holosko'nun performansını Almeida'ya borçluyuz kesinlikle.İstatistiksel olarak belki katkı vermiyor yani ama,mesela boş alan açmalarını falan da asist saysak harbi harbi asist kralı olur adam
  • 2.7 milyon alıyor not düşelim şuraya.
  • Bir kaç tane kaçırsın ben görücem sizi
    Şaka bir yana bu adamın tipi hareketleri falan çok karizmatik çok yakışıyor beşiktaş forması ama ah birde kazmalığını aşşa süper olacak
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.