Şimdi Ara

Almanyada'da 2. el fiyatları artmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://m.mobile.de/auto-inserat/mercedes-benz-200-e-alu-wie-neu-original-38-000-t-km-kassel/242845641.html?ref=srp

bir süredir bakmıyordum az önce bakayım dedim w124 kasalar önceden 300-1200€ arasıyken 6000€ dan aşağı bulunmuyor, almanyada da tek maaşla araba alma devri kapanmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeş araba temiz bakımlı az km de normal fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: 399N3N

kardeş araba temiz bakımlı az km de normal fiyat

hocam bu siteyi uzun süredir takip ederim, aynı arabalar önceden taş çatlasın w124 1500€ olurdu daha üstü w210 du

• Almanya bizi kıskanıyor

• Üçüncü köprüden dolayı bunlar. Reyiz işini biliyor. Hüloooğ.

• Almanya 2016 yılını rekorluk ticaret fazlalığı ile kapadı düşünün adamlar dış borcu bırakın para fazlalığından açık veriyorlar, artmışsa fiyatları mutlaka bardır açıklaması bizim gibi belirsiz ekonomi ile ters orantılı değildir.

• Araba fabrikadan yeni çıkmış gibi. Pahalı olması normal. Leş fiyatına tertemiz araba verecek halleri yok. Sen alamanları ne sandın ha ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Döşe bak döşe!

• Nerede arka camları manuelciler? Bunun ön camları bile çevirmeli...
    Hastayım bu almanlara..abs airbag vs herşey tam ama camlar manuel olabiliyor. Burada ise tam tersi. Esp airbag önemli değil, ama sis farı jant tam olsun!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Almanya 2016 yılını rekorluk ticaret fazlalığı ile kapadı düşünün adamlar dış borcu bırakın para fazlalığından açık veriyorlar, artmışsa fiyatları mutlaka bardır açıklaması bizim gibi belirsiz ekonomi ile ters orantılı değildir.

hocam bu çok büyük fark ama, ben kız gibi w124 leri 1500€ dan fazlaya görmedim, ilandaki w124 ten daha temizleri bile 1500€ aşmazdı.

6900€ ciddi bir rakam, hatta 6900€ ya kız gibi w210 lar vardı.

• YA-KU-ZA kullanıcısına yanıt
    Hep aynı siteden mi takip ediyordun fiyatları? Almanya'yı ekonomik, siyasi anlamda pek takip etmiyorsun sadece arabalar bazında bakıyorsun sanırım yoksa sebebine az çok hakim olurdun, bak mesela bizde benzine 5 kuruş zam gelse anında dorunda görürsün gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Hep aynı siteden mi takip ediyordun fiyatları? Almanya'yı ekonomik, siyasi anlamda pek takip etmiyorsun sadece arabalar bazında bakıyorsun sanırım yoksa sebebine az çok hakim olurdun, bak mesela bizde benzine 5 kuruş zam gelse anında dorunda görürsün gibi.

Ne yalan söyleyim almanya yı mobile.de olarak bakıyorum adamların gıda ev veya kira fiyatları nasıdır arttı mı bilmiyorum

• Aracı satan kesin Türktür. Sanırım ülkeleri karıştırdı

• Gercekten burda fiyatlar arttı..Gecen sene 8-9 bin euro olan arabaları 10 bin e görüyorum..Düsmesi gerekirken yükselis var..Tamam Türkiye ye laf söylüyoruz ama tüm Dünyada işler pekte yolunda gitmiyor..Hayat burda da pahalılasıyor..İnsanlar sikayetci,herkes Mark gunlerini özlüyor..

Kaldıki inanılmaz üretimi olan güclü bir ülke yani Türkiye nin bunlardan fazla etkilenmesi gayet normal..Elestirilcek yanlarımız var ama vicdanlı elestirin..Sadece kötüye giden biz değiliz.. Hükümeti falan savunmuyorum öyle anlasılmasın,hatalar vardır elbet ama sadece durumu söylüyorum.. Bu devirde hangi ülkede olursan ol,yandaşa şerefsize hırsıza vurguncuya rahat yaşam kaldı..

• Almanya'da da yazılır.

• Bundan temizi bayilerde yoktur bu ne böyle,banttan yeni çıkmış gibi

• hocam onlar oldtimer kısmına giriyor yani hastasi olan veya parası olan aliyor artik onları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.