Şimdi Ara

Allegro 50cc almayı düşünüyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bikaç haftadır 50 cc alma düşünceseydim allegro 50 tip olarak gözüme en hoş geleni.

Az önce bi arkadaşın kuba fighter konusunu gördüm çipsiz 75 km yi 2 kişiyle 60km yi gördüğünü söylemiş.

Bu allegro için 6 pinli çip satılıyor alıp onu takmayı düşünüyorum o zaman 80 görüyomuş youtube da bunun videosuda var. Merak ettiğim bu çip kubaya takılıyormu takılırsa 75+ mı olur yoksa 80de kalırmı?

2. Olarak yarın iş çıkışı almaya gidicem 7 gibi motorcusa olurum ruhsat plaka sigorta işlemleri nasıl olur motoru ne zaman teslim alabilirim?

Ve siz hangisini önerirsiniz. (antalya merkezde oturuyorum servis sıkıntısı olcağını düşünmüyorum, kafam estikçe olimpos kaş gibi gezmek istiyorum o yüzden hız konusu önemli 45 50 km ile gitmek istemiyorum) ona göre tavsiyelerinizi istiyorum. Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orain -- 12 Temmuz 2017; 22:41:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben de allegro var çok memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StBk

Hocam ben de allegro var çok memnunum

bende allegro aldım hocam daha ilk depomu bitiremedim bişey danışayım o zaman sana.

20 liraya depoyu fulledim şuan kırmızaya geldi gittiğim 90 km . muhtemelen 10 km daha gider.

20 kuruş 50 cc çin çok değil mi yoksa 12 ye 13 e hadi taş çatlasın 15e düşer mi?

konuya giricek için şunuda belirtiyim şuan motor çipsiz 2 kişi rahat 65 i görüyor ama çok güven vermiyor o hızlarda
  • Hocam ben allegroyu nisanda almıştım şuan 2200 km oldu artı bir de uzun yol yaptım çanakkale bursa 260km. Km azsa yakıt bende 15 16 kuruştu şuan için 12 13 kuruş. Sizin hız kısıtlamanızı kaldırmış olabilirler çünkü normalde hız kısıtlı var 50 km de gaz versen bile gitmiyor motor

• Kac para allegro 2. elleri ? Bende 50 cc alti bakiyorum trafik sigortasi zorunlu degil ve mtv den muaf + B sinifi ehliyet yeterliymis.

Kuba 80 scooter var hosuma gitti. Nasil onerirmisiniz ?

• 2. Elleri sahibindendd var ama 200 300 lira için sıfırını almak daha mantıklı gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: orain

quote:

bende allegro aldım hocam daha ilk depomu bitiremedim bişey danışayım o zaman sana.

20 liraya depoyu fulledim şuan kırmızaya geldi gittiğim 90 km . muhtemelen 10 km daha gider.

20 kuruş 50 cc çin çok değil mi yoksa 12 ye 13 e hadi taş çatlasın 15e düşer mi?

konuya giricek için şunuda belirtiyim şuan motor çipsiz 2 kişi rahat 65 i görüyor ama çok güven vermiyor o hızlarda

merhaba,
    hayırlı olsun bende almak istiyorm bu motoru ama aklıma takılan bir şey var, beyin takmadan 80km gördüğünü söylemişsin nasıl oluyor,başka forumda gördüm konunu orda youtubede videoyu izlediğini orda takıldığını söylemişsin bende izledim taktıktan sonra fark oluyor,acaba hız sınırını kaldırmışlarmı dediğin gibi ne durumda şuan ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pennyroyaltea

quote:

Orijinalden alıntı: orain

quote:

merhaba,
    hayırlı olsun bende almak istiyorm bu motoru ama aklıma takılan bir şey var, beyin takmadan 80km gördüğünü söylemişsin nasıl oluyor,başka forumda gördüm konunu orda youtubede videoyu izlediğini orda takıldığını söylemişsin bende izledim taktıktan sonra fark oluyor,acaba hız sınırını kaldırmışlarmı dediğin gibi ne durumda şuan ?

küçük bi işlemle kaldırılıyomuş ben teslim alırken kaldırıp verdiler hiç uğraşmadım. bu arada yakıt işini güncelliyim 11-13 kuruş yakıyor 50 üstüne çıkınca bikaç kuruş farkediyor

• orain kullanıcısına yanıt
    nasıl tavsiye edermisin 1.83 boy 73 kg ilk motor olacak 2.5 km git 2.5 gel 5 km gnlük kullanıcam. onun dışında km yükseksin diye gezerim ucuz zaten. motor alışsın diye :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pennyroyaltea

nasıl tavsiye edermisin 1.83 boy 73 kg ilk motor olacak 2.5 km git 2.5 gel 5 km gnlük kullanıcam. onun dışında km yükseksin diye gezerim ucuz zaten. motor alışsın diye :D

ben memnunum tip olarakta güzel zaten paket servis motoru gibi değil. ama senin beklentilerinle benimki aynı olmayabilir gidip kendin denemende fayda var
  • quote:

Hocam ben allegroyu nisanda almıştım şuan 2200 km oldu artı bir de uzun yol yaptım çanakkale bursa 260km. Km azsa yakıt bende 15 16 kuruştu şuan için 12 13 kuruş. Sizin hız kısıtlamanızı kaldırmış olabilirler çünkü normalde hız kısıtlı var 50 km de gaz versen bile gitmiyor motor

50cc ile nasıl uzun yol yapıyorsunuz? Saatte 50-60 kilometre ile o yol çekilmez, insan sıkıntıdan patlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.