Arkadaşlar merhaba, 2 gün önce Huawei Mate 20 Lite kullanırken Vodafone hattım 4,5G (LTE) gayet stabil bir şekilde çalışıyordu gayet de hızlıydı. Bugün iPhone 11 aldım, telefonun "Hücresel Veri" kısmında sadece 4G / 3G var. App Store' dan bir şey indireceğim zaman farkettim, o kadar yavaş ki 30 dakikalık yolda indiremedim. Eve geldiğimde Turkcell hatta sahip iş numaramı iPhone' a taktığımda "Hücresel Veri" kısmında LTE gözüküyordu. Hızlı bir şekilde de çalışıyordu, Vodafone' un altyapısı mı yetmiyor anlamadım? Çokta kalabalık bir yerde değilim üstelik. Zaten bir süredir fazla para ödüyordum Vodafone' a Turkcell' e direkt numara taşırsam baya karlı çıkacağım gibi. Sizce doğru bir karar mı? |
iPhone 11'de LTE Yok Sorunu ve Çözümleri
Bazı iPhone 11 kullanıcıları, cihazlarında "LTE" ifadesinin görünmediği bir sorun bildiriyor. Bunun yerine, "4G" veya "4.5G" ifadesi görünmekte. Bu, LTE ağlarına bağlanma sorunlarına neden olabilir.
Sorunun Nedenleri
iPhone 11'de LTE yok sorununun birkaç nedeni olabilir:
- SIM kart sorunları
- Ağ ayarları sorunları
- Yazılım hataları
- Donanım sorunları
Çözümleri
iPhone 11'deki LTE yok sorununu çözmek için şu adımları deneyebilirsiniz:
- SIM kartınızı çıkarın ve yeniden takın: Bu, SIM kart bağlantısını yenileyebilir.
- Ağ ayarlarını sıfırlayın: Bu, ağ ayarlarınızı varsayılan değerlerine sıfırlayacaktır.
- Telefonunuzu yeniden başlatın: Bu, geçici yazılım sorunlarını giderebilir.
- Yazılımı güncelleyin: En son iOS güncellemesi, LTE sorunlarını gidermiş olabilir.
- Farklı bir ağa bağlanın: Başka bir ağa bağlanmayı deneyin. Bu, sorununuzun ağınızla ilgili olup olmadığını belirlemenize yardımcı olacaktır.
- Apple Destek ile iletişime geçin: Sorunu kendiniz çözemiyorsanız, Apple Destek ile iletişime geçmeniz gerekebilir. Donanım sorunları için onarım gerekebilir.
Anahtar Kelimelerin Kullanımı
- iPhone 11 LTE yazmıyor
- iPhone LTE yazmıyor 4G yazıyor
- iPhone LTE yazmıyor
- iPhone LTE açma
- iPhone 11 LTE açma
- iPhone 4.5G gözükmüyor
- iPhone 11 4G açma