hepinizin bildiği üzere ortaçağda kadınların seçme hakkı yoktu.hatta günümüzdeki çoğu hakka sahip değildiler.kılıcı iyi kullanan bileği yetenekli olan istediği kadını alıp evlenebiliyordu.evlenemeyen erkekleride lordlar kadına sormadan erkeğe seç beğen al sunup istediği kadınla evlendiriyordu.hal böyleyken yüce rabbimiz allah neden ortaçağ yaşam sistemini kaldırdı? neden ortaçağı kaldırıp yeni bir modern yaşam tarzı yarattı? sırf biz sevişemeyelim diye mi? |
Allah neden ortaçağ sistemini kaldırdı modern çağ erkekleri bakir kalsın diye mi?

-
-
Allah yaratmadı sen istedin o da izin verdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eyvah yine quantum simülasyoncular gelmiş
-
Ciddiye alıp cevap verdim afedersin.
ben inançlı bir insanım.naş naş başka kapıya.
-
şuan kadın-erkek seçiliminde tamamen doğal seleksiyon var şanslı olan becerikli olan kadını elde ediyor geri kalanlar izliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C120B679 -- 7 Şubat 2021; 16:31:57 > -
işte o izleyen kesim olmamalı.çünkü ortaçağda yoktu.
-
Yanılıyorsun mesela bu arkadaş istemedi ayrıca Allah yaşatıyor her şeyi arkadaşa bunların olacağını bile bile
Sen ne diyon DEĞİŞİK ? Cevap ver bakim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de inançlıyım inanca ters bir şey mi söyledim?
-
hadi ateistler bunuda açıklayın
-
Allah buna izin verdi insanlar bu sistemi oluşturdu.
Sevgilimle cima eyledikten sonra savaşa gidip iki üç kafa uçurmayı çok isterdim. Ya da büyük ihtimal benimkini uçururlardi ama olsun o da güzel
quote:
Orijinalden alıntı: Kılıç Ustasıişte o izleyen kesim olmamalı.çünkü ortaçağda yoktu.
bu dünyada adalet yok ne yazıkki dostum 20 yaşında ölenler var ona bakarsan evsizler var onların karı götüremiyorum gibi derdi yok
-
mehdi gelecek kılıçlı savaşlar geri dönecek.bekle bizi viyana
-
up.
-
inanır mısın her gün ortaçağda doğmadığım için kendime lanet ediyorum.keşke o zamanlarda yaşasaydık
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kılıç Ustasıinanır mısın her gün ortaçağda doğmadığım için kendime lanet ediyorum.keşke o zamanlarda yaşasaydık
ortaçağda doğsanda bi savaşta muhtelemen 25 yaş civarı ölecektin yada köle olacaktın
-
Erkek kadın nüfusu eşit olmamalı. Akvaryum balıklarını bile 1 erkek 5 dişi koyuyoruz.
Orta çağın bitmek bilmeyen savaşları erkek nüfusunu olması gerektiği seviyede tutuyordu.
Kısaca şimdiki bakirler o zamanlarda savaşta ölenler oluyor işte.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi de köyden fakir bir ailenin kızını alabilir asker olup savaşa da gidebilirsin çok bişey kaybetmedin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bekçi ceza yazabilir mi
- lan ne demek
- hidrolik yağı diş ağrısını keser mi
- kıvanç tatlıtuğ saç ekimi
- kendimi suya bırakamıyorum
- havadan su üreten cihaz
- dünyanın en büyük vinci
- deprem güvenlik bilgileri
- penis nakli
- black friday 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X