Şimdi Ara

Almanya vodafone simlock lu 6s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler. Kuzenim ip6s ini gönderecek vodafone simlockluymus vodafoneda bir görevliye sormuş 1. Aya kadar simlock var sonra kalkar demiş. Kendi kendine simlock kalkma durumu var mı? Diyelim ben ürünü getirttim cihazı nasıl simlock kaldırabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cihaz 2. aya kadar simlockluymus almanya vodafone ingilizce mail attım gelen cevap budur

To remove the Netlock the iPhone

With most iPhone models, you do not remove the Netlock. Vodafone sells all iPhones until the iPhone 6 and iPhone 6 Plus without Netlock.

Is that also true for the iPhone models and iPhone 6s 6s Plus?
    These two iPhone models are delivered with Netlock. That is, the device can only be used with a Vodafone SIM card first. On February 1, 2016 all previously sold and all newly delivered equipment will be unlocked for all networks.

As the devices are unlocked? What should I do?
    You do not need to take action once, the Netlock is automatically removed after the next synchronization with iTunes.

To sync your iPhone with iTunes:

Connect iPhone to your computer. Make sure that on the computer, the current version of iTunes is installed.
    Connect the computer to the Internet.
    It is set up to automatically connect to the iTunes Store. If iTunes does not start automatically, then start iTunes manually.
    iTunes syncs with your iPhone now.

türkiyede bu sim locku nasıl kaldırabiliriz

• Up cihaz geldi açamıyorum bile sim kart yüzünden.

• Şubat Ayında kaldırılacak sim kilit dostum burda Vodafone böyle aptalca bir sistem icat etmiş nedense ...
    Bide bedava verseler telefonu haklılar diycem ön ödeme 300 € isteniyor sonrasında 2 sene mecburi anlaşman var bir akıllı kendileri bu ülkede ...

• Onlar kaldırana kadar cihaz açılmaz burada Vodafone alsanız bile açmaz bence görüşün açtırın Almanya ile

• *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Almanya vodafone a mesaj attım. Arama yapamıyorum almanca yok o kadar. Napacam acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Almanya vodafone a mesaj attım. Arama yapamıyorum almanca yok o kadar. Napacam acaba?

Vodafone asla sana cevap vermez muhatap alacağı kişi vertrag (yani sözleşme ) kimin adına ait ise o konuşacak onlarda diyecekler üzgünüz Şubat'a kadar bekle yada cihazın fiyatını öde açalım Boşa uğraşma arkadaşım al telefonunu koy rafa Şubat'ı bekle ..
    Yada gidip bir Vodafone hat ile çalışan bir hazır kart al kullanmaya başla hemen zaten 4 ay kullanıyorsun o süre ve sim kilit süresi hemen hemen yakın sonra kayıt ettirir kullanırsın ..
    Vodafone kart Dünya'nın her yerinde aynı illa Almanya Vodafone kart gerekmiyor ... Benden sana küçük bir tiyo :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: godzilla34

quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Vodafone asla sana cevap vermez muhatap alacağı kişi vertrag (yani sözleşme ) kimin adına ait ise o konuşacak onlarda diyecekler üzgünüz Şubat'a kadar bekle yada cihazın fiyatını öde açalım Boşa uğraşma arkadaşım al telefonunu koy rafa Şubat'ı bekle ..
    Yada gidip bir Vodafone hat ile çalışan bir hazır kart al kullanmaya başla hemen zaten 4 ay kullanıyorsun o süre ve sim kilit süresi hemen hemen yakın sonra kayıt ettirir kullanırsın ..
    Vodafone kart Dünya'nın her yerinde aynı illa Almanya Vodafone kart gerekmiyor ... Benden sana küçük bir tiyo :))

Maalesef öyle değil her Vodafone ayrı

• Bence denemelisin burdan t-mobile sim kilit olan cihaz Türkiye'de Turkcell ile çalışırken seninkinin çalışmaması biraz zor

• Validenin hattı vodafone onunla deneyeyim eğer olursa hattı vodafone taşırım. Cihaz sözleşmeli alım değil bildiğiniz gidip vodafone mağazasından aldık peşin para ile. Simfree olması gerekir dedi satan bayan. 64 gb gold bize yakın sadece orda var diye ordan almak zorunda kaldık.

• Aynı durum geçen sene benim başıma da genk geldi iPhone 6 ile.Orda 1 şubat dediğine bakma o yazı bi süre sonra değişti ve ocak'ın ortasında açıldı telefonum.Eylülde ilk dağıtıma çıktıktan 3 gün sonra elime geçti telefona ozamana kadar gevey ile kullandım.Şuanda boşta duruyor size yardımcı olabilirim isterseniz
  • 80 gün için gevey almak mantıklı mı? Ki üstteki arkadaşın dediğine göre daha erken açılabilir. 2 ay desek ortalama. En uygun 100 lira ip6s geveyi

• up
  • ayni durum bendede mevcut abim sagolsun almis gelmis bilmeden aldigi yerde 1 ay icinde herhangi bir yeni guncelleme geldiginde telefonunuzu guncellediginizde acilacak demisler acikcasi bana cok inandirici gelmemisti bu soylenen ve unlock cozumleri aramaya baslamistimki konuya denk geldim sanirim denilen dogru ve beklememiz gerekiyor allahtan yoktan yere unlock sitelerine para yatirmamisim. ayrica turkiyedeki vodafone hat ile deneyen yok mu ? eger turkiyedeki vodafone hat ile calisiyor ise gecici bir sure icin vodafone hatti alinabilir yada numara tasinabilir :)
  • cygenc kullanıcısına yanıt
    Valla kardeş geçen gidip denedim bugün yine gidip denerim vodafone hattı ile. Ama sanmıyorum. Vodafone cihazı böyle urettirdik o tarihte açılır diyor Apple Biz acamayiz diyor tek şans gevey gibi duruyor.

• cygenc kullanıcısına yanıt
    Dostum bugün gidip vodafone hat ile denedim ise yaramadı. Tek çare gevey gibi duruyor.

• Vodafone hat ile olmaması imkansız geliyor arkadaşlar mobil datası var olan bir hat ile denemelisiniz ıphone kendini aktif edebilmek için İnternet'e ihtiyaç duyar Wi-Fi ile aktive olmaz.
    Sonuçta hattınız Vodafone, olmamasını gerektirecek durum yokki ....

• godzilla34 kullanıcısına yanıt
    Olmadı kardeş söylediğim gibi İstanbul Bahçelievler vodafone da denedik personel arkadaş kendi hattı ile denedi. Daha önce validenin hattı ile denedik yine olmadı. Sim kilidi vodafone almanya tarafından

• Üzüldüm gerçekten böyle bir Saçma sistem enteresan ..
    Zaten oldum olası Vodafone uyuz bir şirket ..
    Neyseki uzun bir süre yok Allah kurtarsın diyorum sana ..

• godzilla34 kullanıcısına yanıt
    valla yarın bi gevey denemesi yapacam en azından 2 ay geveyli kullanır sonra sim kilit açılır inşallah
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.