Şimdi Ara

Almanya Din değiştirin oturum vereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almanya, Suriyeli göçmenlere nihayet kapılarını açtı. Ancak onlara, insanlık dışı bir şart koştuAlmanya'dan mültecilere gavurluk!

Almanya, Başbakan Merkel'le birlikte insanlıktan uzaklaşan bir yönetime geçti. Irkçılığın had safhaya çıktığı Hristiyan Demokratlar'ın yönetimi, Suriye'den gelen göçmenlere giriş izni verdi. Bu şaşılacak durumun altında yatan bir gerçek, yeni ortaya çıktı. Merkel'in gizli emriyle, Almanya'ya giriş yapan Müslüman göçmenlere, "Hristiyanlığa geçmeniz halinde oturum izni alacaksınız. Aksi durumda burada kalıcı olmanız mümkün değil" dedi.

AB '3 MAYMUN' OLDU

Çok zor durumdaki Suriyeliler'in bu teklifi kabul etmesi, Almanya'yı daha da cesaretlendirdi. Bazı göçmenlerin bu durumu herkese açıklayacaklarını söylemesi üzerine, Almanlar tarafından tehdit edildikleri belirtildi. İslamofobinin en önemli merkezi Almanya'nın böyle bir çılgınlığa kalkışması, Macaristan'ı da heveslendirdi. Macar yetkililerin de Suriyeli göçmenlere din dayatmasına başladığı iddia edildi. AB yetkililerinden de bu durumdan haberdar olduğu ancak 3 maymunu oynadıkları ortaya çıktı.

KAYNAK

http://haber.star.com.tr/dunya/hristiyan-olana-siginma-hakki/haber-1055569

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eiens.Upload -- 11 Eylül 2015; 22:53:02 >

• Kaynak paylaşır mısın kardeşim.

Edit: Farklı kaynaklarda da var mı bu haber. Örnekler verir misin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kediyeyolgösterenadam -- 11 Eylül 2015; 22:49:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kediyeyolgösterenadam kullanıcısına yanıt
    ekledim konuya kardeşim.
  • Vahdet gazetesi mi , ben akit falan bekliyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede, ne zaman söylendiğine dair bir kaynak yok. Alman gazetelerinden bir kaynak var mı ?
  • http://haber.star.com.tr/dunya/hristiyan-olana-siginma-hakki/haber-1055569

Buyrun burda da aynı şey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eiens.Upload -- 11 Eylül 2015; 22:54:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eiens.Upload

http://haber.star.com.tr/dunya/hristiyan-olana-siginma-hakki/haber-1055569

Buyrun burda da aynı şey var.

Haberde belirtilen kaynaklardan Daily Mail'de konuyla alakalı sadece bu haberi bulabildim :

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3203530/We-t-Muslims-haven-t-got-mosques-Slovakia-agrees-accept-200-Syrian-migrants-long-Christian.html

Slovakya sadece Hristiyan olan Suriyelileri kabul ediyormuş. Almanya ile ilgili bir haber göremedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • komikmişislam dinine inan kalmaz dogru ise
  • Almanya kadar .öt bir ülke yok. Ama bu yaptıkları aslında avrupanın gerçek yüzü.

Ayette ne diyor Yaradan : Sen onların dinlerine uymadıkça, yahudi ve hristiyanlar senden kesinlikle hoşnut olmazlar. De ki: 'Şüphesiz doğru yol, Allah'ın (gösterdiği) yoludur.' Eğer sana gelen bunca ilimden sonra onların heva (istek ve arzu)larına uyacak olursan, senin için Allah'tan ne bir dost vardır, ne de bir yardımcı.

• Nereye başvuruyoruz?
  • Almanya seküler bir devlet, böyle birşey olmaz.
    Orayı iran ya da arabistan falan mı sandınız?
    Tipik dincilikten geçinen gazete haberi, yalan.
  • Yalan haber.

• Haber doğrumu bilmiyorum ama bizi "medeniyetle" eleştiren Almanya'dan beklediğim bir hareket
  • Adamın kaçtığı yerde müslüman muslumani Şii-Sunni diye öldürüyor.

Bunlar daha medeni bir şekilde teklif etmiş.Terbiyesiz ahlahsiz gavurlar.Zaten 3.havalimanıni kıskanıyorlar.

Ak mod off

Almanya bunları Hrıstiyan yapıp ellerine ne geçecek Allah aşkına ?

İleride kendilerine karşı terör garantisi mi alacaklar ?

Biz aldık bizden daha avantajlılar.Benim 4 sene çalışıp giremedigim yere girer,vergi verip dükkân actigim yerde benden daha çok kazanıp hiç vergi vermez.Ustune üstlük bu ülkede yaşamaktansa denizde boğulmayı tercih ederiz der.

Ulan daha ne yapalım ?Ülkeyi ustunuze yapıp terk mi edelim.

Beyler bayanlar bu ülkeye bir gecede binlerce Balkan göçmeni geldi.Hangisi bunların yaptığını yaptı ?

• Baskasi yapinca ne ala :). En azindan araplar gibi kafayi kesmemisler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müslümanın gözü nedense, zengin ortadoğu ülkelerinin mültecileri kabul etmediğini görmüyor.(suudi arabistan,katar,bahreyn,kuveyt) Hem kültürel ve dini açıdan birbirine yakınlar.

Avrupa mültecileri kabul etmeyince veryansın ediyorlar.Birazcık da suud ve katarlar için verysansın edildiğini görmedim...

Müslümanlar bile müslüman olmayan ülkeleri tercih ediyor yaşamak için,

Neden acaba ????
  • 2 dunya savaşında da harabe oldu ulke . Yine toparlandılar . Iste bu yuzden adamlar Zeki

Hem oraya gideceksin 1 sene sonra da Almanya da şeriat diye gösteri yapacaksın

• bu suriyelilerin varya allah cezasını.... o kadar nefretlik bir durum. adamlar bizide geçip her ülkenin başına bela olmaya başladılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Nereye başvuruyoruz?

Merhaba.
    Vatandaşlık versin cinsiyet bile değiştirecek binlercesi var.

• Yok öyle birsey
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.