Şimdi Ara

Almancıdan 1994 C 200 D Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar araç alma arefesindeyim konu açmıştım geçenlerde yine.

bugün çalıştığım ilçe de almancı bir amca ile karşılaştık ortak bir tanıdık vasıtasıyla. 1994 model c 200 dizel aracı var. Araç siyah füme arası bir renk boya yok denecek kadar az ve ilk sahibi. Kapalı Garaj arabasi tabiri gerçekten bu araba için. Ancak araç 320.000 de 15.000 km önce rektefiye olmuş ve bütün bakımları servis kayıtlı.

Şimdi sorum şu aracı 25.000 tl ye alacam eğer alırsam ancak bu araç sürpriz mi olur. Araç hakkında neredeyse hiç bilgi bulamadım internetten. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim, teşekkürler şimdiden.

Edit: araç manuel vites.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirhan Sürme -- 30 Ekim 2014; 20:01:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 20 senelik araç her türlü sorun çıkarabilir. Uğraşmaya değmez.
  • 25000e toyota corolla alınır, saydığın o araba sanayiden çıkmaz.

• Bir DH klasiğidir, bir o kadar paranız bankada yoksa almayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

25000e toyota corolla alınır, saydığın o araba sanayiden çıkmaz.

/>
  • 25bin çok fazla
  • quote:

Çamırlık dıvlımbızı bili ılmıyın bi ırıbı ılınır mı hıcım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 30 Ekim 2014; 20:25:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford B-Max alınır mı?
    13 yıl önce açıldı
    Ford B Max Alınır mı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yani aracın bakımlı olmasi servis dışından en ufak bir bakımının yapılmamış olması tek elden ve ilk sahibinden kullanilmis olmasının hiç mi önemi yok dersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

/>

Giflerini de al git konu dışına, forumu saçma sapan gif çöplüğüne çevirdin, hangi konuyu açsam uyduruk bir gif mesajın var.

• İllaki c200 demiyorsan başka araçlara bak derim seçenek çok 320.000 e o para verilmez
  • quote:

quote:

quote:

/>

Giflerini de al git konu dışına, forumu saçma sapan gif çöplüğüne çevirdin, hangi konuyu açsam uyduruk bir gif mesajın var.

Girdiğin konular sanayiden çıkmaz. Al bi Toyota bak keyfine..

• Şöyle bir durum var. Gerçekten mercedes hastasıyım binmek istiyorum diyorsan kaçırılmayacak fırsat. Onun için de E serisi tavsiye ederim en az o ayrı mesele ama.

Yoksa ben araç arıyorum ayağımı yerden kessin derseniz başka seçenek değerlendirin.

Parçası üzer.
  • gazozvar kullanıcısına yanıt
    Oleceksin...

• o kasalarda lpgli tutulur dizelleri haliyle lpgden çok yakar ve baya bi fiyat farkı var.Herkesin bindiği piyasa arabası tabir edilen en az 9 sahibi olmuş 150 binde corolla almaktansa 400 binde mercedes daha diridir.
  • Motoru filan temizse alınır binilir, taş gibi araç. Düzgün kullanıldıktan sonra ölesiye kadar yolu var hocam. Bizim 2006 araç 430.000 km de, 94 araç 320.000 de olması normal. Yeter ki önceki sahibi güzel kullanmış olsun.
  • Fiyatı biraz yüksek geldi yoksa araba dediğiniz gibiyse her türlü alınır binilir.
  • Bence fiyatı yüksek bunun dışında yazdıklarınızı göz önünde bulundurursak mercedese bineceğim diyorsanız alınabilir.
    Yakıt sarfiyatı fransız dizellere nazaran epey yüksek.
    aşağıdaki linkte biraz özellik buldum faydası olabilir
    http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=118426
  • Öncellikle dediğiniz gibi araç temizse sanayiye 1 kere bile uğramassınız.2.ci olarak parça fiyatları pahalı falan da değil bizzat kendi aracımdan biliyorum.Ama motoru eski tip 75 hp lik motor hem gitmez hemde yakıtı şehir içi 7,5-8,5 arası sürüşe göre yakıtı olur.Size nacizane tavsiyem eğer dizel mercedes bakıyorsanız 1998 ve üstü c220 cdi bakmanız olur ama onlarda piyasada fazla yok.İllaki bu aracı alıcam diyorsanızda kesinlikle çok iyi pazarlık yapmanız gerek 22,000 tl verilebilir diye düşünüyorum iyi günler.
  • quote:

quote:

quote:

/>

ben bu adamın tavsiyesi üzerine gidip 1 yıl önce toyo marka kış lastiği aldım, almaz olaydım ! .. Banlayın artık şunu ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak®

quote:

quote:

quote:

/>

ben bu adamın tavsiyesi üzerine gidip 1 yıl önce toyo marka kış lastiği aldım, almaz olaydım ! .. Banlayın artık şunu ..

Sakin ol şampiyon. Lastiklere rotasyon yap şok olacaksın çok memnun kalıp buraya teşekkür etmeye koşacaksın.

Toyota'mdan bluetooth ile sorunsuzca gönderildi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.