Şimdi Ara

TÖDOK mu Goethe mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar almanca ve rusça arasında kalmıştım, Almancaya karar kıldım. Şimdi düzgün bir kurs bakıyorum sanıyorum Goethe baya bir popüler bu konuda ancak TÖDOK için de iyi diyorlar gidenler anlatabilirmi hangisini tercih etmek gerek.

Not; Ingilizcem baya iyi ama Almancanın A'sını bilmiyorum.

• Affınıza sığınarak söylüyorum.Çok paranız mı var harcayacak? Hocam kurslara binlerce lira vereceğinize 1 aylık podcast ders alıp advanced seviyesine kadar Almanca'yı öğrenebilirsiniz.Paranıza yazık.Sadece 8 dolar. Tabi seçim sizin.

Orijinalden alıntı: rat.planet

Affınıza sığınarak söylüyorum.Çok paranız mı var harcayacak? Hocam kurslara binlerce lira vereceğinize 1 aylık podcast ders alıp advanced seviyesine kadar Almanca'yı öğrenebilirsiniz.Paranıza yazık.Sadece 8 dolar. Tabi seçim sizin.

Yav ben öğrenemiyorum öyle bende irade yok o kadar :)
  • Hocam podcast dil öğrenme çok fazla iradeyle ilgili değil.Hergün bir ders bitirseniz 1 ayda seviye atlıyorsunuz.Tabi seçim sizi.Tabi ben reklam yapmış gibi olmayayım.Sadece bu işin kısa ve ucuz yolunu belirttim.Başarılar dilerim.

Orijinalden alıntı: rat.planet

Hocam podcast dil öğrenme çok fazla iradeyle ilgili değil.Hergün bir ders bitirseniz 1 ayda seviye atlıyorsunuz.Tabi seçim sizi.Tabi ben reklam yapmış gibi olmayayım.Sadece bu işin kısa ve ucuz yolunu belirttim.Başarılar dilerim.

Yok hocam teşekkürler de bana göre değil

Orijinalden alıntı: zimbambwe

Arkadaşlar almanca ve rusça arasında kalmıştım, Almancaya karar kıldım. Şimdi düzgün bir kurs bakıyorum sanıyorum Goethe baya bir popüler bu konuda ancak TÖDOK için de iyi diyorlar gidenler anlatabilirmi hangisini tercih etmek gerek.

Not; Ingilizcem baya iyi ama Almancanın A'sını bilmiyorum.

Bence Tödok kursu ... Goethe daha ticari ve çok sert. 25 kişilik sınıflar filan... İyi araştırmak lazım. Ve almancada devamlılık çok önemli. İlk kurdan sonra devam edebilen zaten goethe ve tödok sanırım...
    geçen yıl açıldı
    Kafkas tıpta okunur mu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Goethe'ye kaydoldum ama dersleri Ozel Alman Lisesinde isleyeceklerini kaydolduktan sonra soylediler.Hocalarin listesine ulasamadim.Ve yukardaki arkadasin dedigi gibi devamlilik yok galiba. Hic abartmiyorum ilk kura kaydolmak isteyen 100 kisiden fazla insan vardi.Ilk kur haric diger tum kurlara toplasan 20 kisi yoktu. (beklerken sirayi ikiye bolduler oradan biliyorum)
    Siz bilmezsiniz, size anlatmak da istemem.
  • Almanca konusunda goethe bence hocam zengin kutuphanesı var artı sadece almanca dılı uzerıne yogunlar yani çevremde bu ıste zorlanan ne kadar ınsan olsa goetheye gidiyor..

not: Almanca ingilizceye benzemiyor malesef kolay gelsin cidden

Kütüphanesini çok seversen kütüphane kartı alırsın biraz para verip
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.