Şimdi Ara

Allah'ım...Başım Çatlayacak Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün çok yorgundum 17:00 gibi yattım az önce de kalktım. Ama başım acayip derece de kötü. Sersem gibi hissediyorum kendimi. Işık ve sesin olduğu televizyon odasında yattım, o yüzden beynim dinlenemedi. Bundan olabilir mi? Gerçi her neden dolayı olursa olsun, önemli olan bana bi yol gösterin. Defalarca yüzüme su çarptım ama hala açılamadım. Kafamın içinde ne bileyim kaynar kazan mı var desem, rock'n coke mu var desem, tarifi edilemeyen bir duygu...

• ben bikere başağrısından bayılmıştım aşırı kötüydü... tek tavsiyem hemen git ve ağrı kesici iğne yaptır 10dk içinde geçiyor en kesin çözüm...
  • çah ikitane tamam

• kulağının arkasından boynuna doğru masaj yap.. iki elinide kulanın arkasına getir parmaınla bastırarak boynunda birleştir.. bu hareketi yap baya sora biraz rahatlarsın tv de duymuştum..
  • Hastaneye gidemem, eve baya uzak. Kürşat sağolasın denemekteyim şuan inşallah bi faydası olur çatlayacak gibi hissediyorum
  • Masaj yapmaya çalış kendi kendine..Bir de duş al..Sıcak sıcak..Oda iyi gelir..Su iç ayrıca bolcana..Suda iyi gelir bas agrısına..
  • vermidon varsa evde iç iyi gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Allah'ım bana yardım et
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: AyKuT^

vermidon varsa evde iç iyi gelir

Aynen bir yerden vermidon bul. Bana da oldu bilirim çok kötü eder adamı. Sanki herşey rüya gibi gelir. Yani nasıl desem biri bir şey söyler duyarsın ve anlarsın ardından cevap vereyim dersin adamın ne dediğini hatırlamazsın vb vb.

Tek çaresi arkadaşın dediği gibi Vermidon vb bir güçlü ağrı kesici alman. + Sessiz ve ışıksız bir yerde yat yoksa sabaha kadar geçmez valla.
  • Baş ağrısına çikolata derim baska bişey demem,üstüne bir de vermidon gibi bi ağrı kesici atarsan temiz hava al biraz da tamamdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.