Şimdi Ara

Almanyada 4 kişilik bi pasta 40 euromuş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
1
Favori
7.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum partili bi arkadaş söyledi,ben inanmadım buna.Kendisi de pastaneci

Almanyada yaşayıp pasta fiyatlarını atacak olan var mı merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1044 -- 19 Temmuz 2020; 17:38:21 >

• Amerika'da New York'taki Türk Divan Pastanesinde $50 dolar 4 kişilik bir pasta. Böyle ülkelerde bazı şeyler çok ucuzdur, bazı şeyler de çok pahalıdır. New York'ta Verizon aylık telefon tarifem mesela $150, Optimum ev internetim $100, ama arabam $7000, araba ucuz, kiram $3000 kira pahalı, sahilde bir cafede 2 kişi akşam yemeği $100, ama Harman Kardon Onyx Studio 5 ise $200 yani değişiyor. Bu arada king size bir yatak (mattress) $1000 dolar iyi bir şeyi. Yatak çok pahalı. Ama ekmek $8, hatta 1 dolarcılarda sünger tarzı tost ekmeği $1. Araç kaskosu $300 aylık, metro 1 aylık abonman $135. Otobüs 1 biniş $3 ve transfer yok. Bir yaşam sepeti yapıp öyle değerlendirmek lazım yıllık kaça çıkacağı yaşam maliyetlerinin.
    2 pasta parasına araba al knk boşver

https://torten.wordpress.com/about/preisliste-torten-lieferservice-bedingungen//  fiyat için şöyle bir örnek tablo var.

16 porsiyon 24 cm 1katlı pasta 45,00-55,00 55 euro /16 porsiyon = 1 dilimi 3,5 euro yapıyor...

----------------------------------------------

şimdi Türkiye"de güzel akp ile işkence çeken ülkemde ne kadar 16 kişilik pasta?

https://www.pastasipariset.com/urun/koyun-figurlu-dogum-gunu-pastasi

15 kişilik 330 lira ... 330 lira / 15 kişi = 22 lira dilim yapar.

ben Almanya da bol çikolatalı pastanın dilimini 3,5 euroya yerken 2400 euro maaşımla... sen 2200 lira maaşın ile çikolatasız yağ ve şeker içinde yüzen pasta adında zehri 22 liraya yiyebiliyorsun. nerede Almanya da 3.5 birim, nerede akp iktidarında zehir saçan 22 birim ...

• Pastanın malzemeleri şeker un süt krema meyve falan filan azbuz hesap yapınca arkadaşın baya bi atıyor gibi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 40 euro olabilir dogrudur fazla degil

• Birimcileri bir telaş aldı.

• Amerika'da New York'taki Türk Divan Pastanesinde $50 dolar 4 kişilik bir pasta. Böyle ülkelerde bazı şeyler çok ucuzdur, bazı şeyler de çok pahalıdır. New York'ta Verizon aylık telefon tarifem mesela $150, Optimum ev internetim $100, ama arabam $7000, araba ucuz, kiram $3000 kira pahalı, sahilde bir cafede 2 kişi akşam yemeği $100, ama Harman Kardon Onyx Studio 5 ise $200 yani değişiyor. Bu arada king size bir yatak (mattress) $1000 dolar iyi bir şeyi. Yatak çok pahalı. Ama ekmek $8, hatta 1 dolarcılarda sünger tarzı tost ekmeği $1. Araç kaskosu $300 aylık, metro 1 aylık abonman $135. Otobüs 1 biniş $3 ve transfer yok. Bir yaşam sepeti yapıp öyle değerlendirmek lazım yıllık kaça çıkacağı yaşam maliyetlerinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 19 Temmuz 2020; 8:22:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ'DE KAHVALTI 15 TL OLDU
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dün bende adanada pasta aldım 60 para. 6 kişilik kişi başı 10 para. Yersen

10 liraya pasta mı var.

Şu ucuz marketlerdeki pasta görünümlü ne idüğü belirsiz şeyler bile 20 lira.

Bana hep derledi pastacı ol yırtarsın diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 19 Temmuz 2020; 8:11:10 >

• Almanya'da pasta pahali yasayan olarak soyluyorun.

Burada pinti Almanlar dogum gunu pastalarini kendileri yapip şirkete getiriyor.

Turkler de dogum gunu pastalarini kendileri yapiyor.

Yani pahali pasta, insani yetenek sahibi yaparmiş...

Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Muhalefet -- 7 Haziran 2021; 2:32:24 >

New York ta nitelik iş sahibi olmanın dışında yaşanmaz be kardeş, sadece sağlık hizmetlerinde ki beklemeler ve sağlık sigortaları sebebiyle bile yaşanmaz...

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• Malum partili arkadaşının vatandaşlığı iptal olmuştur onun içindir sancısı.

• 2 pasta parasına araba al knk boşver

• quote:

Orijinalden alıntı: por favor

Birimcileri bir telaş aldı.

Eyvah bittik ekonomistleri inlerine gömen mesleği bıraktıran über fantastisch birim karşılaştırma skalalarına yenisi eklendi. PASTA.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 19 Temmuz 2020; 10:18:3 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.