Şimdi Ara

ALMANYA MAÇI MİLLİ TAKIMIN TURNUVADAKİ SON MAÇI OLUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar duygusallığı bir kenara bırakıp realist yaklaşırsak kesinlikle Almanya maçı milli takımımızın turnuvadaki son maçı olur.Eğer tam kadro maça çıkabilseydik kesinlikle tam tersini söylerdim ama çok eksiğimiz var.2002 dünya kupasında yarı finalde Brezilya yerine Almanya ile karşılaşsaydık Almanya'yı yener final oynardık bunu hep söylemişimdir fakat şu andaki kadro sıkıntısı ve diğer sorunlar itibari ile kesinlikle bu sefer kaybedecez.Maçı kaybetmemize sebep olacak bir çok faktör var:
    -Çok eksiğimiz var
    -Almanlar çok güçlü ve her zaman final oynamayı başarıyorlar
    -Hakem isviçreli Massimo Busakka uefa yine yaptı yapacağını
    -Turnuva boyunca iyi futbol oynamadık ve Almanlarda diğerleri gibi kötü futbolla yenebileceğimiz bir takım değil
    -Diğer rakipler bizi hafife alıp maçların son dakikalarına rahat girerek hata yaptılar ama Almanlar asla böyle bir hata yapmazlar çok soğukkanlılar ve maçın başından sonuna kadar aynı şekilde oynarlar yani bu maçta kesinlikle ve kesinlikle son dakika golü veya maçı çevirme gibi bir durum söz konusu asla olamaz.
    -Hocamız fatih terim ve ben onun iyi bir hoca olduğunu düşünmüyorum(kişisel bir düşünce herkes aynı düşünmeyebilir)
    -Asla böyle bir turnuvada ne Türklere nede Müslümanlara final oynatmazlar.Bunun en büyük kanıtıda avrupalıların basın organları.Avrupalı olmayan bir ülke avrupa şampiyonu olamaz diyorlar son günlerde bunu tartışıyorlar.Hatta bazı spor programlarında bütün avrupanın Almanyayı desteklemesi gerektiğini ve desteklediklerini açık bir şekilde belirtiyorlarmış.
    Bana göre bu nedenlerin arasındaki en önemli olanları çok eksiğimizin olması ve hakem sorunu.Bunlar tabi benim görüşüm herkes farklı düşünebilir.Sonuç olarak ben buraya kadar gelen milli takımı kutluyorum yarınki maçın bu turnuvadaki son maçımız olduğunu düşünüyor ve herkese son maçımızı keyifle izlemesini tavsiye ediyorum.Birde böyle bir turnuvada 3.lük maçının olmaması çok kötü bir şey.Futbol severleri böyle bir mücadeleden mahrum bırakıyorlar.

• Maçtan sonra buralarda ol ;)

SEN çıkıp gelsen.
  • Üşenmemiş yazmış napacaksın...

"Amacımız, Türk olmayan takımları yenmek." Ali Sami Yen
  • Elensek bile futbolculara kimsenin kızacağını sanmıyorum

Çok büyük bir başarıdır Türkiye için. 3. kez katıldığımız bir kupada çeyrek finalden sonra yarı final..

Hepsinin alnından öpmek lazım

Orjinalden alıntı: Evrenup

Arkadaşlar duygusallığı bir kenara bırakıp realist yaklaşırsak kesinlikle Almanya maçı milli takımımızın turnuvadaki son maçı olur.Eğer tam kadro maça çıkabilseydik kesinlikle tam tersini söylerdim ama çok eksiğimiz var.2002 dünya kupasında yarı finalde Brezilya yerine Almanya ile karşılaşsaydık Almanya'yı yener final oynardık bunu hep söylemişimdir fakat şu andaki kadro sıkıntısı ve diğer sorunlar itibari ile kesinlikle bu sefer kaybedecez.Maçı kaybetmemize sebep olacak bir çok faktör var:
    -Çok eksiğimiz var
    -Almanlar çok güçlü ve her zaman final oynamayı başarıyorlar
    -Hakem isviçreli Massimo Busakka uefa yine yaptı yapacağını
    -Turnuva boyunca iyi futbol oynamadık ve Almanlarda diğerleri gibi kötü futbolla yenebileceğimiz bir takım değil
    -Diğer rakipler bizi hafife alıp maçların son dakikalarına rahat girerek hata yaptılar ama Almanlar asla böyle bir hata yapmazlar çok soğukkanlılar ve maçın başından sonuna kadar aynı şekilde oynarlar yani bu maçta kesinlikle ve kesinlikle son dakika golü veya maçı çevirme gibi bir durum söz konusu asla olamaz.
    -Hocamız fatih terim ve ben onun iyi bir hoca olduğunu düşünmüyorum(kişisel bir düşünce herkes aynı düşünmeyebilir)
    -Asla böyle bir turnuvada ne Türklere nede Müslümanlara final oynatmazlar.Bunun en büyük kanıtıda avrupalıların basın organları.Avrupalı olmayan bir ülke avrupa şampiyonu olamaz diyorlar son günlerde bunu tartışıyorlar.Hatta bazı spor programlarında bütün avrupanın Almanyayı desteklemesi gerektiğini ve desteklediklerini açık bir şekilde belirtiyorlarmış.
    Bana göre bu nedenlerin arasındaki en önemli olanları çok eksiğimizin olması ve hakem sorunu.Bunlar tabi benim görüşüm herkes farklı düşünebilir.Sonuç olarak ben buraya kadar gelen milli takımı kutluyorum yarınki maçın bu turnuvadaki son maçımız olduğunu düşünüyor ve herkese son maçımızı keyifle izlemesini tavsiye ediyorum.Birde böyle bir turnuvada 3.lük maçının olmaması çok kötü bir şey.Futbol severleri böyle bir mücadeleden mahrum bırakıyorlar.

iyiki küçümsememişler 2 gündür eşleriyle beraber tatil yapıyorlar bizimkiler afedersiniz eşşek gibi çalışıyolar

• yav bunu anlamıyorum.. hırvat maçı önceside biri "ELENİCEZZZZ" diye başılık açmıştı..

hayır birde yöneticiler niye bu başlıklara bakmıyor hiç maçın konusu zaten var orda yazın kardeşim... bu elensek yada son maçımız olsa ne olur konu açılınca bişe mi değişiyo mutlumu oluyosunuz anlamdımki

bknz: ELENİCEZZZZZ ---> CTRLSHTF
    BU KONU ---> EVRENUP
    FİNAL MAÇINDADA ÇIKAR Bİ TANE

hatta bunlar ileri gider şampiyon olduktan sonra Kupa çok ağır kaldıramıycaz diye bi konu falan açılırsa şaşmayın

Orjinalden alıntı: evohan

yav bunu anlamıyorum.. hırvat maçı önceside biri "ELENİCEZZZZ" diye başılık açmıştı..

hayır birde yöneticiler niye bu başlıklara bakmıyor hiç maçın konusu zaten var orda yazın kardeşim... bu elensek yada son maçımız olsa ne olur konu açılınca bişe mi değişiyo mutlumu oluyosunuz anlamdımki

Ustune bir de arkadas benle iddaya girmisti ve kaybetmisti.

Razer Raptor 27' - Razer Basilisk Ultimate - Razer Nari Ultimate Lucio Ed.- Razer Huntsman Elite - Razer Goliathus Extended Chroma - Razer Base Station Chroma - Razer Nommo Chroma - Razer Seiren Emote

Xbox Series S - Playstation 5 - Nintendo Switch

• ya anlamıyorum elencek diye nutukla atmanın anlamı ne?tamam işte yarın işte maç.tamam zor ama biz inanıyoruz.ve bu takım yarın almanyayı da yenicek.ben buna inanıyorum.almanlar bu güç karşısında hiç birşey yapamayacaklar görürsünüz.inanmak başarmanın yarısıdır.

Orjinalden alıntı: steareth

SONUÇ NE OLURSA OLSUN 3 UNCULUK MACINI OYNAYACAGIZ DEMI SON MAC DEGIL YANI

Avrupa şampiyonasında 3.lük maçları yapılmaz neden bende bilmiyorum bence şampiyonlar ligindede bu turnuvadada yapılmalı 3.lük maçları neticede madalya verilmiş olur, ayrıca başlığı açan arkadaş müslüman ülkeyi avrupa şampiyonu yapmazlar demiş avrupa kupası kazanan galatasaray ve efespilsen Türk takımları değil mi?
    Coşkusuyla yüreğimizde yer bulan...
    Fatih'in aslanları denildi adlarına,
    Aslanlar gibi kükrediler Viyana sırtlarına,
    Bir millet uyandı; yaşattığın zaferle,
    Bu millet inandı; inan sende, yazacaksın adını tarihe.
    Avrupa sus dinle; Avrupa bak izle,
    İşte sana... Finaldeki ay-yıldızlı Türk'lerin onbiri 70 milyon yürek.

Orjinalden alıntı: srycm

ya anlamıyorum elencek diye nutukla atmanın anlamı ne?tamam işte yarın işte maç.tamam zor ama biz inanıyoruz.ve bu takım yarın almanyayı da yenicek.ben buna inanıyorum.almanlar bu güç karşısında hiç birşey yapamayacaklar görürsünüz.inanmak başarmanın yarısıdır.

Ne güzel yazmışsın, Hey aslanım be

BAŞARMAK İÇİN İNANMAK LAZIM

İnancını yitirmiş arkadaşlara YAZIKLAR OLSUN

• quote:

Orjinalden alıntı: Mc-Spleak

CTRLSHFT 2 galiba buda

BU KONU ---> EVRENUP

hatta bunlar ileri gider şampiyon olduktan sonra Kupa çok ağır kaldıramıycaz diye bi konu falan açılırsa şaşmayın

• quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

quote:

Orjinalden alıntı: srycm

ya anlamıyorum elencek diye nutukla atmanın anlamı ne?tamam işte yarın işte maç.tamam zor ama biz inanıyoruz.ve bu takım yarın almanyayı da yenicek.ben buna inanıyorum.almanlar bu güç karşısında hiç birşey yapamayacaklar görürsünüz.inanmak başarmanın yarısıdır.

Ne güzel yazmışsın, Hey aslanım be

BAŞARMAK İÇİN İNANMAK LAZIM

İnancını yitirmiş arkadaşlara YAZIKLAR OLSUN

sağolasın kardeşim.
    ya bugüne kadar her maçta yenilcez elencez dediler sonunda gördük.bu takım neler başardı artık inanın bu takıma.

valla şu takımın karşısına hangi takım çıksa tırsar.resmen destam yazılıyor bu turnuvada.

yarın almanlar korksun bizden bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: evohan

quote:

Orjinalden alıntı: Mc-Spleak

CTRLSHFT 2 galiba buda

BU KONU ---> EVRENUP

biride hırvatları 5 1 yenecez diyip golleri kimin atacagınıda yazmıştı

amaç belli DİKKAT ÇEKMEK

• quote:

Orjinalden alıntı: margornn

quote:

Orjinalden alıntı: steareth

SONUÇ NE OLURSA OLSUN 3 UNCULUK MACINI OYNAYACAGIZ DEMI SON MAC DEGIL YANI

Avrupa şampiyonasında 3.lük maçları yapılmaz neden bende bilmiyorum bence şampiyonlar ligindede bu turnuvadada yapılmalı 3.lük maçları neticede madalya verilmiş olur, ayrıca başlığı açan arkadaş müslüman ülkeyi avrupa şampiyonu yapmazlar demiş avrupa kupası kazanan galatasaray ve efespilsen Türk takımları değil mi?

Madalya veriliyor.
    Her 2 yarı finalde de kaybeden takımlar bronz madalya alıyorlar. Yani almanya bronz madalyasını alacak rahat olun

ALMANYA MAÇI MİLLİ TAKIMIN TURNUVADAKİ SON MAÇI OLUR

• İçimizde umut pırıltıları...
    İnşallah eleriz şu Almanya'yı da...

İnanacağız...İsteyeceğiz...Dileyeceğiz...

Bugün hep birlikte yaşayıp göreceğiz, kehanete ne gerek var ki..?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.