Şimdi Ara

Almanya batmış diyenlere almanyada yaşayan vlogcu adamdan kapak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• https://www.youtube.com/watch?v=MUT_tOqIjsg

Almanya avrupa türkiye karşılaştırmasını çok güzel yapmış

Herkesin bir gün bu gerçekleri kabul etmesi dileğiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerman1923 -- 17 Kasım 2016; 19:46:28 >

• Artık teknoloji var işte,yalanlar hemen çürüyor...
  • Almanya batmış diyen birisi mi var bu forumda? Öyle insanlara cevap vermek zorunda değilsiniz. Ben kısaca, beni alıntılamayın lütfen diyorum, onlar da bu ricamı kırmıyorlar. Yahut ben forumun önemli özelliklerinden birini keşfettim, bloklamak forumun seviyesini yukarıya çekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor House

Almanya batmış diyen birisi mi var bu forumda? Öyle insanlara cevap vermek zorunda değilsiniz. Ben kısaca, beni alıntılamayın lütfen diyorum, onlar da bu ricamı kırmıyorlar. Yahut ben forumun önemli özelliklerinden birini keşfettim, bloklamak forumun seviyesini yukarıya çekiyor.

Öyle üyeler gördümkü daha geçen gün almanyayı iyi göstermeye çabalamayın türkiyede yaşam standartı çok daha yüksek diyordu biriside türkiyedeki insanlar çok daha lüks yaşıyorlar diyordu
  • Asiri A haber izlemekten insanlar gerceklik duugularini kaybedebiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panzer VIE Tiger

Asiri A haber izlemekten insanlar gerceklik duugularini kaybedebiliyor

A haber yerine böyle kanalları izleseler gerçekleri görecekler
  • Özet geçiyorum yaaağnii... Yaaaa beeğnnn duuuzeemn adamiyam annadınız deyilmiiyye... diyen bir adam var. Parkta öz çekim şeklinde video çekerek alğmanyanın coğ eyi oldugundandan bahsediyor. Bi de köpeği var. Sürekli köpeği ile münakaşaya tutuşuyor. Muhtemelen orda köpekten başka biri ile dostluk kuramamış.

Sonuç olarak bu videodan ne anlıyoruz arkadaşlar?

Herkes vlogcu, herkes youtuber olmuş. Düşünün artık, sosyal medya iyice çöpe dönmüş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoksulseytan22

Özet geçiyorum yaaağnii... Yaaaa beeğnnn duuuzeemn adamiyam annadınız deyilmiiyye... diyen bir adam var. Parkta öz çekim şeklinde video çekerek alğmanyanın coğ eyi oldugundandan bahsediyor. Bi de köpeği var. Sürekli köpeği ile münakaşaya tutuşuyor. Muhtemelen orda köpekten başka biri ile dostluk kuramamış.

Herkes vlogcu, herkes youtuber olmuş. Düşünün artık, sosyal medya iyice çöpe dönmüş.

Türkiyenin yaşam standartını övse böyle demezdin

Ayrıca eleştirmek kolay herkes yılların tv sunucusu gibi yıllarca konuşma eğitimi alamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerman1923 -- 17 Kasım 2016; 20:12:24 >

• köpeğe küfür etmek nedir!

ben eksi verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkPower14

quote:

Orijinalden alıntı: yoksulseytan22

Özet geçiyorum yaaağnii... Yaaaa beeğnnn duuuzeemn adamiyam annadınız deyilmiiyye... diyen bir adam var. Parkta öz çekim şeklinde video çekerek alğmanyanın coğ eyi oldugundandan bahsediyor. Bi de köpeği var. Sürekli köpeği ile münakaşaya tutuşuyor. Muhtemelen orda köpekten başka biri ile dostluk kuramamış.

Türkiyenin yaşam standartını övse böyle demezdin

Ayrıca eleştirmek kolay herkes yılların tv sunucusu gibi yıllarca konuşma eğitimi alamıyor

Konu o değil hacı. Adam alamanyada bir parkta, kameraylan kahvehane muhabbeti yapmış.

Bende sandım ki, bi alamanyadan bi türkiyeden parça parça videolar eşliğinde kıyaslama yapılmış bir video karşıma çıkacak.

Bi elinde kamera diğer elinde itiylen beraber alaman parkında kahvehane muhabbeti yapmış.

Sosyal medya bitmiş bitmiş....

• Bu videodan sonra araba fiyalarini anlattigi video cikti. Sakin izlemeyin, kalbiniz dayanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor House

Almanya batmış diyen birisi mi var bu forumda? Öyle insanlara cevap vermek zorunda değilsiniz. Ben kısaca, beni alıntılamayın lütfen diyorum, onlar da bu ricamı kırmıyorlar. Yahut ben forumun önemli özelliklerinden birini keşfettim, bloklamak forumun seviyesini yukarıya çekiyor.

Avrupa, amerika gibi gibi ulkeler.

Amerika dedigimiz ulke aslinda yok, gruplar var.

Ve bu gruplar artik amerikayi mesken tutmak istemiyor, maymun gozunu acti sonucta.

İndi iki secenek var, ya bu kitleler yok olacak. Yada yer degistirecek.

Avrupa bunun icin bir secenek, fakat cok sorunlu. Sahsen amerikadan sorunlu. Amerika sert kurallar ulkesidir, avrupa ise mikroinsan"i"haklar adi altinda her dusunceye saygi duyuyor. YERSEN.

Bu uluslararasi cakallarin en son istedigi sey.

Avrupanin onunde iki secenek var, ya gerileme donemine girecek, yada yukselise.

Avrupa su an buyumuyor, ellerindeki eski teknolojiler ve bilim adamlarini son damlasina kadar somurmek istiyorlar.

Artik yeni buluslarin cogu dogu ulkelerinden cikiyor. Bu abarti gibi gorulebilir fakat olmasi gereken bu. Dogulu ulkeler acaip oranda buyumuyor, tam aksine daha kapasitelerinin dolmasi ve yukselmesine fersah fersah olcu var.

Avrupa batti demek cok sacma, aptalca!

Fakat akibetinin guzel oldugunu dusunmek ise deliliktir!

• türkiyede ki insanların lüks yaşadığı doğru 1500 tl maaş ile
    3000 tl lik telefonu 5000 tl ye 36 ay taksitle alanların sayısı azımsanmayacak durumda.

Almanyada adam 1500 euro maaş alıyor bi ay telefon aldıysa biraz dişini sıkıyor
    Yada türkiyede insanlar 1 ev alıyor borcu bitince hemen yeni ev istiyor almanyada ise 1 ev alıyorlar belli sürede bir içini restore ediyorlar

Türkiyede 5.000 tl alan adam 120 ay taksite girip bmw 3 alıyor
    almanyada 5.000 euro alan adam 20.000 euro ya golf alıp geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: J3englames

türkiyede ki insanların lüks yaşadığı doğru 1500 tl maaş ile
    3000 tl lik telefonu 5000 tl ye 36 ay taksitle alanların sayısı azımsanmayacak durumda.

Almanyada adam 1500 euro maaş alıyor bi ay telefon aldıysa biraz dişini sıkıyor
    Yada türkiyede insanlar 1 ev alıyor borcu bitince hemen yeni ev istiyor almanyada ise 1 ev alıyorlar belli sürede bir içini restore ediyorlar

Türkiyede 5.000 tl alan adam 120 ay taksite girip bmw 3 alıyor
    almanyada 5.000 euro alan adam 20.000 euro ya golf alıp geçiyor

hangi 5000 lira maaş alan adam 120 ay taksitle BMW 3 alıyor? ya bekardır yada ailesinin yanına yaşıyordur

• A Haber kafalılar bakma gereği yok Avrupa batmıyor.

Ama şu varki ileri de gidemiyorlar. Avrupa'nın birşeyler yapması lazım çünkü o eski politik güçlerini kaybettiler ve ekonomik olarak da yerinde sayıyorlar. Ama adamların tek uğraştığı zenci adamı metroya almayan adamlara ceza kesmek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooper113 -- 6 Ocak 2017; 1:14:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.