Şimdi Ara

Allahın yapamıyacagı tek şey ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu soruyu sormamda ki amaç bi tartışma açmak değil,sadece kımsenın bilmediği birşeyi dile getircem.ben duydugumda çok etkilendım umarım sızdede aynı tepkiyi verir.tabi bu cevabı veren muhteşem kişi evlıya diye değerlendirdiğimiz bi zat bıze boyle bı cevap vermek dusmez :)

Edit:hz beyazid bestami yi araştırdıgınızda nasıl bir zat oldugunu anlarsınız kendısının hayatını yazmıcam.Ama kendılerı evlıyalıga kadar yukselmıs buyuk bır zat,söylediği sözude herkes diyemez yanı demek ıcınde bır alt çalısma gerek yoksa bizde deriz ama alt manalarını bılmek lazım neyse sıkmadan sizi.

Bir sohbet sırasında kendısını dınlıyenlere demiştir."Allahın yapamıyacagı tek şey vardır nedir bilir misiniz?" tabi topluluk şok içersinde yapmayınlar etmeyinler sizi yakışırmı boyle konuşmak filanlar falanlar.Kendiside boyle tepkı alacagını bılıyor tabi gulmus ve demıs kı "Kolaysa beni mülkünün dışına atsın."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimUltimate -- 17 Mart 2014; 3:31:49 >

• cevap: Allah
  • Kendini yok etmek mi?
  • Meslektaş edinmek?
  • ölemez.
    öğrenemez.
    gelişemez.
    unutamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapamayacağı birşey yok yapmayacağı birşey var bence.
  • Eğer allah varsa; kendisinin kaldıramayacağı büyüklükte bir taş yaratamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysa -- 17 Mart 2014; 3:22:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir sohbet sırasında kendısını dınlıyenlere demiştir."Allahın yapamıyacagı tek şey vardır nedir bilir misiniz?" tabi topluluk şok içersinde yapmayınlar etmeyinler sizi yakışırmı boyle konuşmak filanlar falanlar.Kendiside boyle tepkı alacagını bılıyor tabi gulmus ve demıs kı "Kolaysa beni mülkünün dışına atsın."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimUltimate -- 17 Mart 2014; 3:33:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatates

Eğer allah varsa; kendisinin kaldıramayacağı büyüklükte bir taş yaratamaz

Bunu cidden düsünüyor musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roc.

quote:

Orijinalden alıntı: fatates

Eğer allah varsa; kendisinin kaldıramayacağı büyüklükte bir taş yaratamaz

Bunu cidden düsünüyor musun?

Düz mantıkla cevap verdim sadece.soruda hiç bir ciddiyet görmedim açıkçası.
    Edit: bu sözü söyleyen de bektaşi olması lazım bu arada.onu da diyeyim.
    Alıntı ;
     Allahın yapamıyacagı tek şey ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysa -- 17 Mart 2014; 3:43:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

Bu konuda seviyemizi gerektiğinde bozarak ateistliğimizi yapıyoruz ve coolluğumuzdan ödün vermiyoruz

cool olma çabaları vol 2434352525245
  • quote:

Orijinalden alıntı: raydric

Bir sohbet sırasında kendısını dınlıyenlere demiştir."Allahın yapamıyacagı tek şey vardır nedir bilir misiniz?" tabi topluluk şok içersinde yapmayınlar etmeyinler sizi yakışırmı boyle konuşmak filanlar falanlar.Kendiside boyle tepkı alacagını bılıyor tabi gulmus ve demıs kı "Kolaysa beni mülkünün dışına atsın."

anlamadım ben yani mülkünün dışına derken?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.