Şimdi Ara

Almeida giderse şampiyonluk gider (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yerine adam alınacaksa satılsın. Yok alınmayaksa kalsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaşın sistemi için Almeida gibi forvetler lazım. Gol atmasından ziyade pivot santrafor gibi, arkasındaki ofansif üçlüyü besleyecek, onlara pozisyon yaratacak. eneramo ve pektemek almeida'nın muadili değil. Almeida sakatlanırsa beşiktaş sıkıntı yaşayabilir.
  • Almeida'yı beğenmeyen Beşiktaşlı kardeşlerimi anlamakta cidden güçlük çekiyorum. Benim gözümde 10 numara adam keşke bizde olsa da Emenike ile yan yana oynasa. Eğer bu adam başarısız ise (size göre) bu yeterince besleyemiyor olmaktan kaynaklanıyor. Almeida pivot yanına da bir tane çok süratli forvet ile kelle başı 10 golü yakalarsın ilerideki adamlarında.

Orijinalden alıntı: Gungorio

Almeida'yı beğenmeyen Beşiktaşlı kardeşlerimi anlamakta cidden güçlük çekiyorum. Benim gözümde 10 numara adam keşke bizde olsa da Emenike ile yan yana oynasa. Eğer bu adam başarısız ise (size göre) bu yeterince besleyemiyor olmaktan kaynaklanıyor. Almeida pivot yanına da bir tane çok süratli forvet ile kelle başı 10 golü yakalarsın ilerideki adamlarında.

Sow yerine almeidayı mı tercih edersin

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: Toraman1903

İdda ediyorum Almeida tam bir odun

Sana hiç bir şey yazmam hocam avatarın toroman olan adamdan anca bunu beklerim ben

PLinux arkadaşımız idda edenlerden bahsetmiş bende havada kalmasın söylemi diye deyiverdim

Toraman candır hocam insaniyet namına lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Theodise

quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

Almeida'yı beğenmeyen Beşiktaşlı kardeşlerimi anlamakta cidden güçlük çekiyorum. Benim gözümde 10 numara adam keşke bizde olsa da Emenike ile yan yana oynasa. Eğer bu adam başarısız ise (size göre) bu yeterince besleyemiyor olmaktan kaynaklanıyor. Almeida pivot yanına da bir tane çok süratli forvet ile kelle başı 10 golü yakalarsın ilerideki adamlarında.

Sow yerine almeidayı mı tercih edersin

Sow gidecek hocam bizden, gitmiş varsayarak yazdım.

• gs nin kötü gittiğini nereden çıkardınızki bence aldıkları sonuçlar gayet normal.

Yoksa biraz gayret etse kafa toplarında etkili, topta tutuyor, işimizi görüyor. Bu kontrat işini bir an önce çözmek lazım, yoksa iyice motivasyonu düşer, kafa topuna çıkmaz oldu.

Daha iyisini bulmadan göndermek akıl karı değil. Zaman zaman şikayetçi olsak da diğer forvetlerimiz bu kalitede değil.

Almeida yerine Sow olsa bizde şuan emin olun her şey çok ama çok farklı olurdu

quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

İdda ediyorum Almeida tam bir odun

Sana hiç bir şey yazmam hocam avatarın toroman olan adamdan anca bunu beklerim ben

PLinux arkadaşımız idda edenlerden bahsetmiş bende havada kalmasın söylemi diye deyiverdim

Toraman candır hocam insaniyet namına lutfen

Takımda bir sivok iki toroman

• Çift forvet oynarsak asıl o zaman verim alırız bu adamdan.

• Tek avantajı 2 tane rakip oyuncuyu peşine takan bir ayı olması. Başka faydası yok, aldığı paraya göre kötü diyorum ben bu arada. Maaşı ederinden fazla bence, yan toplarda defansı rahatsız edip bulursa bulur gol, yoksa pozisyon yaratamıyor. Boşa kaçmıyor direk adamlara saldırıyor. Belkide bu iyi yönden kullanılabilir bilemem. Umarım yanılırım

"Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

• Bugüne kadar hiç almeida'ya sövmemiş hep arkasında durmuşumdur.bana futboldan anlamıyo vs vs diyenler çoğunlukta oluyo ama bu adamın ölüsü 2 defans oyuncusunu kendi üzerine çekip kanatlara ve arkasındakilere büyük boşluklar oluşturuyo.bu yüzden olcayla holosko geçen sene 10 gol 10 asist civarlarında oynadılar ama bunun asıl ekmeğini yiyecek kişi arkasındaki oyuncudur.ferdi gibi önlibero devşirmesi bi oyuncu yerine mhiktaryan,geçen seneki bale gibi golcü bi forvet arkası olsa çılgın atardı.o kadar kaliteli olmasınada gerek yok bryan ruiz,dembele filan gibi işte anladınız siz.

bu hesap 2 kisi tarafindan kullanilmaktadir/psn id:kewl_dude1
  • Öff be ne Almeida imiş. Bu adamı nasıl savunursunuz ? Ne iyi niyetli adamlarsınız kardeşim. Bu gözler Ahmet Dursun'u , Nouma'yı, İlhan Reyiz'i , Bobo'yu onlardan öncede Amokachi'yi , Oktay'ı Ertuğrul'u izledi. Benim yaşım onlara yetti en azından.

Kaç senedir Beşiktaş'ta oynuyor hangi maçı kurtardı. Galatasaray'a golü yok. Fener'e benim bildiğim 2 tane var onunda birisi play-off maçında, geldi geleli hat trick yaptı mı hatırlamıyorum. Büyük ihtimal yapmadı. Rahat 4 sezon oynadı Beşiktaş'ta bir kere bile gol krallığında ismini yazarken, herkesten öne geçerken görmedik. Bana ne sahada üstüne 2 tane adam çekmesinden ? Forvetin asli görevi gol atmak. Çektiği adamlarıda alsın yallah Portekiz'e. Babasının çiftliğinde kara sabanla tarla sürsün.

Alın Almeida'nızı Portekiz'in çiftliklerinde mandıralarında yoğurt yapın.

Not : İlhan'ın da FB'ye GS'ye golü yok ama gol kralı oldu. Tek başına maç aldığı oldu. Üstüne hiç bir zaman adam çekmedi çünkü 10 kişi üstüne gelse onunun birden üstüne gider dalar dağıtırdı. Almeida fizik olarak İlhan'ın 2 misli.Üstüne 2 tane adam çekiyor sonra ağlak yüz ifadesiyle hakeme bakıyo abi bana bunlar vuruyo diye.

Beşiktaş'ın topçusu değil. Ruhsuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: comennias

Öff be ne Almeida imiş. Bu adamı nasıl savunursunuz ? Ne iyi niyetli adamlarsınız kardeşim. Bu gözler Ahmet Dursun'u , Nouma'yı, İlhan Reyiz'i , Bobo'yu onlardan öncede Amokachi'yi , Oktay'ı Ertuğrul'u izledi. Benim yaşım onlara yetti en azından.

Kaç senedir Beşiktaş'ta oynuyor hangi maçı kurtardı. Galatasaray'a golü yok. Fener'e benim bildiğim 2 tane var onunda birisi play-off maçında, geldi geleli hat trick yaptı mı hatırlamıyorum. Büyük ihtimal yapmadı. Rahat 4 sezon oynadı Beşiktaş'ta bir kere bile gol krallığında ismini yazarken, herkesten öne geçerken görmedik. Bana ne sahada üstüne 2 tane adam çekmesinden ? Forvetin asli görevi gol atmak. Çektiği adamlarıda alsın yallah Portekiz'e. Babasının çiftliğinde kara sabanla tarla sürsün.

Not : İlhan'ın da FB'ye GS'ye golü yok ama gol kralı oldu. Tek başına maç aldığı oldu. Üstüne hiç bir zaman adam çekmedi çünkü 10 kişi üstüne gelse onunun birden üstüne gider dalar dağıtırdı. Almeida fizik olarak İlhan'ın 2 misli.Üstüne 2 tane adam çekiyor sonra ağlak yüz ifadesiyle hakeme bakıyo abi bana bunlar vuruyo diye.

Yahu transfer sezonunun kapanmasına kalmış 1 hafta hala tutturmuş niye bizim ilhanımız,nouma'mız yok diyorsunuz.hayır bundan daha iyisini bulabilecekseniz söyleyin bizde bilelim.bakın bakalım bu konu niye açılmış ? adam diyor , almeida satılmamalı , bu saatten sonra daha iyisi gelmez.çokta haklı.gördük adalı'nın transfer vaadi etoyu.adam chelsea'de şimdi.

ayrıca bu gözler ahmet dursun'un son iki sezon performansını , bobo'ya sözleşme yenileme teklifi edildiğinde maaşına zam gelmedi diye sezonun ikinci yarısı sahada ruhsuz ruhsuz dolaştığını izledi.emin olun hiçbirisi almeida'nın çeyreği etmezdi.

dünyada çeşit çeşit oyuncu tiplemeleri vardır.bazılarının 90 dakika boyunca ayağına sadece golü atarken top değer,bazıları golü atamaz ama alan yaratır.evet belki sizin isteğiniz amokachi gibi hem rakibi delen hemde golcü bi oyuncu olabilir hepimizin isteği bu.ama siz böyle bi oyuncu istiyosunuz diye elimizdeki en iyi ve ligdeki en kaliteli 3. 4. oyuncuya hakaret etmenizi gerektirmez.

bakın arsene wenger'in golcüsü van persie gidince noldu.adam çıktı açıklama yaptı , yerine golcü almayacağız gol yükünü bi kaç kişiye bölüştürebilecek bir forvet alacağız bu da bir seçenektir dedi.gitti onun yerine almeida'nın genç versiyonu giroud'u getirdi.

ama bizim futbol eksperleri istiyoki bi forvet bulalım senede 30 gol atsın,maliyeti ucuz olsun üstelik bu kişiyi 6 gün içinde bulalım.Yav he he

bu hesap 2 kisi tarafindan kullanilmaktadir/psn id:kewl_dude1

• quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: comennias

Öff be ne Almeida imiş. Bu adamı nasıl savunursunuz ? Ne iyi niyetli adamlarsınız kardeşim. Bu gözler Ahmet Dursun'u , Nouma'yı, İlhan Reyiz'i , Bobo'yu onlardan öncede Amokachi'yi , Oktay'ı Ertuğrul'u izledi. Benim yaşım onlara yetti en azından.

Yahu transfer sezonunun kapanmasına kalmış 1 hafta hala tutturmuş niye bizim ilhanımız,nouma'mız yok diyorsunuz.hayır bundan daha iyisini bulabilecekseniz söyleyin bizde bilelim.bakın bakalım bu konu niye açılmış ? adam diyor , almeida satılmamalı , bu saatten sonra daha iyisi gelmez.çokta haklı.gördük adalı'nın transfer vaadi etoyu.adam chelsea'de şimdi.

ayrıca bu gözler ahmet dursun'un son iki sezon performansını , bobo'ya sözleşme yenileme teklifi edildiğinde maaşına zam gelmedi diye sezonun ikinci yarısı sahada ruhsuz ruhsuz dolaştığını izledi.emin olun hiçbirisi almeida'nın çeyreği etmezdi.

dünyada çeşit çeşit oyuncu tiplemeleri vardır.bazılarının 90 dakika boyunca ayağına sadece golü atarken top değer,bazıları golü atamaz ama alan yaratır.evet belki sizin isteğiniz amokachi gibi hem rakibi delen hemde golcü bi oyuncu olabilir hepimizin isteği bu.ama siz böyle bi oyuncu istiyosunuz diye elimizdeki en iyi ve ligdeki en kaliteli 3. 4. oyuncuya hakaret etmenizi gerektirmez.

bakın arsene wenger'in golcüsü van persie gidince noldu.adam çıktı açıklama yaptı , yerine golcü almayacağız gol yükünü bi kaç kişiye bölüştürebilecek bir forvet alacağız bu da bir seçenektir dedi.gitti onun yerine almeida'nın genç versiyonu giroud'u getirdi.

ama bizim futbol eksperleri istiyoki bi forvet bulalım senede 30 gol atsın,maliyeti ucuz olsun üstelik bu kişiyi 6 gün içinde bulalım.Yav he he

• kesinlikle kalmali almeida

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.