Şimdi Ara

Almanca için tömer mi ? Goethe mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar;

    Almanca kurs arayışına girmiş bulunmaktayım. Daha önceden tömer yada Goethe ye giden var mı ? hangisini tavsiye edersiniz.


    Ek olarak almanca için önerileriniz nedir ? cevaplarsanız sevinirim .




  • NorveçliMühendis kullanıcısına yanıt
    Goethe A1.1 kurs una gittim. eğitim, hocalar, yer mekan, on numara 25 yıldızlı ancak, altyapiniz olması lazım. normalde A1.1 0 başlangıç gibi gorunsede hoca anlatıp geciyor. standart yoğun süper yoğun şeklinde kurs günleri var haliyle fiyatları da pahalı. ancak egitim üst duzeydir tavsiye ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Udemy üzerinde ya da busuu gibi programlardan da ogrenebilirsiniz ancak kurs da verilen eğitim çok farklı doğal olarak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • haktan24 kullanıcısına yanıt

    hocam cevabınız için çok teşekkür ederim. ben kursa başlamadan önce kendim ilerleyeyim dedim çünkü tek başına kurs ile gitmek mantıklı gelmiyor.



    youtube
    "Almanca Öğreniyorum" diyen herkese merhaba. Kanalımızı kurarken tek bir amacımız vardı; Almanca bilgimizi Almanca öğrenmek isteyen herkesle paylaşmak. Paylaşmayı önemsiyoruz, Bilginin paylaştıkça çoğalacağına inanıyoruz. Videolarımızı paylaşın bilgi paylaştıkça çoğalır. Ne kadar çok Almanca öğrenmek isteyen kişiye ulaşırsak o kadar faydalı oluruz. Almanca Derslerimizde tüm Almanca konularını anlatacağız. Almanca öğretmenimiz Erhan Özdemir Almanca'yı en kolay haliyle anlatacak Bildirimleri almak için zili tıklayın. Yorumlarınızı mutlaka yazın. Türk Alman Kitabevi sahibi ve Hueber Verlag Türkiye temsilcisi Herr Thomas Mühlbauer ile Almanca kitaplar inceliyoruz, sizin için kitap tanıtımları yapıyoruz. Eğer tüm bunları yaptıktan sonra hala zaman buluyorsak sizlere faydalı olabilecek yaşam, kültür videoları da yapıyoruz. Derslerimize başlayın, Almanca öğrenmenin ne kadar kolay olduğunu siz de göreceksiniz. Almanca öğrenmek bizimle kolay. Herkese başarılar, Paylaşmaya devam..
    https://www.youtube.com/@AlmancaKolay/featured


    youtube
    En kolay, en eğlenceli ve en hızlı Almanca öğretme teknikleriyle Almancanızı geliştirmeniz için sizlere harika videolar çekiyorum. Bir öğretmen gibi değil de bir arkadaşınız size ders çalıştırıyormuş gibi samimi bir ortamda eğlenerek öğrenin istiyorum. Destek olmak ve teşekkür etmek isterseniz videolarımı paylaşabilir, beğenebilir ve güzel yorumlarınızı bırakarak kanalıma abone olabilirsiniz :) 🔴Almanca-Türkçe Instagram: https://www.instagram.com/begibegi.almanca.turkce/ 🟡Almanca-İngilizce Instagram: https://www.instagram.com/begibegi.deutsch/ ⚫Almanca-Türkçe TikTok: https://www.tiktok.com/@begibegi.almanca.turkce 🔴Almanca-İngilizce TikTok: https://www.tiktok.com/@begibegi.deutsch 🟡Almanca-Türkçe Facebook Grubu: https://www.facebook.com/groups/571724754638932 ⚫Impressum: https://almanca-begibegi.com 🎥Reklam ve iş birliği için: begibegi.official@gmail.com ☎️Danışmanlık veya ÖZEL DERS için: https://superpeer.com/begibegi
    https://www.youtube.com/@BeGiBeGi

    bu iki kanal ile başlayacağım. Umarım 1 yıl gibi sürede öğrenirim





  • NorveçliMühendis kullanıcısına yanıt

    Nasıl gidiyor ilerleme?

  • NorveçliMühendis kullanıcısına yanıt

    Ben de sorayım: Nasıl gidiyor, ilerleme var mı? :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.