Şimdi Ara

Almanya'dan Gelen Kuzenim Kotamı Katletti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kuzene defalarca söylememe rağmen film izleme vs netten ne hikmetse 8 gb yapmış kotayı 1 haftada ona bunun onur kırıcı olduğunu söyledim ama anlamadı bende nasılsa 62 tl gelcek diye azcık torrent kullanayım dedim şu an için listede bunlar var film olarak prince of persia-fight club-the experiment-kapışma-eyvah eyvah-bandidas-kumarbaz-kusursuz-salt-v for vendetta-beatdown-prestig-inception-esaretin bedeli-rocnkrolla oyun olarakda splinter cell ve worms şu an için bunları indiriyorum biraz sömüreyim internetihttp://img839.imageshack.us/img839/5584/13428273.jpg

• şimdi "Türkiye'de oturan Kuzenimin Kotasını Katlettim Nihahahah" diye başlıklar açılırsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sage29

şimdi "Türkiye'de oturan Kuzenimin Kotasını Katlettim Nihahahah" diye başlıklar açılırsa...

aman hocam sus o garip kesim bayadır türemiyor başlamasınlar forumun içine ediyorlar
  • e tabi alışmıştır kuzenin almanyada ucuz internete kotayı geçse ne olcak diye düşünüyodur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMDPhenom

e tabi alışmıştır kuzenin almanyada ucuz internete kotayı geçse ne olcak diye düşünüyodur.

hocam garip bi nesil güzel dille anlattım inadına yapmış sanki zaten kesecem kafasını punkçu-apaçi karması bir şey olmuş kafadan 30 cm yukarda saçlar kız saçı gibi omuza kadar bide ismail yk adamlar dinler
  • ilk defa böyle bir liste yapıyorsun veya ilk defa torrent kullanıyorsun değilmi?

utanma söyle. kuzen filan işin kılıfı değilmi. asıl amaç bak ne kadar çok indiriyorum gibisinden birşeyler olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultio

ilk defa böyle bir liste yapıyorsun veya ilk defa torrent kullanıyorsun değilmi?

utanma söyle. kuzen filan işin kılıfı değilmi. asıl amaç bak ne kadar çok indiriyorum gibisinden birşeyler olmalı.

öyle şey yapmaya gerek yok ilk defa kullanmıyorum 1-2 yıldır kullanıyorum hee inanmazsanda eğer torrent yardımda arkadaşlara zamunda turktorrent üyeliğimi pm atmıştım ve internetim kotalı dedim dimi ne kadar çok indiriyorum amacı değil yeterli mi ? alman kuzen falan yok bahane o da dersen onunla ilgili konuda geçen arkadaşın biri konu açmıtşı almanya'dan ne isterim diye o konuda baya şey yazmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0y4n -- 27 Ağustos 2010; 18:33:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Amerika'dan arandım!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.