Şimdi Ara

Beyler Amerika'dan arandım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün Green card başvurusu için siteye girip formu doldurmuştum. Kredi kartım olmadığından çıktım. Ondan sonra, +191 numaralı (söylediğine göre New York'tan arıyor) arandım. Bilgilerimi teyit etti falan. Şuanlık başvurunuzu donduruyorum, 148 avro(yuh !) yatırdığınız takdirde 4 yıl boyunca çekilişlere katılmaya hak kazanıyorumuşum. Tamam dedim, bir düşüneyim size dönerim kapattı.

Bide kapatırken İyi akşamlar dedi. Orada da akşam mı şimdi? Bunu merak ettim yahu.

• şuan new yorkta saat öğlen 1. ona göre hesapla
  • Bulgaristanlı karılar gibi olmuş
  • Dolandırıcı çok, aman dikkat et Jericho.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Dolandırıcı çok, aman dikkat et Jericho.

Valla abi kesin şans vermiyorlar. Verseler tamam. Adamın iyi akşamlar demeside işkillendirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

quote:

Valla abi kesin şans vermiyorlar. Verseler tamam. Adamın iyi akşamlar demeside işkillendirdi.

Hadi Green Card'ın Türkiye şubesi gibi birşey olsa eyvallahta ama Amerika'dan arayıp iyi akşamlar demesi

Herşeye rağmen
    Polyana mod:ON
    Adamlar belki Türkiye'de akşam olduğunu biliyordur, o yüzden Amerika'ya göre değilde Türkiye'ye göre demiştir.
    Polyana mod:OFF

• quote:

quote:

quote:

Hadi Green Card'ın Türkiye şubesi gibi birşey olsa eyvallahta ama Amerika'dan arayıp iyi akşamlar demesi

Herşeye rağmen
    Polyana mod:ON
    Adamlar belki Türkiye'de akşam olduğunu biliyordur, o yüzden Amerika'ya göre değilde Türkiye'ye göre demiştir.
    Polyana mod:OFF

Valla benimde aklıma o geldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Oraya gidip çöpcü olmada kardeşim.İnşallah gidersin.

• fasa fiso
  • çekilişe katılmak için para ödemene gerek yok...

• Hocam aman dikkat et.Böbrek dalak herşeyi alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

çekilişe katılmak için para ödemene gerek yok...

Öyle dedi arayan adam.

@FERFEROS; Valla böbre.avi olma ihtimalide var.
  • Hocam feci şekilde yalan söylüyorlar. O kadar parayı yatıracağına bir bankaya hesap aç ileride lazım olur.
  • quote:

Geçen gün Green card başvurusu için siteye girip formu doldurmuştum. Kredi kartım olmadığından çıktım. Ondan sonra, +191 numaralı (söylediğine göre New York'tan arıyor) arandım. Bilgilerimi teyit etti falan. Şuanlık başvurunuzu donduruyorum, 148 avro(yuh !) yatırdığınız takdirde 4 yıl boyunca çekilişlere katılmaya hak kazanıyorumuşum. Tamam dedim, bir düşüneyim size dönerim kapattı.

Bide kapatırken İyi akşamlar dedi. Orada da akşam mı şimdi? Bunu merak ettim yahu.

greenkart çekilişi ücretsiz oluyor.. bunlar eğer seçilirsen konsoloslukta yok giderken v.s. yardımcı olmak için alıyolarmış o parayı uzman kişiler yardımcı oluyomuş v.s. seçilemezsen parada uçuor hikaye yani

• quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Hocam feci şekilde yalan söylüyorlar. O kadar parayı yatıracağına bir bankaya hesap aç ileride lazım olur.

Zati kartım yok deyince sesinde bir değişme oldu :D :D.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.