|
Almanya’da her 12 şirketten biri iflasla karşı karşıya
-
-
Bu "Manufacture of" diye bahsedilen listede ilk üç içkiler ile alakalı.
Yeni nesil içki tüketmiyor. Şuan önceki nesile göre en az içki tüketen nesil Z kuşağı olabilir. Yeni gelen nesil daha da az tüketecektir.
-
Yeni nesil çıtayı daha yukarı çekti. Dediğün gibi onlar içki değil daha etkili şeyler kullanıyor. Hap map, zombi filan yapan şeyler. İsimleri ne aklıma gelmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ TECHNICS SU-A60 PIONEER A-445 TECHNICS SH-GE90 TECHNICS SL-MC7 110 1 Disc PIONEER PL-516 Automatic Return TECHNICS SB-A33 YAMAHA YST-SW215 SONY Xperia Z3 Compact -
Tez zamanda devamı gelir umarım.
Fransanın yaptıkları bana gösterdi ki; Avrupa-Türkiye ilişkileri asla gelişmeyecek, Bizi kullanmaktan başka birşey yaptıkları yok.
Ermenistanı avrupaya uyum sağlamaya çağırıp, sözde kendilerini sırtlarından vurmuş amerikayla iş tutmuş yunana nükleer güç vaad edip, bizi görmezden gelmeleri kabul edilebilir değil.
Bunlardan dost falan olmaz. Evet fransa almanya ile çekişmeli biliyorum, ancak avrupa birlik olduğu için benim için sesleri tek çıkıyor. Çıkıp buna önce almanların itiraz etmesi gerekliydi ancak oldu mu öyle birşey? Yok. Balistiklerde gelmeye başlayınca bizede satın demeleri iki yüzlülük.
Umarım ülkemiz bunlara artık sırtını döner ve gerçek ortaklıklar kurabileceği ülkeler ile ilişkilerini geliştirir. Kim oldukları önemli değil, çin geleceğin teknolojisini taşıyor, daha şimdiden şehirleri kokuşmuş batı şehirlerinden 20 yıl ileride.
Benim bildiğim tek şey var bunlar "tek dişi kalmış canavar", boştan yere enerjimizi israf etmeye gerek yok
-
Türkiye'de de 8'i
-
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Almanlar açısından birçok olumsuz faktör bir araya geldi, kabul, ama nükleer enerjiyi lağvetmeleri ciddi bir stratejik hataydı.
Ayrıca Almanlar ihtimal dahilinde doğru bir diplomasiyle Ukrayna ve NATO konusunda ABD ve İngiltere'yi frenleyip Rusya'nın savaş çıkaracak geniş çaplı bir saldırıya yeltenmesinin önüne geçebilirlerdi. Bu şekilde belki Ukrayna - Rusya Savaşı'nı ve ucuz Rus enerjisine yaptırımların önüne geçebilir; Kuzey Akım projelerini kurtarabilirlerdi.
Eğer bunlar yapılmış olsaydı Almanya Çin rekabetine rağmen bu kadar kötü hale gelmezdi; ki zaten Çin de - bol ve ucuz enerji tedariğini güvence altına alabilmiş bir - Almanya karşısında şu anki kadar üst perdeden rekabetçi olamazdı.
Bir ekonominin ama esas itibarıyla uygarlığımızın kritik hayat damarı enerjidir. Enerji arzının riske girmesi, seyrekleşmesi ve pahalılaşması verilmiş bir uygarlığın - bu örnekte Almanya'nın - hayat damarlarının tıkanması gibidir.
Yüksek enerji gereksinimli yüksek katma değerli ihracata dayalı Almanya enerji hayat damarı daraldığı için artık eskisi gibi koşamıyor. Organizmayı oluşturan hücreler (firmalar) damar tıkanıklığı ve oksijen kıtlığından ölmeye başlıyorlar.
Ana fikirde kan dolaşım sistemi gibi olan enerji-finans sistemi bozulan her ülke bunu yaşayabilir.
_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity.
-
Türkiye'deki şirketlerin durumunu haber yapmaya eliniz mi titredi?
-
donanımhaber forumAlmanya Cumhurbaşkanı Steinmeier: 'Dış güçler, Alman demokrasisine müdahale ediyor.' | DonanımHaber Forumhttps://forum.donanimhaber.com/almanya-cumhurbaskani-steinmeier-dis-gucler-alman-demokrasisine-mudahale-ediyor--160350771liberal sol batılı akıl = akp aklı.
_____________________________ -
Haber başlığındaki dile bak, hizaya gel. "İflasla karşı karşıya" göz göze bakışıyorlar sanırsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 133T 313554R -- 12 Mayıs 2026; 20:53:34 >
-
Vergi karçırsalar, çalışanın hakkını vermeseler, sigortasız çalıştırsalar, müşterilerini kazıklasalar, devletten her türlü teşvik, imtiyaz alsalar, usülsüz ihaleler vs. alsalar; taahütlerini yerine getirmeseler, rüşvet dağıtarak dokunulmazlık kazansalar vs. batmazlar. Almanyada bunları isteselerde yapamazlar ama, Türkiye'de hayalet şirketler ve hesaplar üzerinden her türlü dümeni çevirebilirler. Yeter ki, uygun ortakları bulsunlar...
En Beğenilen Yanıtlar
|
Tez zamanda devamı gelir umarım.
Fransanın yaptıkları bana gösterdi ki; Avrupa-Türkiye ilişkileri asla gelişmeyecek, Bizi kullanmaktan başka birşey yaptıkları yok. Ermenistanı avrupaya uyum sağlamaya çağırıp, sözde kendilerini sırtlarından vurmuş amerikayla iş tutmuş yunana nükleer güç vaad edip, bizi görmezden gelmeleri kabul edilebilir değil. Bunlardan dost falan olmaz. Evet fransa almanya ile çekişmeli biliyorum, ancak avrupa birlik olduğu için benim için sesleri tek çıkıyor. Çıkıp buna önce almanların itiraz etmesi gerekliydi ancak oldu mu öyle birşey? Yok. Balistiklerde gelmeye başlayınca bizede satın demeleri iki yüzlülük. Umarım ülkemiz bunlara artık sırtını döner ve gerçek ortaklıklar kurabileceği ülkeler ile ilişkilerini geliştirir. Kim oldukları önemli değil, çin geleceğin teknolojisini taşıyor, daha şimdiden şehirleri kokuşmuş batı şehirlerinden 20 yıl ileride. Benim bildiğim tek şey var bunlar "tek dişi kalmış canavar", boştan yere enerjimizi israf etmeye gerek yok |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt