Şimdi Ara

almanya sanayi fiyatları gerçekten çok mu kötü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaha herkese, almanya ya aracım ile gitmeyi ve 6 ay bulunmayı düşünüyorum. araç 223 binde 2004 model vectra riskli bir araç ama şuan tek çare bu, aracı satıp orda yeni almayacağım.

buji, bobin, lastik vs basit şeyleri ben değiştiririm AMA örneğin KONTAK SİSTEMİNDE VEYA BEYİNDE bir sorun olsa araç marş almasa tamir edecek elektrikçi bulabilir miyim, illa beyni ya da kontağı komple mi değiştirirler? Özetle orda elektriksel arızalara bakan tamirini yapan 150-200 euroya elektrikçi var mı ? Dediklerim riskli olabilir ancak cevap benim için çok önemli

• Tamirci bulursun da baya tuzlu olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cesaret verici bir şey diyecek var mı?

• Allah kimseyi Batı ülkelerinde insan emeği gerektiren bir sektöre düşürmesin. Hem parça ücreti pahalıdır, hem işçilik pahalıdır. Parası neyse verirsin yaptırırsın baştan savma yapar. Türk usta bulayım dersin o ayrıca öpmeye çalışır. 6 ay orada kalacaksan ya orada araba al, ya da kirala.

• Kontak sistemi veya beyin tamir edilmez,yenisi veya bulunabiliyorsa kullanılmışıyla değiştirilir.Kullanılmış parça ucuza bulunabilse de işçilik pahalıdır.150-200 en az ödeyeceğiniz miktar olur.Bu,parçanın fiyatına,tamiratın alacağı zamana göre değişir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene oldu herhalde yurt dışı gezimde direksiyon yamuktu ve yormaya başladı
    Budapeşte de girdim bi rot balans lastik servisine , 20 Euro almıştı ama olmamıştı
    Sonra dresden de başka bir lastik servisine gitmiştim
    90 Euro almışlardı
    Ama ip gibi olmuştu direksiyon

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İşçilik pahalı hocam ortalama saatlik 100 euro gibi ama parçada problem olmaz çıkma çok rahat bulursun bu kadar dert etmene gerek yok geçen arkadaşın w115 ile torosu bile tek marş 4bin km gitti tabi restore edilmiş araçlardı bottrop essen tarafına gidiyorsan problem yaşarsan yardımcı oluruz güzel ustalar var orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mand1ra_Hekimi -- 8 Temmuz 2025; 18:4:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • werneke W kullanıcısına yanıt

araç neydi?

• Meticulous kullanıcısına yanıt
    Araç insignia da , direksiyon düzeltme işlemiydi.
    başka araçta olsa fiyat değişmezdi herhalde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.