Şimdi Ara

Allah neden ortaçağ sistemini kaldırdı modern çağ erkekleri bakir kalsın diye mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Erkek kadın nüfusu eşit olmamalı. Akvaryum balıklarını bile 1 erkek 5 dişi koyuyoruz.
    Orta çağın bitmek bilmeyen savaşları erkek nüfusunu olması gerektiği seviyede tutuyordu.
    Kısaca şimdiki bakirler o zamanlarda savaşta ölenler oluyor işte.

inanılmaz bir bakış açısı gerçekten bi kızın peşinde 100 erkek dolaştığı için kız 1 tanesini seçiyor 99 u bakir kalıyor

• ben çok iyi kılıç kullanıyorum.öyle kolay kolay ölmezdim.

• Şimdi ki çağda kızlar arkadaş ortamı dışına güvenmediği için çıkmıyor. İnstgram tamamen zaman geçirmek için kullanıyolar bizim pc oyunu oynamamız gibi. Yani bir kız arkadaş edinip ortamına dahil olursanız iş tamam. Ortam dediğime bakmayın ortalama 5-6 tane arkadaşı vardır görüştüğü. Aralarından biri beğenip hoşlanıp sevmese dahi mecbur sevgili olur. Bunların ilişkiye bakış açıları bu. Ne yapın ne edin arkadaş ortamına dahil olacağınız kız arkadaş edinin diyeceğim ama epey zor olucak tabi bu. Kendiliğinden doğal gerçekleşmiş gibi dostça yaklaşın. Samimi olamazsanız arkadaş grubuna dahil olamazsınız. Bırakın ortaçağı karanlık çağı. Dediklerimi uygulayın. Kılıç kuşananındır dedilerse de kale önünüzde işte. Ortama dahil olmayı başaran kaleyi feth etmiş demektir. İlla kale görmeye çalışmayın gerçek anlamda yani. Hadi yiğitlerim gösterin. Akıncılarım benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_3002 -- 7 Şubat 2021; 18:5:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezik mantaliteyle ortaçağ karanlık çağ vs. istediğiniz çağa gidin yine toplumun istemediği bir incel olarak kalırdınız

adam sanıyo ki ortaçağda olsa şövalye olacak ejderha falan kesip kralın prensesiyle evlenecek

ortaçağda doğmuş olsan olacağın maksimum şey çiftçi yardımcısı, hizmetçi veya köle

bunun sebebi forum köşelerinde bakirim diye ağlıyor olmanız

21.yy insanlık tarihinin en kolay çağıdır. prestij elde etmek için yapmanız gereken tek şey çalışmak. bunda bile başarısız olduysanız orta çağda intihar ederdiniz muhtemelen

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasim Ozan Kütahyalı.

Allah yaratmadı sen istedin o da izin verdi.
    Konu sahibini blokladım.

Senin yorumun çok derin ve doğru bu konular da bilgilisin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olishernandez kullanıcısına yanıt

ulan allahın veledi ortaçağda incel diye bir kavram bile yoktu.ortaçağda incellik yoktu.çünkü kadınlar erkek seçemiyordu günümüzdeki gibi eş seçme olayı yoktu.bilmem hatırlatmama gerek var mı ama ben bir SOLAĞIM ve en iyi kılıç kullanıcıları hep solaklardan çıkar.eskrimcilerin en iyileri ve finale kalanları hep solaktır.bende çok iyi kılıç kullanıyorum.tepkimelerim ve tepkilerim gayet iyidir amerikada armored combat league katılacam ve bakirde değilim tam 3 farklı kadınla 3 deneyimim oldu.boş boş konuşmada git pavır paf görlsünü izle bebişim benim

• Fun fact: deli gibi kotulenen orta cagda hayat cok daha basit yalın sıradan ve tasasızdı

Modern çağ insanligin ruhen çöküşüdür

• Allah neden ortaçağ sistemini kaldırdı modern çağ erkekleri bakir kalsın diye mi?
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

hamza o değilde gözün aydın.artık cinsellik kavramı seks kavramı sadece hayat ondan ibaretmiş gibi yaşanmıyor.amerikada üst akıl amerikanlı yöneticiler bütün günlük ve sosyal hayat aktivitelerini yani uyumayı tv izlemeyi pc oyunu oynamayı araba sürmeyi kitap okumayı yemek yiyip su içmeyi yazı yazmayı falan seksin bir kolları haline getirmişler.yani aslında bu yaptığımız her şey birer seks ama nesnelerle kurulan bir ilişki ve zevk alınamayan ilişkilerde sekse dahil oldu artık hayattaki her şeyi seksin bir kolu yaptılar.yani sen pc başında yazı okuduğunda bile nesneyle temas halindesin seks yapmış oluyorsun hayat sadece nesne ve canlılarla ilişkiden ibaret olmuş oluyor sadece cinsel ilişki seksinden değil dolayısıyla hayatta diğer şeylerde seks olduğuna göre artık her şey tek bir çatı altında olduğuna göre hayat sadece cinsel ilişki seksinden ibaretmiş gibi yaşanmayacak.diğer şeylerde seks olduğu için hayat genel anlamda seks kavramını içerecek ve bu kavramlarda hayattaki tüm sosyal ve ilişkili aktivitelerin toplamıdır.internette okudum yemin ederim ki bu anlattıklarım doğru amerikalılar ülkeyi böyle yapmışlar böyle yönetiyorlarmış zaten dikkat ettiysen gta 5 te sürekli f*ck kelimesi kullanıyorlardı her şeyde.işte bunun sebebi bu yönetim sisteminin yaşam sisteminin getirisiymiş.hamzacım güzel günler bizi bekliyor sonunda kurtulduk dostum artık ne senin nede benim seks diye bir derdimiz yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kılıç Ustası

hamza o değilde gözün aydın.artık cinsellik kavramı seks kavramı sadece hayat ondan ibaretmiş gibi yaşanmıyor.amerikada üst akıl amerikanlı yöneticiler bütün günlük ve sosyal hayat aktivitelerini yani uyumayı tv izlemeyi pc oyunu oynamayı araba sürmeyi kitap okumayı yemek yiyip su içmeyi yazı yazmayı falan seksin bir kolları haline getirmişler.yani aslında bu yaptığımız her şey birer seks ama nesnelerle kurulan bir ilişki ve zevk alınamayan ilişkilerde sekse dahil oldu artık hayattaki her şeyi seksin bir kolu yaptılar.yani sen pc başında yazı okuduğunda bile nesneyle temas halindesin seks yapmış oluyorsun hayat sadece nesne ve canlılarla ilişkiden ibaret olmuş oluyor sadece cinsel ilişki seksinden değil dolayısıyla hayatta diğer şeylerde seks olduğuna göre artık her şey tek bir çatı altında olduğuna göre hayat sadece cinsel ilişki seksinden ibaretmiş gibi yaşanmayacak.diğer şeylerde seks olduğu için hayat genel anlamda seks kavramını içerecek ve bu kavramlarda hayattaki tüm sosyal ve ilişkili aktivitelerin toplamıdır.internette okudum yemin ederim ki bu anlattıklarım doğru amerikalılar ülkeyi böyle yapmışlar böyle yönetiyorlarmış zaten dikkat ettiysen gta 5 te sürekli f*ck kelimesi kullanıyorlardı her şeyde.işte bunun sebebi bu yönetim sisteminin yaşam sisteminin getirisiymiş.hamzacım güzel günler bizi bekliyor sonunda kurtulduk dostum artık ne senin nede benim seks diye bir derdimiz yok.

Hacı tam anlamadim

Medya sosyal medyada netflix youtube fb twitter Instagram her yerde seksin pompalanmasindan mi bahsettin

Eger bunu diyorsan bu cok kotu bir şey bana göre çünkü normal bir insan haftada 1 yada 2 kez cinsellik yasamalidir vucut genelde 3 4 bilemedin 6 7 gunde bir cinsellige yönelirdi orta cagda mesela yani normal sartlarda

Ama gunumuzde surekli bu seks uyaranlari 7 24 insanin aklini karistiriyor ve bunlar ayni tatmini de veremiyor boylece sürekli zihni seksle dolu ama tatmin olamamis insanlar ortaya çıkıyor

Bunlar hep globalizm

hamza demek istediğim artık dünyadaki tüm yapılan eylemler aktiviteler seksin bir parçası yapılmış seksin bir kolu haline getirilmiş.biriyle konuşmak yemek yapmak koşmak bunlarda seks.amerikalı yöneticiler cinsellik karşıtı insanlara çözüm için bu görüşü hayat tarzını yaratmış.yani artık yeni amerikan düzenine göre yapılan tüm eylem ve aktiviteler nesne ve canlı seksidir.dolayısıyla hayat sadece cinsel ilişki seksinden ibaret olmuyor her şey birer seks olmuş oluyor kapiş?

• quote:

ulan allahın veledi ortaçağda incel diye bir kavram bile yoktu.ortaçağda incellik yoktu.çünkü kadınlar erkek seçemiyordu günümüzdeki gibi eş seçme olayı yoktu.bilmem hatırlatmama gerek var mı ama ben bir SOLAĞIM ve en iyi kılıç kullanıcıları hep solaklardan çıkar.eskrimcilerin en iyileri ve finale kalanları hep solaktır.bende çok iyi kılıç kullanıyorum.tepkimelerim ve tepkilerim gayet iyidir amerikada armored combat league katılacam ve bakirde değilim tam 3 farklı kadınla 3 deneyimim oldu.boş boş konuşmada git pavır paf görlsünü izle bebişim benim

3 kadınla olmuş bununla övünüyor

benim hayatımda sadece 3 kadın olmuş olsa yemin ederim söylemeye utanırdım bakirdim diyip geçerdim Allah neden ortaçağ sistemini kaldırdı modern çağ erkekleri bakir kalsın diye mi? Allah neden ortaçağ sistemini kaldırdı modern çağ erkekleri bakir kalsın diye mi? 

• olishernandez kullanıcısına yanıt

müdür ben daha 23 yaşındayım.ne bekliyorsun 300 kadınla birlikte olmamı mı? çok iyiysen sen kaç kadınla oldun onuda söyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kılıç Ustası -- 7 Şubat 2021; 19:40:25 >
  • göstermeyin şu rahmetliyi yaa içim bi tuhaf oluyorAllah neden ortaçağ sistemini kaldırdı modern çağ erkekleri bakir kalsın diye mi? allah gani gani rahmet eylesin..

• yokluk adama neler düşündürüyorAllah neden ortaçağ sistemini kaldırdı modern çağ erkekleri bakir kalsın diye mi? 

• quote:

hamza demek istediğim artık dünyadaki tüm yapılan eylemler aktiviteler seksin bir parçası yapılmış seksin bir kolu haline getirilmiş.biriyle konuşmak yemek yapmak koşmak bunlarda seks.amerikalı yöneticiler cinsellik karşıtı insanlara çözüm için bu görüşü hayat tarzını yaratmış.yani artık yeni amerikan düzenine göre yapılan tüm eylem ve aktiviteler nesne ve canlı seksidir.dolayısıyla hayat sadece cinsel ilişki seksinden ibaret olmuyor her şey birer seks olmuş oluyor kapiş?

Heaa cok iyi anladim bi doktora görün hacim sen

internette okudum diyorum hamza daha ne doktorundan bahsediyorsun?

• çünkü savaşlarda erkekler savaşıyor kalan nüfus kadınlar. öyle olursa 3 kadın da düşer ama güme de gidebilirsin ormanda haydutlar kafanı uçurabilir

• Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Tüm canlıları çok eşli sanmak

• Ortaçağ Avrupa'sında doğda gör kadını en fazla savaştan savaşa gidersin yada hasta olduğun için seni de yakarlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.