Şimdi Ara

Almanca Gramer Kitabı Öneriniz || 2. El Kitap Satan Mekanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar..bu aralar almanca'ya merak saldım da.. kendi başıma öğreneceğim şekilde hangi kitapları önerirsiniz(kitap&yayınevi ismi olarak)..

birşey daha var.. bugün şöyle kitapçıları gezdim de biraz.. okulda gösterilen gramer kitapları biraz tuzlu geldi bana.. istanbul'da
    2. el, okulda kullanılan gramer kitaplarını bulabileceğim yer biliyormusunuz.. akmar'da bulamadım malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 12 Eylül 2006; 23:43:55 >

Hoşçakal Efsane
  • almanca okumuş biri olarak kendi başına öğrenmemeni tavsiye ederim,işin içinden çıkamazsın,almanca disiplinli bir kursla,ve sürekli pratik yaparak gelişir,bu arada almancanın öğrenmesi zordur ama konuşması kolaydır,telaffuzlarını çok rahatlıkla anlayabilirsin
  • Aynen çok zor öğrenmek ama bi kitap ismi vereblrm. Mesela klip und klar die ama bunalr hep almanca yani içinde türkçe bi şey yok ondan anlmazsın. türkçe içerikli kitap bilmiom ama almanca kitapları 0 olmasa bile alman kitap evinden alablrsn. adresi istikll caddesi 482 pk 275 80073 beyoğlu oraya sorablrsn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seka_1905 -- 12 Eylül 2006; 23:53:47 >
    Ankara deseydin Olgunlar'a git derdim...
    Intel Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz/MSI Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3/GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V/SAMSUNG 128GB 840 PRO SATA 3.0/WD 4TB Red/WD Caviar Green 2TB/Samsung 2TB HD203WI/ CORSAIR 400R 80PLUS 750W/ASUS HD7950 DirectCU II TOP GDDR5 3GB 384Bit/ASUS DRW-24B5ST 24X/S-LINK SL-525 5.25"/HP w2207/LOGITECH G105/LOGITECH G500/THERMALTAKE TT eSPORTS PYRRHUS MEDİUM/POWERCOM BNT-1000AP 1000VA LINE INTERACTIVE/LOGITECH Z5500/WD 3,5" 3TB+5TB My Book USB3.0 -/WD 3,5" 2TB Elements USB 2.0/
  • @ stinger01
    hocam gözümü korkuttun ya.. dur bismillah hevesimi kırma zor olduğunu duymuştum zaten.. 7 sene okulda almanca gören bir arkadaşım anca orta seviye bi almancaya sahipti.. ama hırs yaptım biraz, ne kadar öğrensem kardır..

@ pirate_1905
    hocam dediğin kitap okul kitabı mı.. nerde bulabilirim..

ayrıca 2. el kitap için bilgisi olan var mı forum ahalisi

Hoşçakal Efsane
  • "muammer özsoy örneklerle bugünkü almanca " temel gramer kitabı olarak elinin altında bulunmalıdır.
  • neden öğrenmek istiyorsun almanca merak ettim şimdi çok gerekli değilse bulaşma hiç zordur öğtenmesi ben a.l mezunuyum 7 sene almanca gördüm yine öğrenemedim okuldanda 5-6 kişi çıkmıştı sprachdiplom alan.
    En İyi Fransızca Kitapları
    3 yıl önce açıldı
    2. El kitap alan yerler ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben avusturya lisesinde okuyorm. Biz burda moment mal 1 ,2 ,3 okyrz ama bunlar hep alamca içerkli ondan başlangıç içn iyi değil. Bu klip und klar da destek amaçlıydı isteyen alıodu ben almştm çok yararını gördm.

http://www2.dw-world.de/turkish/deutschkurs/dwn/

hadi kolay gelsin sana
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.