Şimdi Ara

Almancıdan 1994 C 200 D Alınır Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fransızcıdan olsa alma derlerdi, almancıdansa kaçırma şaka bir yana merso motoru iyi ise kaporta vs bakımlı ise alınır tabi kaçmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 31 Ekim 2014; 1:35:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 320 binde garaj arabasıysda 1 milyona gelince fabrikadan 0 olur o
  • gazozvar kullanıcısına yanıt
    toyota corolla ve mercedes kıyaslamak
    gif eleştiri yapanda her konuya toyota reklamı yapan
  • Araç sahibi temiz bakmış arabaya ilk sahibi zaten ve su an 65-70 yaşlarında. Yani gençliğine denk gelmemiş araba kaportasında en ufak sıkıntı yok. Keşke fotoğrafını cekseydim yüklerdim şimdi. Yakıt a gelince aracı kullanmadım ben cekisinden vs bilgim yok ama 90 küsür beygir 190 küsür tork diye biliyordum ben amcanın ddediğine göre şehir içi 35 kuruş yakıyor. Şehir içi denilirse tabi bulunduğum il de bahsi geçen ilçe de çok küçük ve trafik yok denecek kadar az. Bir de dikkatimi çeken aracın on ızgarasinda at nalina benzer bir şey vardı kendisini yaptırmış orjinal mi bilmiyorum ama krom kaplı öyle bir şekil vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam bence 94 de olsa o bir mercedes ve 25 e adam gibi toyota yok 2004-2005 kasadan
  • Fiyat fazla ve eski bir dizel tercih etmezdim ben olsam.
  • araba iyidir güzeldir de bu kadar yaşlı mercedes alacak olsam en azından e kasa alırım, özellikle bu c lerin çok hoş bir tipi yok, bence benzinli bir e alıp lpg ye yönelmeye bakın, bu araçların adı dizel yakıtı pek dizel gibi değil
  • Önceki sahibi pimpirikliyse alınır. Rektifiye işlemi uzun yıllar kullanmak üzere mi yapılmış yoksa yürür hale getirip elden çıkarmak için mi bu önemli. Eğer adam uzun yıllar kullanacak şekilde yaptırdıysa alın kullanın.
  • Bence alınır ama fiyat pahalı gibi diyemeyeceğim. Malum piyasa. Araba içinize siniyorsa alın hocam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.